ВЪЛШЕБНИ РИТУАЛИ ЗА ПОСРЕЩАНЕ НА ЛЯТНОТО СЛЪНЦЕСТОЕНЕ

Какво представлява лятното слънцестоене?

Лятното слънцестоене винаги отбелязва настъпването на астрономическото лято. Това е една от четирите важни астрономически, астрологични и езотерични точки в годината, които дават начало на смяната на сезоните.

Активират се природните енергии, затова е подходящ за различни енергийни практики и ритуали. Сега Слънцето е в своята сила, в своя зенит – това е най-високата точка в небето, слънчевата светлина идва директно над главата на наблюдателя в обедните часове.

КАКВО Е ДОБРЕ ДА НАПРАВИТЕ ДНЕС?

Как да повишите своята енергия и да привлечете здраве и късмет?

  • Пуснете повече светлина в дома си, разходете се, заредете се с животворната слънчева енергия. Непременно отворете и проветрете помещенията, особено ценно е, ако е ясно и слънчево времето, да допуснете слънчевата светлина у дома.
  • Ако можете разходете се сред природата или поне в парка. Почувствайте как слънчевата светлина прониква във вас, усетете връзката си с всичко, което в момента ви заобикаля, с природата, Вселената.  Благодарете за всичко, което имате в момента!
  • Направете упражнения, каквито знаете и можете, за да активизирате своите жизнени сили и енергийни меридиани. Който практикува йога и е запознат със слънчевото упражнение, поздрава към Слънцето „Суря Намаскар“ сега е точният момент да направи поне три рунда, желателно е да са шест.
  • Ако времето е слънчево сложете съд с вода, която да се нагрее поне половин, един час на слънчевата светлина. Тази вода е изключително лечебна за ритуално измиване на тялото. Може да сложите да се зареди и вода за пиене, но тя непременно трябва да бъде само в стъклен съд, в никакъв случай не в пластмаса. Водата има памет, когато я заредите със светлина, здраве и сила, тя ще предаде своите качества и на вашето тяло. Ще премахне застоя, унинието, депресията.
  • Непременно днес на масата сложете красиво изпечен хляб, за предпочитане е да бъде в кръгла форма. Може дори сами да го приготвите, ако имате възможност и време. Поставете и различни плодове, които предпочитате, добре е да се изберат такива, които имат жълт или оранжев цвят, който наподобява Слънцето. Поставете ядки и мед на масата, нека всички у дома да се нагостят. Това ще донесе изобилие в семейството.

Обмислете своите планове и идеи за бъдещето, особено за следващите три месеца.

  • В такива моменти може да получите прозрение, вдъхновение и важни знаци за своето бъдеще.

Активизиране на изобилието и увеличаване на доходите:

  • В този ден бъдете щедри, зарадвайте някого, направете подарък на себе си или на някой друг, подкрепете дадена кауза. Всяка дадена банкнота с радост и благословия, ще се върне към вас преумножена.
  • Добре е в този да преброите всички налични пари, с които разполагате. Само внимавайте, това се прави само до 16 ч., никога не след залеза на Слънцето. Най-добре е да проведете този ритуал рано сутринта по изгрев.
  •  Извадете всички налични пари от своето портмоне, с които в момента разполагате. Добре е да имате и монети, не подценявайте дребните монети, те също са свързани с цялостния паричен поток. Ако има в момента слънчево греене, добре е да оставите парите на слънчевата светлина за известно време, като се помолите за нарастване на доходите и активизиране на паричните потоци. Представете си как живителната слънчева светлина активизира изобилието в дома ви. Заредените пари, след това върнете в портмонето, може да си отделите само една монета или банкнота, която да ви стои постоянно като талисман. Останалите пари може спокойно да похарчите. Ако в момента е облачно, може да запалите свещ, която в този ден ще символизира слънчевата светлина. Поставете парите да постоят около свещта за известно време, но не по-малко от 15 мин. Много скоро ще усетите ползата от тази практика.

Ако направите поне нещо малко от тези препоръки, ще успеете да се възползвате от животворната и благодатна енергия на Слънцето за здраве и късмет!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.