Вдъхновение за днес


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Раждане на звезда

За да постигнете истински успех, е необходимо да спрете да следвате общоприетите стандарти и да тръгнете по свой път. Който е излязъл от общия строй, създава нов еталон на успеха. Махалата не търпят индивидуалност, виждат изгряващата звезда и нищо друго не им остава, освен да я направят свой фаворит.

Когато се установява ново правило, строят завива и започва да крачи след новата звезда. За да установите свои правила, е необходимо да си позволите да бъдете себе си. Вие го можете. Изисква се единствено да си вземете тази привилегия. Привилегиите раздавате или отнемате само вие самите.

Вадим Зеланд


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв