Вдъхновение за днес


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Ако вие не обичате себе си, никой няма да ви заобича. Нещо повече – никога няма да бъдете щастливи. Всеки кон¬фликт между душата и разума се отразява отрицателно на външността и характера. Съответно и слоят на вашия свят се оцветява във все по-мрачни оттенъци. Преди всичко е нужно да обичате себе си, едва после обърнете внимание на качествата на другите.

Необходимо е да разберете и да почувствате факта: ма¬халата ви принуждават да измените на себе си – да обър¬нете гръб на душата си и да се подчинявате на правилото: „Те са по-добри от теб, затова прави като тях, заприличай на тях, седи си в матрицата, бъди винтче.“ А всъщност вие сте уникални. Обърнете се към себе си, приемете се как¬вито сте, позволете си да бъдете себе си, вземете правото си да бъдете прави. Тогава ще има за какво да се гордеете и да уважавате себе си.

Вадим Зеланд


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел