Новолуние във ВодолейКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


С НОВОЛУНИЕ ВЪВ ВОДОЛЕЙ – НАСТЪПВА И КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ОГНЕНАТА МАЙМУНА

Новолунието настъпва на 8 февруари 2016 г. в 16.40 ч.  и отбеляза началото на китайската Нова Година.

Годината на Огнената Маймуна  ще донесе бързи и коренни промени в живота на повечето хора. Ще се предостави благоприятна възможност за промяна на личността, линията на поведение и цялостното бъдеще. Хората ще са податливи на изменения и това е една от положителните страни на годината.

Засилват се изобретателността, импровизацията, появяват се творчески идеи и пориви. Бъдете гъвкави, адаптивни, умни, комбинативни, бързи и хитри, качества присъщи на маймуната и няма да имате проблеми през настоящата година.

Тази година ще бъде успешна за всички, които проявяват активност, оригиналост и творчески подход. Колкото повече духовност включвате в живота си и се доверявате на интуицията си, толкова по-щастливи ще бъдете в годината на Огнената Маймуна.

За да бъдете успешни през тази година – вашите нови начинания трябва да имат и стратегически подход. Добре обмисляйте начинанията си, внимавайте кога ги стартирате.

Добре е да се допитате до астролог, за да определи максимално подходящия момент (според вашия личен хороскоп), защото през годината ще има доста неподходящи периоди.

Неуспехи ще претърпят тези, които се предоверят или не преценят правилно своите партньори или приятели.

Внимавайте да не направите сериозни грешки в годината на Огнената Маймуна, защото те ще имат много дълги последствия.

Използвайте максимално месец февруари 2016 г., защото следващите месеци са доста напрегнати и усложнени от астрологична гледна точка!

Новолунието настъпва в прогресивния, свободолюбив и активен знак Водолей. През този месец може много неща да се предприемат и осъществят. Подходящо да  наблегнете на продуктивната работа, да  въведете изменения и да се реализирате новите си планове.

След новолунието във Водолей е време да намерите нови приятели, партньори, съмишленици. Да помагате на хората, да проявите максимално своите заложби, да планирате близкото бъдеще.

Време е да пуснете свежия вятър на промените, да освободите място и време за новите си проекти, отношения и знания.

Не пропускайте този месец, защото от март ни очаква много ретроградна енергия, която ще задържа новите проекти.

Накратко да погледнем в близкото бъдеще:

  • През март очакваме две затъмнения, Слънчево на 9 март, в 3.56 ч., в 18º на Риби и Лунно на 23 март, в 14.02 ч. в 3º Везни.
  • От 17 април до 30 юни ни очаква ретрограден Марс, който е крайно неподходящ за нови инициативи;
  • През май месец ще имаме общо 4 ретроградни планети: Марс, Меркурий и частично Юпитер и Сатурн;
  • През септември – отново ни очакват две затъмнения и ретрограден Меркурий;

Най-важното, което трябва да направите след това новолуние е: с желание да се отървете от миналото,  да пуснете свежа енергия, нови хора, нови идеи и възможности в живота си.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации: