Вдъхновение за днес


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Разкъсване пелената на съня

Осъзнайте, че животът ви е игра, която са ви натрапили. Докато сте потънали в нея, не сте способни да прецените обективно обстановката и поне малко да влияете върху развитието на събитията.

Отначало слезте в зрителната зала, огледайте се с ясен поглед и си кажете: в този момент аз не спя и си давам сметка къде се намирам, какво става, какво и защо правя. Сетне се качете обратно на сцената и продължете да игра¬ете, като си останете зрител.

Сега имате огромно предимство – осъзнатостта. Вие сте разрушили тази игра и сте се сдобили със способността да я управлявате.

Вадим Зеланд


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел