ЗЛАТНИ АСТРОЛОГИЧНИ ПРАВИЛА И СЪВЕТИ – част 1


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


  • При промяната на името наталната карта (личният хороскоп на човек) не се променя, но се засилва влиянието на едни показатели и отслабва влиянието на други.
  • Промяната в името на човека води до известна (но в някои случаи едва забележима) промяна в съдбата, защото името е свързано със съдбата на човека по някакъв начин. Името никога не е случайно. Между името и наталната карта има много ясно съответствие.
  • Трябва много внимателно да се прибягва към смяна на името на човек или фирма. Все пак кармата винаги е по-силна и няма как да се избегнат най-важните уроци, които са заложени в хороскопа. С една дума – не чакайте чудеса след промяната.
  • Промяната в името на фирмата води до генерални промени и принципно се различава от промяна в името на човека.


Михайлина Никлева -Мишел

Записване за консултации:

 


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел