Зъболечение според ЛунатаКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ДАТИТЕ ЗА ЗЪБОЛЕКАР, МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ В ПОСЛЕДНАТА КОЛОНКА НА ЛУННИЯ КАЛЕНДАР ЗА МЕСЕЦА

По възможност избягвайте всякакви планови оперативни интервенции на   06.01.19 г. (новолуние), когато няма достатъчно лунна eнергия и жизнените функции са по-забавени, както и на    21.01.19 г.  (пълнолуние), защото тогава ще има голяма кръвозагуба.

ВАЖНО:

Когато посетите Лунния календар на сайта ще видите подходящите дни за зъболекар.

Обърнете внимание на следните символи:

Благоприятен момент за отстраняване на абсцес, изваждане на болен зъб и премахване на зъбна плака.
Благоприятно за поставяне на коронки, пломби, импланти, мостове, протези, както и за поставяне на лекарство във вече отворен зъб, което трябва да се абсорбира от организма.

Много хора намират ходенето на зъболекар за неприятно. Като изключим евентуалната болка и треперенето, много често оставаме разочаровани и от качеството на услугата, въпреки убедеността ни, че зъболекарят при когото ходим е добър.

Случвало ли ви се е да ви падне перфектно изработена коронка или мост, или пък да ви се възпали уж излекуван вече зъб? Стават такива неща и често те не зависят от опитността на зъболекаря ви, нито даже от случайността и от липсата на късмет. Дори и не подозирате за мощното влияние на Луната върху зъболечението, то е факт! Опитайте да се съобразявате с няколко основни лунни принципа и ще излизате винаги доволни след посещение при зъболекар.

Но искам да ви предупредя, че препоръките ми не се отнасят за спешните случаи на абсцес и силни болки, когато незабавно трябва да потърсите специалист! Съветите ми се отнасят само за случаите, когато можете безопасно да планирате своето зъболечение.

  • Изберете да посетите зъболекар във фаза на намаляваща Луна, ако искате проблемът ви никога повече да не се повтори!
  • Седнете на зъболекарския стол във фаза на нарастваща Луна, ако искате имплантите, коронките, мостовете и протезите да се задържат дълготрайно в устата ви и организмът ви да ги приеме безпроблемно. Същото важи и за поставянето на лекарство в отворен зъб, което трябва да бъде абсорбирано от организма. Фазата на нарастваща Луна е подходяща и за профилактични прегледи.
  • НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ХОДЕНЕТО НА ЗЪБОЛЕКАР на новолуние и пълнолуние.
  • За ходенето на зъболекар огромно значение оказва и това в кой зодиакален знак се намира Луната. Ако е в Овен или в Телец, моментът е неподходящ и процедурите ще са болезнени, защото тези знаци „управляват” главата, челюстите и зъбите. Овенът управлява  горната челюст, а Телецът –  долната челюст.

Другият неподходящ знак е Козирог, който се свързва с костите (а зъбите са костни образувания). Избягвайте да ходите на зъболекар при Луна в Козирог, особено ако се налага операция на челюстта.

ВАЖНО! За мащабни промени по зъбите е добре да се консултирате с астролог и той да ви даде индивидуални дати. Трябва да бъде съобразена манипулацията и с личната ви карта, както и с аспектите на планетите. Астрологията е многослойна и дълбока наука и трябва да се отчетат повече фактори.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации: