Медитация за луна в Скорпион

Медитациите за включване в енергиите на дванадесетте зодиакални  знаци на Луната, ще ви помогнат да усетите по-добре всеки отделен знак. Така ще можете по-лесно да ги разберете и да извлечете максимална полза от положителните страни на всеки знак.

Напишете или изкажете утвържденията:

  • отказам се от всички негодувания, които съм натрупал;
  • освобождавам се от стари болки, предателства и загуби;
  • приемам своята способност да трансформирам живота си;
  • отварям се към подходящите изцерителни преживявания;
  • надигам се като феникса, трансформиран и цялостен;

Изцерителна медитация: Представете си как струя лилава светлина се завърта през цялото ви тяло, а после се оттича под краката ви. Докато струята кръжи, помислете за някои свои негодувания и решете да ги освободите в потока от светлина. Знайте, че те са отмити. Приключете с утвърждението:

„ОТКАЗВАМ СЕ ОТ ВСИЧКИ НЕГОДУВАНИЯ, КОИТО СЪМ НАТРУПАЛ“

Извличане на максимума от Скорпион: Помислете кои страни от живота си бихте искали да видите изцелени. Направете силна връзка с вашето по-висше, по-голямо аз, което вероятно бихте нарекли своята душа. Помолете за силата и надеждата да трасформирате тази част от самите вас.

Изградете си твърдо намерение, че през следващите няколко дни ще се отвори възможност за излекуване на тази част от вас – независимо дали чрез лечител или терапевт, книга за самопомощ или някаква нова сила и прозрение, които избликват от дълбочината на душата ви. Поемете толкова, колкото можете. Приключете с утвърждението:

„ПРИЕМАМ СВОЯТА СПОСОБНОСТ ДА ТРАНСФОРМИРАМ ЖИВОТА СИ.“

Дона Кънингам

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.