Зъболечение според Луната


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ДАТИТЕ ЗА ЗЪБОЛЕКАР, МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ В ПОСЛЕДНАТА КОЛОНКА НА ЛУННИЯ КАЛЕНДАР ЗА МЕСЕЦА

Важно!!

Ако процедурите са по-сложни и скъпи е добре да се обърнете към астролог, който да ви подбере най-добрите дати за посещение при зъболекар. Тези дати ще бъдат съобразени и с личната ви астрологична карта, изчислена от датата на раждане.

Датите, които са дадени в лунния календар в моя сайт имат само общ, популярен, препоръчителен характер. Много е важно периодите за посещение на зъболекар да са съобразени и с аспектите на планетите.

Надявам се стоматолозите да не ми се сърдят. Сигурна съм, че и те ще имат голяма полза от тази информация. Защото най-добрата реклама е тази от доволен и щастлив клиент. Едва ли ви е приятно след проведена процедура да идват отново пациенти с оплаквания и рекламации по свършената вече от вас работа. А, точно това може да се случи, когато процедурите са правени в ретрограден Меркурий или на Луна без курс. Това са другите важни дни, които трябва да се отчитат и тогава да не се правят важни и скъпи лечения, освен ако няма голям елемент на спешност.
Надявам се стоматолозите да не ми се сърдят. Сигурна съм, че и те ще имат голяма полза от тази информация. Защото най-добрата реклама е тази от доволен и щастлив клиент. Едва ли ви е приятно след проведена процедура да идват отново пациенти с оплаквания и рекламации по свършената вече от вас работа. А, точно това може да се случи, когато процедурите са правени в ретрограден Меркурий или на Луна без курс. Това са другите важни дни, които трябва да се отчитат и тогава да не се правят важни и скъпи лечения, освен ако няма голям елемент на спешност.

По възможност през ЮЛИ 2021 г. избягвайте всякакви планови оперативни интервенции на 10.07.2021 г, (новолуние), както и на 24.07.2021 г. (пълнолуние), защото тогава ще има голяма кръвозагуба.

По възможност през АВГУСТ 2021 г. избягвайте всякакви планови оперативни интервенции на 08.08.2021 г, (новолуние), както и на 22.08.2021 г. (пълнолуние), защото тогава ще има голяма кръвозагуба.

ВАЖНО!!! От 27 септември до 18 октомври Меркурий е ретрограден, това е период, когато не се препоръчват планови операции и скъпи медицински или козметични манипулации. Не правете мостове, коронки и импланти тогава, отложете всички процедури, които не са спешни, за да си спестите парите и нервите. Стоматолозите да не ми се сърдят от тази информация, защото така те ще си запазят добрата репутация!

По възможност през СЕПТЕМВРИ 2021 г. избягвайте всякакви планови оперативни интервенции на 07.09.2021 г, (новолуние), както и на 22.09.2021 г. (пълнолуние), защото тогава ще има голяма кръвозагуба.

МОЛЯ, ЗАПОМНЕТЕ, ЧЕ ТАЗИ ПРЕПОРЪКА НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА СПЕШНИТЕ СЛУЧАИ!!!

ВАЖНО:

Когато посетите Лунния календар на сайта ще видите подходящите дни за зъболекар.

Обърнете внимание на следните символи:

Благоприятен момент за отстраняване на абсцес, изваждане на болен зъб и премахване на зъбна плака.
Благоприятно за поставяне на коронки, пломби, импланти, мостове, протези, както и за поставяне на лекарство във вече отворен зъб, което трябва да се абсорбира от организма.

Много хора намират ходенето на зъболекар за неприятно. Като изключим евентуалната болка и треперенето, много често оставаме разочаровани и от качеството на услугата, въпреки убедеността ни, че зъболекарят при когото ходим е добър.

Случвало ли ви се е да ви падне перфектно изработена коронка или мост, или пък да ви се възпали уж излекуван вече зъб? Стават такива неща и често те не зависят от опитността на зъболекаря ви, нито даже от случайността и от липсата на късмет. Дори и не подозирате за мощното влияние на Луната върху зъболечението, то е факт! Опитайте да се съобразявате с няколко основни лунни принципа и ще излизате винаги доволни след посещение при зъболекар.

Но искам да ви предупредя, че препоръките ми не се отнасят за спешните случаи на абсцес и силни болки, когато незабавно трябва да потърсите специалист! Съветите ми се отнасят само за случаите, когато можете безопасно да планирате своето зъболечение.

  • Изберете да посетите зъболекар във фаза на намаляваща Луна, ако искате проблемът ви никога повече да не се повтори!
  • Седнете на зъболекарския стол във фаза на нарастваща Луна, ако искате имплантите, коронките, мостовете и протезите да се задържат дълготрайно в устата ви и организмът ви да ги приеме безпроблемно. Същото важи и за поставянето на лекарство в отворен зъб, което трябва да бъде абсорбирано от организма. Фазата на нарастваща Луна е подходяща и за профилактични прегледи.
  • НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ХОДЕНЕТО НА ЗЪБОЛЕКАР на новолуние и пълнолуние.
  • За ходенето на зъболекар огромно значение оказва и това в кой зодиакален знак се намира Луната. Ако е в Овен или в Телец, моментът е неподходящ и процедурите ще са болезнени, защото тези знаци „управляват” главата, челюстите и зъбите. Овенът управлява  горната челюст, а Телецът –  долната челюст.

Другият неподходящ знак е Козирог, който се свързва с костите (а зъбите са костни образувания). Избягвайте да ходите на зъболекар при Луна в Козирог, особено ако се налага операция на челюстта.

ВАЖНО! За мащабни промени по зъбите е добре да се консултирате с астролог и той да ви даде индивидуални дати. Трябва да бъде съобразена манипулацията и с личната ви карта, както и с аспектите на планетите. Астрологията е многослойна и дълбока наука и трябва да се отчетат повече фактори.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв