Златни правила и съвети от Мишел – 6

  • Всяка ретроградна планета в собствения ви рожден хороскоп говори за унаследена карма от предишни прераждания.
  • Натрупаната карма от предишни животи ще се опитва да се реализира и изчисти чрез ретроградните планети в хороскопа.
  • Същото се случва и с транзитните ретроградните периоди по време на годината. Затова астролозите толкова много предупреждаваме за тези явления. Не трябва да се гневите, когато по време на ретроградни периоди настъпят трудности и усложнения, това са необходими преживявания, които ни помагат да натрупаме опитност и да изчистим кармата си.
  • Ако имате ретрограден Меркурий в личния си рожден хороскоп, недейте да мислите че сте „имунизирани“ от неговите транзитно преминаващи ретроградни периоди. Той ще действа и на вас по същия начин (със забавяне, отлагане, задържане и липса на ефективност) както и на хората с директен Меркурий в картите си.
  • Когато усетите умора, делата ви се заседяват, не идват положителни новини, нещо все се отлага или просто не се чувствате комфортно – отворете всички врати и прозорци на дома и/или офиса, запалете всички лампи, пуснете музика. Всичко това само за 10 мин. Така ще обмените бързо енергиите в пространството и бързо ще усетите повишаване на тонуса и настроението.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.