2019 ГОДИНА Е ГОДИНАТА НА ЗЕМНАТА СВИНЯ/ГЛИГАН – КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ?


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


През идната година не трябва да се страхуват тези, които са трудолюбиви, постоянни, упорити! Ако полагате усилия, ще бъдете богато възнаградени!

Новата Година по Китайския календар настъпва на 4 февруари в 23.05 ч. българско време. Тогава настъпва и новолуние в 16° Водолей. Новите енергии вече са се спуснали след 22 декември, затова трябва вече да се подготвите за идващите тенденции.

2019 е годината на земната Свиня/Глиган, е последният знак от китайския зодиак. Аналогично на зодия Риби от западната астрология, този  знак съдържа в себе си всички дарби и таланти от предходните знаци, но не всякога успява да ги прояви, поради леност, липса на мотивация, инерция. Този знак съдържа и някои от негативните качества на предходните знаци.

Свинята е много обичано и уважавано животинче на изток. Там няма такова обидно и пренебрежително название, както у нас.   Свинята/Глигана е ценена заради нейния интелект.

Всички родени в годината на Свинята/Глигана са много мили, добронамерени, дружелюбни и силно очарователни хора. Те са талантливи, обичат дизайна, обичат домашен уют. С тях винаги може да се договориш.

Ако искате да проверите, в коя година сте родени по китайския календар, непременно трябва да знаете, че официално АСТРОЛОГИЧНАТА годината се сменя на 4 февруари. Това трябва да знаят тези които са родени в началото на годината.

Например, ако сте родени от 1 януари до 3 февруари 1983, вие все още сте родени в годината на Кучето, и едва родените на 4 февруари 1983 са в годината на Свинята/Глигана

Годината на Прасето (да го заменим с по-миличкото по нашите разбирания название на това животинче) ще носи не само изобилие, удоволствия, но и някои по-напрегнати събития и обрати. Не трябва да се приспива вниманието. Постоянно трябва да се държите в тонус, защото инерцията ще е голяма.

 Тази година енергиите са ниски, преобладаващо ИН. Ще липсва енергията на радостта, затова постоянно трябва да си я набавяте и умишлено стимулирате. Палете по-често свещи, добре е постоянно да има някъде запалена лампа в жилището или офиса, за да се натрупва повече активна енергия –ЯН.

КАКВА ЩЕ БЪДЕ ТАЗИ ГОДИНА?

 • Относително спокойна в обществено- политически план. Добрата новина е, че нови конфликти няма да възникват. А, вече възникналите, които ще се пренесат в следващата година, ще поутихнат, ще се изгладят, няма да ескалират.
 • Проявявайте активност, учете се, демонстрирайте открито своите знания и умения, само тогава ще имате успех. Тази година не трябва да проявявате прекомерна скромност и да чакате другите да ви забележат. Вие трябва да проявите инициатива.
 • Много научни открития ще се появят на бял свят, нови технологии.
 • Годината закрепва семейните ценности и отношения, подходяща е за сключване на брак.
 • Ако пътувате в чужбина ще имате успех, както по лични дела, така и по бизнес.
 • Повече пътувайте, както в страната така и в чужбина, насрочвайте си командировки, посещавайте различни форуми, конгреси, фестивали, конференции, изложби. Контактите при тези пътувания ще се окажат много полезни.
 • Малко бебета ще се зачеват и раждат през тази година, но тези, които се родят все пак ще имат много важна мисия, ще се учат добре и ще са много умни и прогресивни.
 • Годината е много подходяща за закупуване на недвижими имоти, ако до момента сте имали такова желание, сега е време да го реализирате.
 • ЗАВЪРШВАЙТЕ ЗАПОЧНАТИ ПРЕДИШНИ ПЕРИОДИ И ИНИЦИАТИВИ! Тази година отбелязва завършването на важен 12 годишен астрологичен цикъл. Завършете предходните етапи в живота си, за да може от 2020 г. да привлечете нови теми и перспективи.
 • ДОБРА ГОДИНА ЗА ОБУЧЕНИЕ! Колкото повече сега се обучавате и специализирате, толкова по-успешни и осигурени ще бъдете. Не се колебайте, усъвършенствайте се.

ОТ КАКВО ДА СЕ ПРЕДПАЗВАМЕ?

 • През годината ще има неблагоприятни ситуации, които могат да доведат до травми. Затова в тази година – забравете за екстремните спортове. Или поне си вземете грамотен инструктор. Не насилвайте късмета си, бъдете предпазливи.
 • Всички родени в годината на Овцата, трябва да са много внимателни с недвижимите имоти. Защото може да претърпят загуби, ако са невнимателни. Наемайте адвокати, работете с легални агенции и посредници.
 • Всички родени в годината на Маймуната да следят за своето здраве, да внимават в сделки с имоти, да избягват манипулативни ситуации и личности. Не правете излишни разходи и не рискувайте с инвестиции.

АКТИВНОСТ И ИНИЦИАТИВИ- НИЩО НЕ ОТЛАГАЙТЕ, ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ЛЕНОСТ!!!

 • В годината на земната Свиня, енергиите са твърде слаби, това може да доведе до застой и движение по инерция. Казано метафорично, ще бъде мътно, блатисто и непонятно, защото смесването на енергиите вода ин и земя ин, създават този застой.
 • Непременно си създавайте планове и следете за тяхното изпълнение. Наблюдавайте се, не „заспивайте“, постоянно си задавайте въпроса: „Полезно ли е това, което правя в момента, в каква посока искам да вървя?“

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА РОДИТЕЛИТЕ

Между родители и деца може да възникват неразбиране и дразнение. Младите са тези, които трябва да подадат ръка за помирение. Не дръжте родителите в изолация, помогнете им да вървят в крак с новото време. Покажете им как да ползват новите технологии, научете ги на постоянно възникващите новости. Защото ако сега те не догонят времето, ще потъват все по-надълбоко в незнание и неадекватност. Макар и по 15 мин. на ден, трябва да им помагате, обяснявате, да проявите към родителите загриженост. Когато не сте в добри отношения с родителите си, не ви върви и в личния живот, това е енергиен закон.

ЗДРАВЕ

Енергиите са ин и са застойни. Това създава неблагоприятни ситуации по здраве. Непременно си направете профилактични изследвания, при най-малки съмнения и неразположения, отивайте на лекар. В такива години с ин енергии, се сформират неприятни заболявания, трябва да бъдат уловени навреме. Това важи и за мъжете, но най-вече за жените. Непременно посетете своя гинеколог и мамолог. По-добре да ви вземат за хипохондрик, отколкото да закъснеете с лечението.

За да не се разболявате, винаги може да преодолеете всякакви слаби и ниски енергийни честоти, като не допускате и не задържате в себе си негативизъм, обиди, разочарования. Непременно спортувайте, въведете здравословен начин на живот. И ще бъдете здрави и креативни през цялата година. Болестите се включват тогава, когато човек дълго е пренебрегвал своите истински желания и способности, когато не е проумял, че трябва да внесе промяна във възприятията си.


Михайлина Никлева -Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

тел. 0887/204-234


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв