Вдъхновение за днес


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


„Енергията на Източника иска всичките ни мечти да се сбъднат, иска да ни засипва с купища чудеса, благословии и дарове, но ние продължаваме да хвърляме по пътя си камъни и скали. „Не, не го заслужавам”, „Не съм достатъчно добър”, „Първо трябва да се потрудя наистина усилено, за да спечеля това”, „Позволено ли ми е да искам това?”, „Трябва да направя това, което искат другите”, „Това просто не е възможно”.

Източникът търпеливо изслушва всички тези глупости и е наясно с предизвикателствата, на които е подложена човешката природа. Той никога не ни съди заради кашата, в която сме се забъркали, и търпеливо шепни в ухото ни: „Ти си обичан. Ти си добър. Ти си достоен. Никое от тези неща не е под въпрос. Ти си прекрасен в моите очи. Давай смело и твори! Можеш да имаш всичко, което пожелаеш! Забавлявай се! Наслаждавай се на удоволствията на живота!”

Джил Едуардс


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв