Рекламна тарифа на Астро-новини от Мишел


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Уважаеми рекламодатели,

Добре дошли на страниците на AstroNews.eu!

Заповядайте в  голямата и дружелюбна аудитория на сайта, който ежедневно се радва на голям интерес и много посещения.

Екипът на сайта върши своята работа с радост и удовлетворение. Ние харесваме това, което правим. Създаваме  с благословия, за да донесе повече хармония, благополучие и просперитет на нашите читатели.

Заповядайте да рекламирате в AstroNews.eu, за да усетите благотворната енергия и добронамереност създадени там, да увеличите продажбите си и да добиете още по-голяма популярност.

Можете  се убедите в тези думи, като проледите този линк, който показва месечните посещения на сайта: http://tyxo.bg/d/148688/monthly  Статистика доказва, че вашата реклама ще бъде видяна повече от 70 000 пъти за един месец! Като тази тенденция продължава на нараства, защото сайта ни непрекъснато се разширява и обновява с нови модули и интересна информация.

На страниците на AstroNews.eu се публикуват ежедневни астропрогнози, което мотивира хората да го посещават всеки ден.

Имаме специализиран модул, който определя цветовете на деня спрямо името на човека. На всяка дата вибрацията на цвета се променя. Този анализ също се използва всеки ден.

„Вдъхновението за днес“ е модул, който се ползва постоянно. Читателите си изтеглят мисъл-вдъхновение за деня.

Предстоят и други нови рубрики-изненади, които ще непрекъснато ще увеличават потока от посещения.

Всичко това гарантира ежедневно посещение на сайта и продължителен престой на неговите страници. През цялото това време вашата реклама ще бъде пред очите на потребителите на сайта. Така вашата популярност, продажби и клиенти непрекъснато ще нарастват!

ЦЕНИ ЗА РЕКЛАМА

  • Голям рекламен банер  на заглавна страница, разположен под „главата“ на сайта: 667 х 120 пискела450 лв/месец.
  • Страничен във вертикалната лента вдясно: 250 х2 50 пиксела 280 лв/месец.
  • Рекламен банер, разположен под всички статии, включително и под най-четените текстове – дневните астропрогнози:  468 х 60 пиксела   – 320 лв/месец.
  • Рекламен банер, разположен под всички статии, включително и под най-четените текстове – дневните астропрогнози: 468 х 120 пиксела350 лв/ месец.

В случай, че не разполагате с ваш рекламен банер, който да ни изпратите, нашите дизайнери  могат да ви изработят  такъв.