Кармични знаци

Не е необходимо да обсъждам тук различните характеристики на всичките дванадесет знака, които могат да бъдат свързани с кармата и трансформацията. Има много хубави книги, които обясняват, какви уроци трябва да бъдат усвоени и какви нови позиции изработени за всеки от знаците. Но искам да спомена някои аспекти на трите знака Дева, Риби и Скорпион. От всичките дванадесет знака тези три са най-явно свързани с кризи, което явно може да бъде отнесено до кармата. Често ми се струва, че хората на Дева и Риби (т.е. онези, у които тези знаци са крайно акцентирани в картата, а не просто хора със Слънце в тези знаци) трябва да носят много повече от своя дял бреме, както тежката физическата работа и задължения (Дева), така и емоционалният безпорядък и объркване (Риби).

Всичко е свързано с това, че тези знаци представят решаващите стадии на себеразвитие, фазите на еволюция и растеж, когато личността трябва да се изправи пред плодовете на своите действия и позиции. (Отбележете, че Риби, дванадесетия знак, отбелязва края на целия цикъл на живота, а Дева е знакът на жътвата!) Двата знака символизират процес на пречистване, като подготовка за по-нататъшно развитие. Дева се занимава с пречистване на егото и личните мотиви, които се крият зад явно поведение, а Риби е свързан с пречистване на емоциите и начините на мислене, натрупани през вековете.

Скорпионът може да бъде тясно свързан с кармата, защото приляга на фазата на развитие, когато личността трябва честно да се погрижи за своите истинските желания и да осъзнае силата, скрита в тях. Ето защо хората със силно акцентиране на Скорпион са привлечени така силно от мистерии, загадки, окултни, “забранени “ области на изживяване и откровения за задгробния живот.

Тези хора имат контакт с най-ярко негативните аспекти на своето същество и прословутата им подозрителност и липса на доверие в другите хора произтичат от факта, че, тъй като знаят колко негативни могат да бъдат техните собствени емоции и колко безжалостни собствените им мотивации, те естествено, предполагат, че и другите хора имат подобни мотивации. Скорпионът е знак на смъртта и възраждането и всеки, който има силен акцент на Скорпион в рождената карта просто по навик се разкъсва между предаността си към старите, принудителни желания и дълбокият стремеж за възраждане на съкровеното “Аз”.

Из: „Астрология, карма и трансформация“, Стивън Аройо

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.