Зъболечение според Луната

ДАТИТЕ ЗА ЗЪБОЛЕКАР, МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ В ПОСЛЕДНАТА КОЛОНКА НА ЛУННИЯ КАЛЕНДАР ЗА МЕСЕЦА

По възможност избягвайте всякакви планови оперативни интервенции  18.06.23 г., (новолуние), когато няма достатъчно лунна eнергия и жизнените функции са по-забавени, както и на 04.06.23 г., (пълнолуние), защото тогава ще има голяма кръвозагуба.

 

МОЛЯ, ЗАПОМНЕТЕ, ЧЕ ТАЗИ ПРЕПОРЪКА НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА СПЕШНИТЕ СЛУЧАИ!!!

Важно!!

Ако процедурите са по-сложни и скъпи е добре да се обърнете към астролог, който да ви подбере най-добрите дати за посещение при зъболекар. Тези дати ще бъдат съобразени и с личната ви астрологична карта, изчислена от датата на раждане.

Датите, които са дадени в лунния календар в моя сайт имат само общ, популярен, препоръчителен характер. Много е важно периодите за посещение на зъболекар да са съобразени и с аспектите на планетите.

Надявам се стоматолозите да не ми се сърдят. Сигурна съм, че и те ще имат голяма полза от тази информация. Защото най-добрата реклама е тази от доволен и щастлив клиент. Едва ли ви е приятно след проведена процедура да идват отново пациенти с оплаквания и рекламации по свършената вече от вас работа. А, точно това може да се случи, когато процедурите са правени в ретрограден Меркурий или на Луна без курс. Това са другите важни дни, които трябва да се отчитат и тогава да не се правят важни и скъпи лечения, освен ако няма голям елемент на спешност.

Важно!!

Когато посетите Лунния календар на сайта ще видите подходящите дни за зъболекар.

Обърнете внимание на следните символи:

Благоприятен момент за отстраняване на абсцес, изваждане на болен зъб и премахване на зъбна плака.

Благоприятно за поставяне на коронки, пломби, импланти, мостове, протези, както и за поставяне на лекарство във вече отворен зъб, което трябва да се абсорбира от организма.

Много хора намират ходенето на зъболекар за неприятно. Като изключим евентуалната болка и треперенето, много често оставаме разочаровани и от качеството на услугата, въпреки убедеността ни, че зъболекарят при когото ходим е добър.

Случвало ли ви се е да ви падне перфектно изработена коронка или мост, или пък да ви се възпали уж излекуван вече зъб? Стават такива неща и често те не зависят от опитността на зъболекаря ви, нито даже от случайността и от липсата на късмет. Дори и не подозирате за мощното влияние на Луната върху зъболечението, то е факт! Опитайте да се съобразявате с няколко основни лунни принципа и ще излизате винаги доволни след посещение при зъболекар.

Но искам да ви предупредя, че препоръките ми не се отнасят за спешните случаи на абсцес и силни болки, когато незабавно трябва да потърсите специалист! Съветите ми се отнасят само за случаите, когато можете безопасно да планирате своето зъболечение.

  • Изберете да посетите зъболекар във фаза на намаляваща Луна, ако искате проблемът ви никога повече да не се повтори!
  • Седнете на зъболекарския стол във фаза на нарастваща Луна, ако искате имплантите, коронките, мостовете и протезите да се задържат дълготрайно в устата ви и организмът ви да ги приеме безпроблемно. Същото важи и за поставянето на лекарство в отворен зъб, което трябва да бъде абсорбирано от организма. Фазата на нарастваща Луна е подходяща и за профилактични прегледи.
  • НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ХОДЕНЕТО НА ЗЪБОЛЕКАР на новолуние и пълнолуние.
  • За ходенето на зъболекар огромно значение оказва и това в кой зодиакален знак се намира Луната. Ако е в Овен или в Телец, моментът е неподходящ и процедурите ще са болезнени, защото тези знаци „управляват” главата, челюстите и зъбите. Овенът управлява  горната челюст, а Телецът –  долната челюст.

Другият неподходящ знак е Козирог, който се свързва с костите (а зъбите са костни образувания). Избягвайте да ходите на зъболекар при Луна в Козирог, особено ако се налага операция на челюстта.

Важно!!

За мащабни промени по зъбите е добре да се консултирате с астролог и той да ви даде индивидуални дати. Трябва да бъде съобразена манипулацията и с личната ви карта, както и с аспектите на планетите. Астрологията е многослойна и дълбока наука и трябва да се отчетат повече фактори.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.