Лунния ден, в който сте родени

Първи лунен ден

Родените в този ден обладават огромна сила на духа. Животът им е интересен и ярък. Хората, родени на първи Лунен ден са способни на подвизи, които никога не обмислят предварително. Просто се включват в действието неочаквано. Тези хора живеят винаги вдъхновено, макар и да не успяват винаги да достигнат до всичко, което са си поставили за цел.

Втори лунен ден

Родените в този ден са надарени с физическа сила. Те не са застрашени от наднормено тегло, независимо, че имат много добър апетит. Тези хора могат да бъдат подвластни на различни видове привързаности – към семейни или към материални ценности. Родените под символа на рога на изобилието се славят не само с добър апетит, но и със сприхав характер. Неразвитият или невъзпитан човек може да стане опасен не само за близкото си обкръжение, но и за обществото (ако не е способен да управлява гнева си). Хората, получили добро възпитание трупат добър житейски опит, имат рационален ум и са добри стопани на дома и семейството си.

Трети лунен ден

Родените през този лунен ден са воини – в добрия случай, неуправляеми хулигани – в лошия. Те са пълни с енергия, агресивни и напористи са. Силни, страстни, напористи натури. Те са революционери, опозиционери, обществени защитници. В същото време у тези хора се наблюдава понижен имунитет и склонност към заболявания. В по-стари времена тези хора не са доживявали до дълбока старост. Благодарение на напредъка на днешната медицина обаче – тази характеристика на деня може да се отчете като остаряла.

Четвърти лунен ден

Родените на този ден ще се нуждаят от голямо внимание от страна на родителите. Ако родителите не отделят достатъчно време и не полагат достатъчно усилия за възпитанието на детето, то може да се превърне в егоист и дори да стане престъпник. От друга страна, родените през този ден носят в себе си някаква вътрешна загадъчност, обладават някаква вселенска тайна. Възможно е отстрани те да изглеждат затворени, на ако разгадаете тайната им ще видите, че те са приятни за общуване.

Пети лунен ден

Родените в днешния ден са способни да бъдат магове, войни, дори светци. Необходима им е поддръжка от страна на близките. Родените на днешния ден не страдат от наднормено тегло. Те трансформират храната във физическа или астрална енергия. Тези хора добре усвояват информация, за тях е полезно да трупат знания. Обладават сила свише, но без подкрепата на околните, животът им се оказва мимолетен.

Шести лунен ден

Хората родени в този ден почти винаги имат богат вътрешен мир. Околните ги мислят за мечтатели и фантазьори. Те не обичат, когато им оказват натиск. Много ценят свободата в личните отношения. Родените на този ден се явяват проводници и преобразуватели на космическата енергия.

Седми лунен ден

Родените на този ден са надарени с голям талант, който обаче те няма да разкрията сами. От рождението си детето трябва да бъде обкръжено от вниманието и грижата на родителите си. Поддръжката от страна на роднините може да помогне на детето да реализира своите таланти. Хората родени през седми лунен ден се отличават с отлично здраве. При подходящо  възпитание и влияние на окръжаващата среда те могат да станат блестящи общественици, оратори, които да пленяват огромни групи от хора. В най-лошия случай родените на този ден могат да се окажат обикновени клюкари, повърхностни, посредствени личности.

Осми лунен ден

Родените на тази дата рядко са големи красавци. По правило тези хора са с непривлекателна външност, но на ума им всеки може да завиди. Изключително интелигентни са, имат способност да обработват и натрупват информация. Трудолюбиви и добросъвестни са. Родените на днешния лунен ден са хора на прилежния труд и обичат да завоюват положение в обществото именно благодарение на благ характер и съвестна работа. Заради всички качества, които претежажават, околните ги ценят високо. Друга тяхна особеност е, че не обичат да хабят енергия напразно. Ето защо те не са любители на физическите натоварвания и заниманията, свързани със спорт. Твърде оригинални са, могат да станат добри артисти благодарение на уникалната си способност да се преобразяват.

Девети лунен ден

Родените на този ден имат дълъг и плодотворен живот, в чиито ход обаче често имат проблеми със здравето. Редовното очистване на червата ще им бъде от помощ в предпазването от болести.  Родените през този ден трябва да помнят и за чистотата на кармата. Ако човекът има чисти помисли и намерения, ако той се стреми към доброта и искреност, то би могъл да избегне повечето житейски трудности.

Десети лунен ден

Родените на днешния ден притежават силна духовна връзка със своите роднини, а душите на техните предшественици им оказват силна подкрепа. Хората, родени в десети лунен ден имат много таланти. Те са умели и активни, обичат пътешествията, не се задържат дълго на едно място. Имат всички шансове да бъдат знаменитости. Способни са да откриват нови източници на енергия, които ги поддържат в продължение на целия им живот. Користни и подли хора могат да окажат лошо влияние върху родените в днешния ден. Те могат да привлекат към себе си и опасни заболявания като рак или болести на простатната жлеза.

Единадесети лунен ден

Родените на този ден са едни от щастливите хора на Земята, стига да не пропилеят дадените им от природата таланти и завиден ум. Тези хора живеят смислено и доживяват дълбоки старини. Остроумни са и имат богата душевност. Природата им дава окултна сила. Но ако човекът узнае за нея и не я използва правилно – ще си навлече беда. Тези хора често биват нападани и нахапвани от насекоми и животни, но подобни инциденти никога не са придружени от опасност за живота.

Дванадесети лунен ден

Хората родени в този лунен ден са добри и милосърдни. Понякога съдбата им поднася доста изпитания. Ако те се държат достойно, у тях ще се появят сили да се справят успешно с всичко.

Тринадесети лунен ден

Родените на този ден намират удоволствие в ученето и непрекъснато търсят нови знания. Призванието им е да странстват вечно. В детството и юношеството си са подложени на опасност от сериозни заболявания, но ако ги победят, доживяват до дълбоки старини. Тези хора често притежават необичайни способности. Лесно се отървават от товара на миналото. Понякога дори се отричат от него и се превръщат в скитници.

Четиринадесети лунен ден

Родените в този ден притежават чиста душа и имат късмет. Способни са на подвизи. Те следват неотклонно своето призвание. Намират се в постоянно движение и развитие и непрекъснато  търсят на нови цели. Понякога имат проблеми със здравето, особено в ранна възраст.

Петнадесети лунен ден

Родените в този ден се намират под астралното влияние на змея. Тези хора са талантливи, отреден им е дълъг живот, който обаче е съпътстван от болести. Освен това са податливи на изкушения и страсти. Ако не могат да усмиряват плътта си – щи им бъде трудно. Заради своята отдаденост на страстите, родените в този ден се учат лошо, влюбват се неудачно и страдат. Тези хора може да бъдат нещастни през целия си живот или поне до момента, в който не разберат, че могат да живеят спокойно и плодотворно, ако впрегнат своите сили и страсти единствено в нещата, които обичат. Иначе казано – необходимо им е да търсят и намерят призванието си.

Шестнадесети лунен ден

Родените на този ден са ласкави и добри. Животът им е живот на миротворци, чувствителни, разбиращи и подкрепящи другите. Никога не отказват помощ. Природата ги е надарила с богата фантазия и творчески възможности. Ако бъдат разкрити, природните дадености на родените в днешния ден могат да ги прославят. Тайните на живата природа са открити за тях, те чувстват евергиите на растенията и на животните. Родените в този ден се радват на отлично здраве и дълъг живот. Те обаче и лесно се заблуждават. Ако изгубят надежда, ако допуснат злоба и ненавист в сърцето си – тези хора са обречени на безплодни усилия. Колкото и да се опитват да се върнат към предишния си живот – няма да успеят. Ще потънат в празни мечтания и суета, а околните ще ги манипулират. Ето защо за родените в този ден е важно да преминават през живота с оптимизъм и вяра в себе си и доброто бъдеще.

Седемнадесети лунен ден

Родените на този ден са надарени с голям талант. Необходим им е ум, за да се „разпореждат“ с него правилно. Често тези хора имат успешен, процъфтяващ живот. Те обаче имат и голяма нужда от поддръжка, от „втора“ половинка. Онези, които успеят да намерят любов и помощ в своята половинка, живеят щастливо, силно и мъдро. Ако не попаднат на сродна душа – живеят безславно. Съдбата ще ги „мачка“ и ще ги „залива“ с тъга.

Осемнадесети лунен ден

Родените на този ден се намират в постоянно развитие и трансформиране. За тях е много полезно да намерят свой учител и духовен водач. Духовното развитие за тях е жизненоважно. За тях е много подходящо да упражняват творчески професии, повечето от тях притежават актьорски талант.

Деветнадесети лунен ден

Родените на този ден носят в природата си светлина, доброта и талант. Предизвикателството към тях е да съхранят нравствената си честота и да не потънат в гордост и амбиции. Имат добро здраве. Ако победят пороците си и разкрият талантите си, те ще вървят през живота, трупайки мъдрост и ще доживеят дълбока старост. В най-лошия случай, родените в този ден, се превръщат в измамници, интриганти и неудачници.

Двадесети лунен ден

Родените на този ден имат неотстъпчив характер. Родителите им трябва да се опитат да изкоренят злобата и ината от природата на детето си. В най-добрия случай, роденият през двайсти лунен ден се превръща в аксет. Предпочита да изследва ва самота някаква идея или пък да следва мисия, на която се е посветил. Понякога тези хора биват обсебени от идеите си, а в душите им се появяват високомерие и гордост. Ако не овладеят тези чувства те могат да се превърнат в диктатори, които пропагандират идеите си като единствената възможна истина. Това няма да доведе до нищо добро. Смехът може да помогне в преодоляването на пороците. Родените в днешния ден умеят да се смеят, имат чувство за хумор. Важното е обаче то да не изчезне под натиска на високомерието.

Двадесет и първи лунен ден

Родените на този ден са надарени със самообладание и трудолюбие. Те са сдържани и готови на подвиг. Силни духом и благородни са. Животът им е изпълнен с добри дела. Околните ще бъдат благосклонни към тях. Родените в този ден винаги защитават справедливостта.

В най-лошия случай тези хора се превръщат в скитници и неудачници. В търсене на способностите си, те се заблуждават и излизат от правия път. Ако се случи да направят нещо голямо – те се възгордяват. А гордостта ги заслепява и… им „изяжда главата“. И понеже не забелязват никого около себе си, за тях бързо идва времето, в което никой няма да забележи талантите им. Те просто са отблъснали всички хора.

Двадесет и втори лунен ден

Родените на този ден в най-добрия случай стават учени. Те са мъдри, природата не пести даровете си към тях. Понякога са цинични. Тези хора се превръщат в отлични учители, наставници, проповедници. В техните способности е да филтрират информацията, да намират смисъл в символите, да бъдат пълноценни в най-различни отрасли на знанието. Те доживяват до дълбока старост, а потомците ги помнят като пазители на мъдростта. В лошия случай – родените на този ден се превръщат в консервативни личности с ограничен мироглед. Догматици, чиито възгледи няма да търпят промяна, дори тяхното знание да няма нищо общо с ничия друга истина

Двадесет и трети лунен ден

Родените на този ден обикновено не се отличават с външна привлекателност. В същото време те могат да станат значими личности. Родителите на родените днес следва да възпитат у децата си интерес към знанието и добрина към хората и природата. Тогава децата ще бъдат мъдри и справедливи, а успехът ще ги съпътства. Действията им ще се отличаваст със зрялост. Те могат да станат монаси или пък защитници на унижените и оскърбените. В най-лошия случай родените на днешния ден са лицемери и злопаметни. Превръщат се в негодници, които могат да предразположат човека, а след това да му забият нож в гърба.

Двадесет и четвърти лунен ден

Родените на този ден притежават огромна енергия. Природата ги е надарила с таланти в различни области. Обикновено тези хора не се отказват от делата, с които се захващат, докато не ги доведат до край. На околните е възможно да правят впечатление на странници или чудаци. Това неразбиране понякога ги кара да се отделят от другите и да се затворят в себе си. От друга страна за тези хора е характерна ненаситността, егоизмът и алчността.

Двадесет и пети лунен ден

Родените на този ден са надарени с мъдрост. Стават мислители и мистици. В думите и жестовете им е скрита висша сила. Имат особени таланти. По правило тези хора нямат много приятели, защото водят по-интензивен вътрешен живот на философи, а околните ги смятат за чудаци. Хората, родени на този ден не са привърженици на активните действия. Повече им харесва да премислят минали събития. Късметът винаги е на тяхна страна. Сполуката ги напуска тогава, когато започнат да използват даровете на съдбата за лоши дела. В най-лошия случай тези хора се превръщат в закостенели личности, в чиито живот няма нищо, ама нищо забележително.

Двадесет и шести лунен ден

Родените на този ден през целия си живот ще се борят с лошите черти на природата си – горделивост, високомерие, нахалство. Ако успеят да ги победят – очаква ги богат и щастлив живот. Ако не успеят – ще потънат в сплетни и ще бъдат сковани от завист. Няма да постигнат нищо в живота си, защото към нищо няма да се стремят. В същото време те ще бъдат абсолютно доволни от себе си и ще се отнасят с насмешка към другите хора. Роденият на днешния ден, който познава пороците си, може да се превърне и в аскет. Съдбата му обаче е на послушник, а не на учител. Едва ли ще достигне просветление, но може да бъде смирен ученик и искрен човек.

Двадесет и седми лунен ден

Родените на този ден се превръщат в духовни учители, в наставници на околните. Те владеят тайно знание. Тези хора не се отделят от света, свободни са от стереотипи. Винаги готови са да споделят опита си с другите. Знанията им служат като опора за много заблудени души. Животът им е пълен повратности и те се подчиняват на съдбата, докато всичко, което им се случва ги устроива. Те са мечтатели и фантазьори, романтици, странници, пътешественици. В най-добрия случай са хора, способни на висша любов. Те даряват тази любов на света, а той от своя страна е благосклонен към тях. В най-лошия случай, родените днес потъват в своите илюзии и се превръщат в потайни хора. Възможно е да ги застигнат финансови проблеми, които да ги принудят да се крият от света.

Двадесет и осми лунен ден

Родените на този ден са мързеливи хора. Често те се раждат в богати семейства, в които всички техни желания и капризи са удовлетворени. Ако мързелът и претенциите им не бъдат изкоренени още в детството – тези хоа се превръщат в циници. Няма да са в състояние да различават доброто от лошото. Ще загубят възможността си да изпитват любов и привързаност към хората.

Ако живеят на по-високо духовно ниво, родените в днешния ден се превръщат в алтруисти. Излъчват светлина и доброта. Хората са привлечени от тях, а светът лежи в краката им. Те са надарени в висок морал. Може да притежават ясновидски способности или пък да владеят практиката на осъзнато сънуване.

Двадесет и девети лунен ден

Родените в този ден често имат нелека съдба. Целият им живот е съпроводен с борби, трудности, битки. Често се срещат с проблеми от най-различен характер. Не издържат дълго без подкрепата на близки и роднини. Ако човекът съумее да премине през всички изпитания, на които го подлага животът, ако приема съдбата си с високо вдигната глава, ако не се сломи под напора на трудностите – очаква го награда. Награда под формата на мъдрост, прозрение, дълголетие. Ако родените днес не съумеят да победят силата на злото – превръщат се в източник на негативна енергия.

Тридесети лунен ден

Родените на този ден са хора красиви и добри. По своята природа те са спокойни и разсъдливи. Възможно е да имат някои нездравословни проблеми, но сърцата им са открити и чисти. На тези хора е отредено да познаят любовта в най-висшите й вселенски прояви. В своя живот те обичат само веднъж и остават верни на любовта си докрай. Доброта, саможертва, благородство, чувство за дълг и вътрешно достойнство – с това се отличават хората, родени днес. В лошия случай – тези хора могат да бъдат отхвърлени от обществото. Вечно да страдат и да бъдат неразделни единствено от илюзиите си. Не правят никакви опити да подобрят начина си на живот. Може да се превърнат в безделници, чиито живот протича невзрачно.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.