Вдъхновение за днес


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


По течението на вариантите

„Влезте в равновесие с околния свят и се доверете на течението на вариантите. Освободете ситуацията, станете не неин участник, а страничен наблюдател. Спазвайте правилото да правите всичко по-най лесния начин. Преди да започнете да решавате проблема, се запитайте – как най-просто да го направите?

Ако нещо не става така, както сте очаквали, освободете хватката си и направете непредвидена промяна в сценария си. Предлагат ви нещо – не бързайте да отказвате. Дават ви съвет – опитайте да го обмислите. Чувате чуждо мнение – не бързайте да го дискутирате. Струва ви се, че някой не прави нещо както трябва – и какво от това? Хората поемат инициативата – позволете им да реализират своето намерение.

Течението на вариантите е разкошен подарък за разума.“
Вадим Зеланд


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв