КОЗМЕТИКА НА ЛИЦЕТО


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ВАЖНО ЗА ВАШАТА КРАСОТА!!!

АКО ПРЕДПРИЕМАТЕ ПО-СПЕЦИАЛНИ ПРОЦЕДУРИ ОТ МЕДИЦИНСКАТА КОЗМЕТИКА ЗА РАЗКРАСЯВАНЕ КАТО БОТОКС, ФИЛЪРИ И МЕЗОТЕРАПИЯ непременно трябва да се подберат подходящи дати спрямо вашата лична рождена дата. В случай, че ви предстои естетична козметична операция на лице или тяло, поставяне на импланти и т.н., непременно трябва да се изчисли правилна дата.

Задължително се обърнете към астролог с опит, за да ви подбере хубави дати за тези процедури. Трябва професионално да се отчетат много астрологични фактори, за да получите максимално добър резултат. Ако направите подобни процедури в неподходящо време резултатите може да са плачевни.

МЕДИЦИНСКА КОЗМЕТИКА И ЛУНАТА

Ако решите да поддържате красотата си с някоя от следните процедури като: извършване на пластични операции, различни подмладяващи процедури, мезотерапии, процедури по премахване на нежелани образувания и дефекти: непременно трябва да се обърнете към астролог с опит, който да ви изчисли правилни дати за тях, съобразени с вашия личен хороскоп.

Към тези предупреждения се прибавя и ретроградният Меркурий от 14 януари до 4 февруари. Той също има отношение към тези процедури, затова ги планирайте едва за след 4 февруари.

Процедури за подхранване и овлажняване на кожата, anti-age терапии, подхранващи маски, подходящи дати за

ЯНУАРИ 2022 г.

от 3 до 17 януари;

ФЕВРУАРИ 2022 г.

от 2 до 15 февруари;

***

Процедури за почистване на кожата, парна баня, пилинг маски, отстраняване на кожни дефекти,
подходящи дати за

ЯНУАРИ 2022 г.:

на 1-ви, както и от 19 до 31 януари 2022 г.;

ФЕВРУАРИ 2022 г.:

от 17 до 28 февруари;

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел