Квантов скок за зодия Дева

ДОБРИ ПОСТИЖЕНИЯ И ЗА ДРУГИТЕ ЗЕМНИ ЗНАЦИ – ТЕЛЕЦ И КОЗИРОГ, както и за всички останали зодии!

ЮПИТЕР НАВЛИЗА В ДЕВА  в 14.12 ч. на 11 август 2015  до 10 септември 2016 г.


ЗАЩО Е ТОЛКОВА ВАЖЕН ЮПИТЕР?

Юпитер управлява бъдещето и постигането на прогресивна промяна. Той е социална планета, помага ни да се ориентираме в социума, да се обучаваме, да изследваме нови пространства и територии, да изучаваме чужди езици и култури, да поставяме цели и да ги постигаме. Когато Юпитер сменя своя знак, а това става един път годишно веднага се сменят приоритетите и настройката в личен и обществено-политически план.

Всяка година планетата Юпитер сменя своя зодиакален знак. Този ингрес винаги се очаква с интерес и нетърпение, защото тази благоприятна планета винаги носи със себе си нови възможности, нови хоризонти и неочакван късмет. Точно преди 12 години (2003-2004 г.) Юпитер отново е бил в Дева. Както тогава, така и сега зодия Дева я очакват приятни сюрпризи и възможности за развитие и напредък. Използвайте този импулс, за да направите своя качествен квантов скок, защото едва след 12 години Юпитер ще се завърне отново в Дева.

Върнете се назад в спомените си и вижте какво сте постигнали тогава, как сте се чувствали и какви възможности сте имали. Това важи за всички зодиакални знаци, не само за Дева.  Юпитер е благоприятна планета, която способства развитието, дава нови перспективи, отключва потенциално заложени способности в човека. В зависимост от личния ви хороскоп, ще се активират различни житейски теми за всеки.

КАКВО Е ХАРАКТЕРНО ЗА ЮПИТЕР В ДЕВА?

  • Представете си, че трябва да съчетаете размаха, оптимизма и желанието за успех на Юпитер със скромната, трудолюбива, аналитична, интелигентна и последователна Дева. Получава се успешна смес, защото Юпитер става по-заземен и практико-приложен, а Девата по-смела, уверена и ентусиазирана. През цялата година не забравяйте тази вълшебна формула и действайте съобразно нея.
  • Настава време, когато ще имат късмет тези, които са трудолюбиви, умеят да се концентрират върху конкретни цели, правят детайлни планове и дисциплинирано ги следват, обмислят действията и големите начинания разпределят на малки крачки. Първоначално това може да ви изглежда и твърде дребнаво /по Девата/, но после ще видите силата на тази практика. Всеки ден да се прави по нещо малко, дори само по една символична крачка към целта. Накрая ще сте постигнали желаното без да се изморявате, изнервяте и изтощавате, а и по пътя ще сте научили още куп полезни практични неща.
  • Юпитер в Дева се стреми да израстне и да се самоусъвършенства чрез съвестна работа,  дисциплина и самодисциплина, перфекционист е;
  • Обича да задълбава в подробностите, притежава прекрасна аналитичност, не се втурва стремглаво напред преди да има необходимите знания, умения и планове, но след това е много по-ефективен и успешен;

ЗА ДА НЯМА РАЗОЧАРОВАНИ

Много важна информация: Ингресът (навлизането) на Юпитер в Дева ще помогне само на онези, които положат усилия да уловят благоприятния момент за развитие.  Юпитер създава възможности, събужда късмета,  предоставя трасето, но инициативата, старанието, трудолюбието и последователността за постигане на успех трябва да бъдат наша инициатива.

Не очаквайте нещо директно да падне от небето! Ще ви припомня чудесната българска поговорка, която и друг път съм цитирала: „Господ дава, но в кошара не вкарва“.

В тези дни много ентусиазирани и високопарни приказки ще се изпишат за Юпитер в Дева /в това число и от мен, разбира се/ и затова искам да ви предпазя от заблуждението, че нещата ще тръгнат самички да се случват и подобряват. Ако не се прояви инициатива и не се подходи осъзнато, напълно е възможно да пропуснете хубавите възможности.

Всеки астролог е виждал десетки хороскопи, които имат огромен неоползотворен потенциал, поради слаба енергетика, ниско ниво на осъзнаване, влизане в потока на инерцията, обвинения и осъдителност  към околната действителност и очакване някой друг да ни свърши работата.

С една дума напълно е възможно да се „проспят“ благоприятните възможности, не допускайте това да се случи.

Пожелавам ви да се възползвате максимално благоприятно от гостуването на Юпитер в Дева от 11 август 2015 г. до 10 септември 2016 г. и да осъществите своите планове и мечти!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.