Подготовка за Новата 2019 г.- практични съвети

ЦВЯТ НА НОВОГОДИШНИЯ ТОАЛЕТ:

  • Код „Червено“ ! Трябва непременно да имате нещо червено в тоалета, може дори да е аксесоар, шал, колан, кърпичка, бижу, но червеното е задължително. Това важи както за жени, така и за мъже. Ако дрескода не позволява, то нека тогава бельото ви да е в червено.
  • Неправилно е да се смята, че щом годината е на Земната Свиня/Глиган, тоалета трябва да е в землисти цветове – жълто, охра, кафяво. Защото и без друго има предостатъчно от земната стихия в годишната карта, не трябва повече да я засилвате, защото това дава статичност и леност.

ЦВЯТ НА ПОРТМОНЕТО/ПОРТФЕЙЛА:

  • Първото предложение е червен цвят – за активизиране на енергиите. Това е и цветът на парите за 2018 г.
  • Но, ако искате да сте съвсем прецизни според всички изчисления по фън-шуй и източна астрология, която разглежда стихиите и енергиите много дълбоко, то тогава си купете портмоне в цветовете на метала: бяло, сребро, златисто.

ТАЕН ТАЛИСМАН ЗА ВСИЧКИ, НО НАЙ-ВЕЧЕ ЗА РОДЕНИТЕ В ГОДИНАТА НА ЗМИЯТА И НА МАЙМУНАТА  

Непременно носете бижу, ключодържател, сувенир, на който е изобразен тигър. Той се явява таен приятел на Свинята/Глигана. И в тази година ще ви защитава и носи много късмет. Може дори да си разпечатате картинка на тигър и винаги да си я носите със себе си. Поставете си една в къщи, една в работата, както и една във важни документи, които държите.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.