Вдъхновение за днес


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Когато се намирате в хармонично равновесие с окол¬ния свят, животът ви протича леко и приятно. Достигате целите си без особен труд. Но ако изграждате стена на из-лишни потенциали, животът се превръща в борба с равновесните сили. Когато се сблъскате с проблемна ситуация, постарайте се да определите къде прекалявате, в какво сте зациклили, на какво придавате излишно значение.

Определете важността си, а сетне се откажете от нея. Стената ще рухне, препятствието само ще изчезне, проблемът ще се реши от само себе си. Не преодолявайте пре¬пятствията – намалявайте важността.

Вадим Зеланд


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв