ЗЛАТНИ АСТРОЛОГИЧНИ ПРАВИЛА И СЪВЕТИ – 3Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


  • Винаги преди храна благодарете на Господ, на Вселената, на Висшите сили (кой в каквото вярва) че я имате на трапезата си. Тази практика е много лесна, но по мистичен път ще промени живота ви. Ще ви направи позитивни и хармонични и ще привличате все повече и повече богатство и изобилие в живота си. Благодарността има много висока вибрация, почти колкото любовта. Затова върши чудеса!
  • Когато имате трудности, липват ви пари, любов, внимание, нямате работа и т.н. не споделяйте това с всички наоколо, не говорете за проблемите си, защото така те се УДВОЯВАТ! Щом се почувствате нещастни, първото, което трябва да направите е да БЛАГОДАРИТЕ!! Намерете нещо (няма значение колко е голямо или малко), за което да благодарите. Дори и за нищо да не се сетите в момента, тогава благодарете, че ви има на този свят, че в момента дишате. Така ще привлечете към себе си позитивна енергия, която ще ви помогне да се справите с временните трудности.
  • Всеки има енергийни спадове в живота си. Ако попаднете в труден период, тогава незабавно трябва да излезете от тревогата, лошото настроение и разочарованието, с много лесен метод: Веднага започнете да правите това, което в момента ще ви направи поне малко по-радостни или спокойни. Няма как от лошото настроение веднага да скочите в радост и еуфория, много е голяма енергийната амплитуда. Това става постепенно, с малки стъпки. Но трябва последователност. С една дума, правите всичко онова, което в момента е достъпно за вас и ви носи или неутрална или позитивна енергия. Не се задържайте в настроението на разочарование и мъка дълго време, защото това състояние се разраства все повече, докато си фокусирате вниманието в него.

Михайлина Никлева -Мишел

Записване за консултации: