Златни правила и съвети от Мишел – 2

Важно за огледалата, внимавайте с тях, те са важен енергиен инструмент

  • Редовно почиствайте всички огледала, които ползвате (включително и тези от пудриерата). Правете това преди всяко новолуние на 29 лунен ден. С навлажнена кърпа забърсвайте 9 пъти по посока обратно на часовниковата стрелка, за да премахнете натрупаната негативна енергия.
  • Не използвайте стари огледала, особено ако в семейството е имало болести или кавги.
  • Не купувайте огледала от антикварни магазини – в никакъв случай. Колкото й да го пречиствате, то носи тежки вибрации и част от кармата на предходните собственици.
  • Никога не изразявайте гласно или мислено своите критики и разочарования пред огледалото. Без да искате си правите негативно заклинание, което ще сработва и ще се активира, отново и отново, всеки път, когато се огледате пак. Пред огледало се казват само позитивни утвърждения, за да може то да я „запомни“ и да стане  генератор на хубава енергия.
  • Избягвайте да се оглеждате продължително в огледала на обществени места, салони за красота, магазини, пробни и т.н. Никога не вярвайте на 100% на образа в тези огледала. Защото те носят негативната енергия на всички хора, които са се гледали в него и са запечатвали своите недоволства от външния си вид. Така към вас прилепват чужди негативни енергии. Нали сте забелязали, че никога не се харесвате достатъчно в отраженията на такива огледала? Това е причината.
  • Незабавно изнесете огледалата от спалнята! Огледалото НЕ трябва да отразява леглото. Защото това води до скандали, изневери, предателство, на сутринта ще се чувствате изморени и разсеяни. Ако сте в хотел и няма как да демонтирате огледалото, покрийте го с някаква материя. Същото важи и за монитора на телевизора. Всъщност телевизора, НЕЗАБАВНО трябва да бъде изнесен от спалнята, неговото място НЕ Е там.
  • Премахнете огледалата или огледалните повърхности в близост до работното ви място, не трябва да се отразява изображението ви, защото работата ви се удвоява (не парите).
  • Задължително сложете огледало там, където държите пари, защото и те ще се удвоят. Символиката е много силен енергиен инструмент за промяна на реалността. Опитайте, ще се убедите.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.