Медитация за луна в СкорпионКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Медитациите за включване в енергиите на дванадесетте зодиакални  знаци на Луната, ще ви помогнат да усетите по-добре всеки отделен знак. Така ще можете по-лесно да ги разберете и да извлечете максимална полза от положителните страни на всеки знак.

Напишете или изкажете утвържденията:

  • отказам се от всички негодувания, които съм натрупал;
  • освобождавам се от стари болки, предателства и загуби;
  • приемам своята способност да трансформирам живота си;
  • отварям се към подходящите изцерителни преживявания;
  • надигам се като феникса, трансформиран и цялостен;

Изцерителна медитация: Представете си как струя лилава светлина се завърта през цялото ви тяло, а после се оттича под краката ви. Докато струята кръжи, помислете за някои свои негодувания и решете да ги освободите в потока от светлина. Знайте, че те са отмити. Приключете с утвърждението:

„ОТКАЗВАМ СЕ ОТ ВСИЧКИ НЕГОДУВАНИЯ, КОИТО СЪМ НАТРУПАЛ“

Извличане на максимума от Скорпион: Помислете кои страни от живота си бихте искали да видите изцелени. Направете силна връзка с вашето по-висше, по-голямо аз, което вероятно бихте нарекли своята душа. Помолете за силата и надеждата да трасформирате тази част от самите вас.

Изградете си твърдо намерение, че през следващите няколко дни ще се отвори възможност за излекуване на тази част от вас – независимо дали чрез лечител или терапевт, книга за самопомощ или някаква нова сила и прозрение, които избликват от дълбочината на душата ви. Поемете толкова, колкото можете. Приключете с утвърждението:

„ПРИЕМАМ СВОЯТА СПОСОБНОСТ ДА ТРАНСФОРМИРАМ ЖИВОТА СИ.“

Дона Кънингам