Венера в Риби

Взаимоотношения

Венера е в Риби и вие ставате емоционални, мечтателни, влюбчиви,  романтични и състрадателни. Емоционалните преживявания рязко се засилват.

Нараства душевната ранимост и емоционална нестабилност. Целият свят става сякаш тънък и прозрачен, полутоновете и сенките играят съществено значение – както в положителните, така и в отрицателните емоции.

Интуицията, особено в областта на чувствата и любовните взаимоотношения рязко се засилва, спокойно можете да й се доверите. Внимавайте да не „зациклите“  в емоционалните си и любовни проблеми. Има опасност  да идеализирате своя любим, трудно ще го виждате в реалната му светлина.

САМО ЗА ЖЕНИ:

Какво искат мъжете през периода на Венера в Риби ? Как да се държите, за да ги изкушите и прелъстите? 

 Бъдете нежни, загадъчни и чаровни. Колкото сте по-тайнствена и неуловима, толкова повече ще привличате интереса им. Не проявявайте самоинициатива и нападателност – това ще се приеме за грубост и прибързаност. Превърнете се в изкушение – бъдете смесица от поезия и копнеж. В никакъв случай не трябва да бързате и да ставате лесна „плячка“.

САМО ЗА МЪЖЕ:  Какво искат жените в този период?

Искат да бъдат обичани, желани и ухажвани чрез възможно най-нежните методи и способи, на които сте способни. Музика, цветя, аромати, стихове, посвещения- правете всичко онова, което ще ги накара да се чувстват като принцеса от приказките.

През този период жените искат романтика повече от обикновено и само това е верният път към сърцето им. Един макар и малък романтичен жест може да ви отвори вратата към сърцето им. Тогава и бял кон няма да ви трябва, защото вече ще сте рицаря на тяхното сърце!

Пари:

Когато Венера е в Риби това е най-непредвидимият и „неуловим“ момент за парите ви. Може да привлечете много пари, особено ако се занимавате с творчески дейности и подхождате към работата си (независимо от професията) с вдъхновение.  Нептун управлява Рибите, а той в повечето пъти е доста щедър, но може в следващият момент неусетно всичко да похарчите, без да знаете къде точно е отишло.  

Мода 

Когато Венера преминава през Риби стилът на обличане в този период е твърде разнообразен.

За да сте в синхрон с влиянието на Рибите е добре да се обличате  меки и удобни тъкани. Кройките на дрехите е добре да са асиметрични, нестандартни, оригинални и запомнящи се. Все пак това е един от най-артистичните знаци на зодиака, време да развихрите фантазията си. Време да облечете най-изисканите си и женствени дрехи, през които прозира сексапила ви, без да се натрапвате.

Тъкани: мека коприна, трикотаж и еластични платове. Подходящи са дългите дрехи, които стигат почти до глезените ви. Цветовата гама е мека и нежна – преобладават цветовете на морето. От  тъмно синьо, розово и виолетово, през всички познати нюанси на нежно небесно-синьото и нежно зеленото, като стигнете до истинския аквамарин: синьо-зеления цвят.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.