Цветен анализ за твоето име


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


За SMS код, изпратете SMS (цена 2.40 лв с ДДС) със съдържание ASTROCVIAT на кратък номер:

  • 1922 – Mtel *
  • 1922 – Telenor *
  • 1922 – Vivatel *


Цветния анализ ще Ви покаже вашите уникални нюанси. Ще разберете основния цвят на своя израз, който ви представя пред света. Ще разберете цвета на латентното си его, което ви представя пред вас самите, когато сте насаме в спокойствието си.

Ще научите и цвета на душевния си стремеж, на мечтите и целите, в които искате да се превърнете. Попълването на рожденна дата ще ви покаже цвета на пътя на вашия живот. Ще разберете какво произтича от тези цветове за вас.

Знаете ли, че цветът е магия? Магия, която може да развеселява и натъжава, да лекува или разболява, да успокоява или дразни, да си играе с емоциите без да ни пита. Но тази магия не се крие в заклинания, а в честотата на трептене на всеки един цвят. Всеки цвят е уникална честота и въздейства по различен начин. Също както хората. Хората не сме еднакви! Колкото и да ви вкарват в градациите на сивото, вие притежавате отенъци и багри, които никой друг на света няма. Както няма две еднакви снежинки. Кой точно цвят сте вие можете да разберете, след като си направите цветен анализ.


* Кодът съдържа само букви от латинската азбука и цифри.

* Цена на sms: 2 лв без ДДС. Кодът е с валидност, неограничена по време като първоначалното зареждане трябва да е в рамките на 1 седмица от получаването му. Можете да правите анализ на 1 име с 1 код произволен брой пъти.

* Ако името/прякора ви съдържа символи (@#$%№&*()), които използвате в изписването му, те не се използват в анализа, за по-голяма точност.