Златни астрологични правила и съвети – 3

  • Винаги преди храна благодарете на Господ, на Вселената, на Висшите сили (кой в каквото вярва) че я имате на трапезата си. Тази практика е много лесна, но по мистичен път ще промени живота ви. Ще ви направи позитивни и хармонични и ще привличате все повече и повече богатство и изобилие в живота си. Благодарността има много висока вибрация, почти колкото любовта. Затова върши чудеса!
  • Когато имате трудности, липват ви пари, любов, внимание, нямате работа и т.н. не споделяйте това с всички наоколо, не говорете за проблемите си, защото така те се УДВОЯВАТ! Щом се почувствате нещастни, първото, което трябва да направите е да БЛАГОДАРИТЕ!! Намерете нещо (няма значение колко е голямо или малко), за което да благодарите. Дори и за нищо да не се сетите в момента, тогава благодарете, че ви има на този свят, че в момента дишате. Така ще привлечете към себе си позитивна енергия, която ще ви помогне да се справите с временните трудности.
  • Всеки има енергийни спадове в живота си. Ако попаднете в труден период, тогава незабавно трябва да излезете от тревогата, лошото настроение и разочарованието, с много лесен метод: Веднага започнете да правите това, което в момента ще ви направи поне малко по-радостни или спокойни. Няма как от лошото настроение веднага да скочите в радост и еуфория, много е голяма енергийната амплитуда. Това става постепенно, с малки стъпки. Но трябва последователност. С една дума, правите всичко онова, което в момента е достъпно за вас и ви носи или неутрална или позитивна енергия. Не се задържайте в настроението на разочарование и мъка дълго време, защото това състояние се разраства все повече, докато си фокусирате вниманието в него.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.