Златни правила и съвети от Мишел – 8

ЗА УСПЕХ И ЗАЩИТА ПРЕЗ 2017 г.-годината на огнения Петел

ИЗОБРАЖЕНИЕ ИЛИ ФИГУРКА НА ДРАКОН СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!

  • Непременно се сдобийте с фигурка или изображение на Дракон през тази година. Той е секретният приятел на Петела (според източната астрология) и ще ви донесе голяма защита и много късмет.
  • Поставете фигурка или изображение на Дракон на работното си място Може да го поставите някъде другаде, не на бюрото, леко да го прикриете зад папки и книги, ако етикета на фирмата не разрешава подобни украшения. Постарайте се Дракона да гледа на изток. Неговото правилно място е винаги да стои отляво на вас. Никога не го слагайте по-ниско от 50 см от пода. Драконът не трябва да стои и по-високо от главата ви, защото тогава започва символично той да контролира нещата. Драконът носи много силна енергия и трябва да бъде наблюдаван и обуздаван. Най-добре е да бъде  на нивото на очите ви в седнало или изправено състояние.
  • Поставете фигурка на Дракон и в дома си, най-добре в центъра на гостната, хола или в центъра на жилището. Така ще засилите притока на късмет, ще усилите мъжката, съзидателна енергия. Ще подкрепите мъжа в дома да бъде здрав, съзидателен и печеливш.
  • Можете да носите изображение на Дракон и като медалион, на гривна или като ключодържател.
  • Драконът тази година носи късмет на всички зодиакални знаци. Но задължително трябва да го носят всички родени в годината на Зията, Бика и Петела.

 

КУПЕТЕ СИ ПРЪСТЕН С ГОЛЯМ КАМЪК

  • Ако искате да привлечете богатство през 2017 г. е добре да носите пръстен с голям скъпоценен или полускъпоценен камък. Най-добре камъкът да бъде в жълт цвят, но и всеки друг цвят подхожда, стига да бъде достатъчно голям.

 


ЗА ДА СЕ ЗАЩИТИТЕ ОТ СВАДИ И СПЛЕТНИ В РАБОТАТА ИЛИ ДОМА СИ:

  • Непременно си купете фигурка на Петел или разпечатайте неговото изображение. Поставете в центъра на дома, може  в хола и дори кухнята, там където се събира цялото семейство за по-дълго време. Пази от скандали и недоразумения.
  • Фигурка на Петел, поставен на работното ви място ще ви пази от скандали, сплетни и конкуренция, която през тази година ще бъде много яростна. Дори близки приятели ще се конкурират много нелоялно.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.