ПОДГОТОВКА ЗА НОВАТА 2019 г.- ПРАКТИЧНИ СЪВЕТИ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ЦВЯТ НА НОВОГОДИШНИЯ ТОАЛЕТ:

  • Код „Червено“ ! Трябва непременно да имате нещо червено в тоалета, може дори да е аксесоар, шал, колан, кърпичка, бижу, но червеното е задължително. Това важи както за жени, така и за мъже. Ако дрескода не позволява, то нека тогава бельото ви да е в червено.
  • Неправилно е да се смята, че щом годината е на Земната Свиня/Глиган, тоалета трябва да е в землисти цветове – жълто, охра, кафяво. Защото и без друго има предостатъчно от земната стихия в годишната карта, не трябва повече да я засилвате, защото това дава статичност и леност.

ЦВЯТ НА ПОРТМОНЕТО/ПОРТФЕЙЛА:

  • Първото предложение е червен цвят – за активизиране на енергиите. Това е и цветът на парите за 2018 г.
  • Но, ако искате да сте съвсем прецизни според всички изчисления по фън-шуй и източна астрология, която разглежда стихиите и енергиите много дълбоко, то тогава си купете портмоне в цветовете на метала: бяло, сребро, златисто.

ТАЕН ТАЛИСМАН ЗА ВСИЧКИ, НО НАЙ-ВЕЧЕ ЗА РОДЕНИТЕ В ГОДИНАТА НА ЗМИЯТА И НА МАЙМУНАТА  

Непременно носете бижу, ключодържател, сувенир, на който е изобразен тигър. Той се явява таен приятел на Свинята/Глигана. И в тази година ще ви защитава и носи много късмет. Може дори да си разпечатате картинка на тигър и винаги да си я носите със себе си. Поставете си една в къщи, една в работата, както и една във важни документи, които държите.

 

Михайлина Никлева -Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв