Юпитер в Рак

Вълнуващ момент! Тази нощ в 4.41 ч. на 26 юни 2013 г. , планетата на късмета, щастието, развитието, мъдростта, богатството, експанзията, вярата, прозорливостта и увереността – ЮПИТЕР,  напуска Близнаците и отива в Рак до 16 юли 2014 г.

Всички обичат Юпитер! И астролози и любители на астрологията. Наричат го галено „голямото щастие“, „малкото щастие“ е Венера. Добри новини ще има за всички! Не само за Раци, Скорпион и Риби.

Нека Близнаците да не се натъжават, че тази добра планета ги напуска, защото сега тя ще активира следващата зона от универсалната карта на този знак, а това е сектора, който отговаря за здравето, ресурсите и доходите (2 дом). Юпитер е така добър да „дава“ добрини, тласък и развитие в тази зона, сектор или по-професионално казано „дом“, където попадне в личните хороскопи на хората. С една дума – всеки ще получи добра вест от Юпитер – само ще са различни темите, които той активира.

Това положение не трябва да се абсолютизира, разбира се. Защото ако имате в личния си хороскоп лошо аспектиран Юпитер, той няма да сработи  толкова хармонично. До каквото се докосне Юпитер – то бива увеличавано, ако са хармонични аспектите в личния ви хороскоп – добре, ако не са –  ще ги почувствате, защото биват подчертавани.

Добрата новина е, че това не е планета „злосторник“, тя няма как да ви навреди. Нейният принцип е да: увеличава, дава, създава – нови събития, възможности и условия. Останалото зависи от нас!

Но сега говорим за по-общи положения, в областта на популярната астрология.

КАКВО ЩЕ СЕ АКТИВИРА С НАВЛИЗАНЕТО НА ЮПИТЕР В РАК?

  • На първо място: семейните ценности, дом, деца, имоти. Тези теми ще станат изключително актуални. Юпитер в Рак се проявява много силно, като емоционален закрилник. В този знак Юпитер е в екзалтация – силна позиция за планетата. Всички ще изпитват силна необходимост от сигурност и защита.   Надявам се да се акцентира повече на социалната политика и да има повече облекчения за хората и най-вече за децата.
  • Ще се активира хранително-вкусовата промишленост и най-вече риба и рибни продукти, както и сладкарската промишленост,
  • Благоприятно развитие ще имат:  ресторанти, хотели, морския туризъм, селското стопанство – реколтата ще е богата;
  • Търговията ще се активизира, особено на стоки за бита, хранителните стоки, мебели и строителни материали – много хора ще имат силен импулс да ремонтират дома си и да подобрят условията си за живот;
  • Ще нараства патриотизма, вниманието ще се фокусира все повече върху морала и ценностите, ще се възродят традициите;
  • Очаквам и повече бракове и повече деца в семействата през този период, както и повече придобивки, удобства и семеен уют!
  • Ще се вдигнат леко цените на имотите (тъкмо бяха отбелязали някакъв лек спад от 17%), ще се оживи търговията на недвижими имоти;

Честито на всички от зодия Рак – възползвайте се максимално от този щастлив за вас период! Отлично ще се чувстват и  Скорпион и Риби! Следват: Телец, Дева и Козирог – Юпитер сформира хармоничен аспект и с тяхната зодия. Както вече казах – ще има добри новини за всички, останалите зодии да не тъгуват!

Да ни е честит ингреса на Юпитер в Рак!

Да го посрещнем с добре дошъл  с:

ЕЛ ЗАРАИЕТОС ПАНТОКРАТОР

– това е Божественото име на сферата на Юпитер, по този начин ще се свържем с него.

Ако искате можете да произнесете и следната мантра:

ДЗАЯН ДЗАЯЧИ КОЧ КОХЕНТО,

която е адресирана също до Юпитер  (Зевс!), чрез който действат боговете на небето.

Чрез тези две мантри  ще активирате положителните енергии на Юпитер. Ще привлечете: благосъстояние, нови хоризонти и перспективи,  добруване, интелектуално и духовно развитие, подкрепа от авторитетни и добронамерени личности, спонсори.

Мантрите е най-добре да се произнесат в първите 12 до 24 часа след ингреса на Юпитер в Рак.

Повторенията на мантрите е желателно да бъдат: 3, 9, 27, 54 или най-добре 108 пъти.

Михайлина Никлева – Мишел

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.