Вдъхновение за днес


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Светът е огледало. Ако се огледаме в своите приятели, в партньора си, в семейството, колегите и познатите си, ние виждаме собственото си отражение. „Ричард е толкова арогантен”, „Мери си вири носа в облаците”, „ Джон е много добросърдечен”, „Тони мисли единствено за себе си.”

Всеки от тези коментари може да се отнася до качества, които отказваме да видим у себе си, и може да ни бъде полезен по пътя на себепознанието. „Но Ричард наистина е арогантен!” Ами да, може би наистина е така. Но защо решавате да коментирате това, дори и наум? Защо сте привлекли този човек в своята реалност?

Това, което най-малко харесваме в другите, или това от което се страхуваме, със сигурност е някакъв непризнат аспект от самите нас. Това, с което виждаме, че другите се борят, отразява нашата собствена борба.

Джил Едуардс


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел