Слънчеви и лунни затъмнения

Слънчевото затъмнение Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТ за поставяне на ново начало – стартиране на нов проект, създаване на нов навик, реализиране на нова идея. Но желанието ви за нещо ново трябва да е много голямо. Ако не сте сигурни, че силно искате промяната, по-добре изчакайте с действията поне 2–3 дни след затъмнението.

Лунното затъмнение Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТ за приключване на нещо, с което искате да се разделите окончателно в живота си. Сега лесно се преборват лоши навици като преяждане, тютюнопушене, педантичност и др.

Астролозите са на различно мнение, дали по време на слънчевите и лунните затъмнения е добре или не е добре да се предприемат действия и решителни стъпки напред. Можете да го сторите само ако сте твърдо уверени в това, което искате да направите. Ако все още се колебаете дали подобни действия ще са полезни за вас, по-добре изчакайте. Защото е възможно да сте „заслепени” от слънчевото или лунното затъмнение и да не сте в състояние да прецените обективно и правилно ситуацията. Тогава се пазете от импулсивни действия.

Запомнете, че периодите на слънчево и лунно затъмнение са много мощни моменти, когато вие наистина може да промените живота си към по-добро независимо дали ще действате веднага, или малко ще изчакате.

Но не се плашете от тях. В затъмненията няма нищо фатално. Те не предвещават лош късмет, както са смятали предците ни. Дори напротив – помагат ни да приключим определен етап от живота си и да продължим развитието си.

Непосредствено в момента на затъмнението е добре да определите какво конкретно искате да промените в себе си и какво ново искате да ви се случи. Ритуалността тук е излишна – просто използвайте силата на мисълта си и изпратете новото си послание към звездите. Ще останете удивени от резултата!

 За хората с по-чувствителна психика е препоръчително поне една седмица (за някои дори две) преди и след датата на затъмнението да не предприемат нови начинания и да не взимат спонтанни решения.

Необходимо е да свикнете с енергетиката и вибрацията, както и с „информацията”, която носи затъмнението. По време на затъмнения някои хора се държат неадекватно и се чувстват психически затормозени. Ако и вие сте от тях, ви препоръчвам да не се натоварвате с нищо излишно. Правете само най-необходимото, докато напрежението отмине.

Има схващане, че по време на затъмнения се случват кармични събития, които не могат да бъдат избегнати. Това зависи от личния хороскоп на всеки човек, както и от неговото ниво на духовно развитие. Истината е, че преди и по време на затъмнение се получава едно „сгъстяване” на енергията и на събитията. Принудени сме да взимаме решения и да се променяме и в това се крие цялото вълшебство на затъмненията, защото ни карат да се развиваме.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.