Седмична прогноза за 19 – 25 август, 2013


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


През тази седмица Луната е в силно нарастваща фаза до сряда, 21 август, когато е пълнолунието във Водолей. Както винаги по пълнолуние можем да очакваме силно активизиране на процесите, събитията и емоциите в живота ни. На 21-ви е точната квадратура (напрегнат аспект) между Уран – планетата на промените и внезапните обрати и Юпитер, планетата на късмета, щастието и разширението на кръгозора.

Напрегнатият аспект показва, че ще трябва да се положат усилия да се трансформират вече установени порядки и гледни точки. Този аспект в астрологията се счита за много щастлив (дори да е напрегнат, както е в случая), защото провокира към позитивни промени, взимане на важни решения, които ще донесат жадуваното чувство за полет и свобода на душата. Това взаимодействие носи голямо освобождаване от напрежение и съответно носи облекчение. Въздържайте се от вземане на решения и важни срещи в понеделник и вторник вечерта, както и в сряда до обед. Хармонични и ползотворни дни ще бъдат сряда след 13.30 ч., както и четвъртък и петък.

На 23 август, петък, Слънцето преминава от Лъв в Дева. Безгрижното, весело и лятно настроение на Лъва се сменя с отговорната, рационална, трудолюбива и прилежна Дева. Вече ще даваме преднина повече на своята работа и преки отговорности.

В събота, на 24 август Венера е в напрегнат аспект с Плутон. Денят ще е оцветен от силни емоции, обсебваща ревност и желание за контрол. Да борави внимателно с парите, има опасност от необмислени харчове и неумели инвестиции.

Неделя, 25 август ще бъде напрегнат и емоционален ден, особено до обяд. Слънцето и Меркурий ще са в съвпад в Дева и това ще се ускори творческите и интелектуални дейности, информационния поток и общуването. Този аспект води и до голямо превъзбуждане на нервната система и преумора, затова трябва да филтрирате контактите и ангажиментите.

ПОДХОДЯЩИ ДНИ ЗА ДЕЛОВИ И ЛИЧНИ СРЕЩИ: 19-ти до 15.30 ч., 20-ти до 18 ч., 22 и 23-ти, но след 10.14 ч., 25-ти след 16.30 ч.

ЛУНА БЕЗ КУРС: на 21-ви до 7.44 ч., 23-ти до 10.14 ч., 25-ти от 13.03 ч., – 16.14 ч.

Това се периоди на слаба ефективност. Не стартирайте нови начинания, няма да могат да се развиват успешно в бъдещето. Не се доверявайте на информация и предложения, постъпила в тези дни и часове. Периодите са подходящи само за довършване на вече започната работа, която не търпи отлагане, както и за самостоятелни и творчески занимания.

ПОДХОДЯЩИ ДНИ ЗА ПАЗАРУВАНЕ:

  • На компютри, телефони, бяла и черна техника – на 19-ти до 15.30 ч., 20-ти до 18 ч.;
  • Модни дрехи, произведения на изкуството, парфюмерия и козметика, музикални инструменти и аудиозаписи, бижута: 22 и 23-ти, но след 10.14 ч.

Михайлина Никлева-Мишел

Повече информация за деня ще намерите в моя „Лунен календар на успеха за 2013 г.“ . Можете да си закупите електронния му вариант и от тук.

В списание „Бела” всеки месец ще намерите подробни астрологични прогнози за всеки знак

Записване за консултации:


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел