2019 година е годината на Земната свиня/Глиган – Какво трябва да знаем?

През идната година не трябва да се страхуват тези, които са трудолюбиви, постоянни, упорити! Ако полагате усилия, ще бъдете богато възнаградени!

Новата Година по Китайския календар настъпва на 4 февруари в 23.05 ч. българско време. Тогава настъпва и новолуние в 16° Водолей. Новите енергии вече са се спуснали след 22 декември, затова трябва вече да се подготвите за идващите тенденции.

2019 е годината на земната Свиня/Глиган, е последният знак от китайския зодиак. Аналогично на зодия Риби от западната астрология, този  знак съдържа в себе си всички дарби и таланти от предходните знаци, но не всякога успява да ги прояви, поради леност, липса на мотивация, инерция. Този знак съдържа и някои от негативните качества на предходните знаци.

Свинята е много обичано и уважавано животинче на изток. Там няма такова обидно и пренебрежително название, както у нас.   Свинята/Глигана е ценена заради нейния интелект.

Всички родени в годината на Свинята/Глигана са много мили, добронамерени, дружелюбни и силно очарователни хора. Те са талантливи, обичат дизайна, обичат домашен уют. С тях винаги може да се договориш.

Ако искате да проверите, в коя година сте родени по китайския календар, непременно трябва да знаете, че официално АСТРОЛОГИЧНАТА годината се сменя на 4 февруари. Това трябва да знаят тези които са родени в началото на годината.

Например, ако сте родени от 1 януари до 3 февруари 1983, вие все още сте родени в годината на Кучето, и едва родените на 4 февруари 1983 са в годината на Свинята/Глигана

Годината на Прасето (да го заменим с по-миличкото по нашите разбирания название на това животинче) ще носи не само изобилие, удоволствия, но и някои по-напрегнати събития и обрати. Не трябва да се приспива вниманието. Постоянно трябва да се държите в тонус, защото инерцията ще е голяма.

 Тази година енергиите са ниски, преобладаващо ИН. Ще липсва енергията на радостта, затова постоянно трябва да си я набавяте и умишлено стимулирате. Палете по-често свещи, добре е постоянно да има някъде запалена лампа в жилището или офиса, за да се натрупва повече активна енергия –ЯН.

КАКВА ЩЕ БЪДЕ ТАЗИ ГОДИНА?

 • Относително спокойна в обществено- политически план. Добрата новина е, че нови конфликти няма да възникват. А, вече възникналите, които ще се пренесат в следващата година, ще поутихнат, ще се изгладят, няма да ескалират.
 • Проявявайте активност, учете се, демонстрирайте открито своите знания и умения, само тогава ще имате успех. Тази година не трябва да проявявате прекомерна скромност и да чакате другите да ви забележат. Вие трябва да проявите инициатива.
 • Много научни открития ще се появят на бял свят, нови технологии.
 • Годината закрепва семейните ценности и отношения, подходяща е за сключване на брак.
 • Ако пътувате в чужбина ще имате успех, както по лични дела, така и по бизнес.
 • Повече пътувайте, както в страната така и в чужбина, насрочвайте си командировки, посещавайте различни форуми, конгреси, фестивали, конференции, изложби. Контактите при тези пътувания ще се окажат много полезни.
 • Малко бебета ще се зачеват и раждат през тази година, но тези, които се родят все пак ще имат много важна мисия, ще се учат добре и ще са много умни и прогресивни.
 • Годината е много подходяща за закупуване на недвижими имоти, ако до момента сте имали такова желание, сега е време да го реализирате.
 • ЗАВЪРШВАЙТЕ ЗАПОЧНАТИ ПРЕДИШНИ ПЕРИОДИ И ИНИЦИАТИВИ! Тази година отбелязва завършването на важен 12 годишен астрологичен цикъл. Завършете предходните етапи в живота си, за да може от 2020 г. да привлечете нови теми и перспективи.
 • ДОБРА ГОДИНА ЗА ОБУЧЕНИЕ! Колкото повече сега се обучавате и специализирате, толкова по-успешни и осигурени ще бъдете. Не се колебайте, усъвършенствайте се.

ОТ КАКВО ДА СЕ ПРЕДПАЗВАМЕ?

 • През годината ще има неблагоприятни ситуации, които могат да доведат до травми. Затова в тази година – забравете за екстремните спортове. Или поне си вземете грамотен инструктор. Не насилвайте късмета си, бъдете предпазливи.
 • Всички родени в годината на Овцата, трябва да са много внимателни с недвижимите имоти. Защото може да претърпят загуби, ако са невнимателни. Наемайте адвокати, работете с легални агенции и посредници.
 • Всички родени в годината на Маймуната да следят за своето здраве, да внимават в сделки с имоти, да избягват манипулативни ситуации и личности. Не правете излишни разходи и не рискувайте с инвестиции.

АКТИВНОСТ И ИНИЦИАТИВИ- НИЩО НЕ ОТЛАГАЙТЕ, ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ЛЕНОСТ!!!

 • В годината на земната Свиня, енергиите са твърде слаби, това може да доведе до застой и движение по инерция. Казано метафорично, ще бъде мътно, блатисто и непонятно, защото смесването на енергиите вода ин и земя ин, създават този застой.
 • Непременно си създавайте планове и следете за тяхното изпълнение. Наблюдавайте се, не „заспивайте“, постоянно си задавайте въпроса: „Полезно ли е това, което правя в момента, в каква посока искам да вървя?“

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА РОДИТЕЛИТЕ

Между родители и деца може да възникват неразбиране и дразнение. Младите са тези, които трябва да подадат ръка за помирение. Не дръжте родителите в изолация, помогнете им да вървят в крак с новото време. Покажете им как да ползват новите технологии, научете ги на постоянно възникващите новости. Защото ако сега те не догонят времето, ще потъват все по-надълбоко в незнание и неадекватност. Макар и по 15 мин. на ден, трябва да им помагате, обяснявате, да проявите към родителите загриженост. Когато не сте в добри отношения с родителите си, не ви върви и в личния живот, това е енергиен закон.

ЗДРАВЕ

Енергиите са ин и са застойни. Това създава неблагоприятни ситуации по здраве. Непременно си направете профилактични изследвания, при най-малки съмнения и неразположения, отивайте на лекар. В такива години с ин енергии, се сформират неприятни заболявания, трябва да бъдат уловени навреме. Това важи и за мъжете, но най-вече за жените. Непременно посетете своя гинеколог и мамолог. По-добре да ви вземат за хипохондрик, отколкото да закъснеете с лечението.

За да не се разболявате, винаги може да преодолеете всякакви слаби и ниски енергийни честоти, като не допускате и не задържате в себе си негативизъм, обиди, разочарования. Непременно спортувайте, въведете здравословен начин на живот. И ще бъдете здрави и креативни през цялата година. Болестите се включват тогава, когато човек дълго е пренебрегвал своите истински желания и способности, когато не е проумял, че трябва да внесе промяна във възприятията си.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.