Седмична прогноза за 26 август – 1 септември, 2013


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


26 август  1 септември, 2013

Седмицата ще е напрегната и интензивна, особено в първите два дни на 26 и 27 август.  Слънцето, Нептун и Меркурий от 26 август ще са в конфликт с Венера, Уран и Юпитер. Прекалено много емоции, загуби, обърквания, преоценки и противопоставяне на гледни точки и интереси ще се активират на 26 и 27 август. Да се действа предпазливо в както в личните, така и в служебните отношения.

Силен акцент ще има в областта на взаимоотношенията и емоциите. В понеделник и вторник ще сме под напрегнатите аспекти на Венера с Уран (понеделник) и Слънце – Нептун (вторник). Да се избягва взимането на важни решения в тези два дни. Има опасност от разочарования и самозаблуда.

В сряда  Марс навлиза  в Лъв до 14 октомври. Нарастват амбициите за реализация, свеж прилив на сили ще  активира нови творчески идеи. Ще настъпи оживление в любовния живот и приятелските отношения.

Четвъртък и петък до обяд да не се подхващат нови инициативи, има вероятност от грешки, заблуди и аварии. Тогава Луната е продължителен период без курс.

Луната в Рак ще активизира семейния живот и родствените връзки в петък вечер, събота и неделя. Благоприятен момент е да общувате с деца и възрастни, да се погрижите за належащите семейни въпроси, да обсъдите въпроси свързани с наследства и имоти.

Ефективни дни: 26, 27, 28, 30 след 14.34 ч., 31  август – вечерта;

Неефективни дни: 29, 30 август до 14.34 ч, 1 септември;

Подходящи дни за делови и лични срещи: 30 след 14.34 ч., 31  август – вечерта

Подходящи дни за пазаруване:

  • 27- ми август – предмети на изкуството, дрехи, обувки;
  • 28-ми август – книги, канцеларски материали;
  • на 30 след 14.34 ч., 31  август – вечерта – предмети за дома и семейството, запаси на храна;

Михайлина Никлева-Мишел

Повече информация за деня ще намерите в моя „Лунен календар на успеха за 2013 г.“ . Можете да си закупите електронния му вариант и от тук.

В списание „Бела” всеки месец ще намерите подробни астрологични прогнози за всеки знак

Записване за консултации:


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв