Прогнози по знаците на зодиака за периода на Сатурн в Стрелец

от 2015-2017 г.

Периодът от 2015-2017 г. ще бъде много важен и ключов за родените от:

  • 13 януари 1956 г. – 15 май 1956 г
  • 11 октомври 1956 г. – 6 януари 1959 г.
  • 18 ноември 1985 г – 14 февруари 1988 г.
  • 11 юни 1988 г. – 15 ноември 1988 г.

Ако намерите своята рождена дата в тези периоди, трябва да сте подготвени да преживеете много важен етап от живота си –  завършване на стар жизнен цикъл и започване на нов.

Този процес носи със себе си мъдрост, сила, опитност, зрялост. Не се притеснявайте ако в един момент видите, че живота ви се променя и не може да продължи по старите  релси. Вие започвате съвършено нов период на развитие, трябва да се приспособявате към други обстоятелства.

Ето какви ще са тенденциите за различните представители от зодиака докато Сатурн се намира в Стрелец от 2015 – 2017 г.

Тези прогнози са много общи, те се отнасят за всички представители на зодиака. Разбира се, че за да разберете по-добре личните послания на Сатурн към вас, трябва да ви се направи личен хороскоп с точен час на раждане.

***

ОВЕН

Вашата програма ще бъде на тема философия, идеи, светоглед. Ще търсите отговори и смисъла на живота. Решени сте да завладеете устойчиво нови пространства, да изучите нови науки и езици, да осъществите трайни връзки с чужбина или с духовни учители. Добрата новина е, че ще намерите своя път и своето най-висше призвание. Ще се наложи доста да четете и учите ако искате да промените посоката, но след време ще бъдете дълбоко благодарни за тези усилия. В този период не е добра идея да предприемате съдебни спорове и дела.

ТЕЛЕЦ

Темата на този период за вас ще е финанси, дълг, контрол, наследства, управление на парите и имотите на партньора, справяне с рискови ситуации, духовни практики и управление на личната енергия. Много амбициозна програма, по която трябва да сте внимателни и разумни. Не предприемайте необмислени рискове, съмнителни партньорства и инвестиции. Не смесвайте темите любов и пари. Не вземайте заеми и се постарайте да спестявате.

БЛИЗНАЦИ

Големите ви уроци и изпитания ще са на тема брак и партньорства. Доста бракове ще се слючат под този транзит, защото Сатурн обича закона, сигурността и договорите. Но ако вече имате сериозни проблеми, този транзит може и да ви импулсира да се разделите с партньора си. Трети вариант: наблюдавайте поведението на човека до вас, той сега ще е най-големият ви учител и изпитанията ще идват чрез него. Романтиката ще бъде заменена с трезво осъзнаване, любовта ще трябва да претърпи сериозна проверка.

РАК

За вас темите върху, които трябва много отговорно  да поработите са:  укрепване на  здравето и изработване за нови положителни навици. След това идва ред на работа, отговорности и задължения. Ще бъдете импулсирани да се развивате в професионално отношение, да поемате повече отговорности, които ще повишат стандарта ви на живот.  Не напускайте прибързано работното си място, ако не сте  намерили нова и сигурна работа, защото може дълго да не откриете нещо подходящо. Не е време за експерименти, а за дисциплина, упорита работа.

ЛЪВ

Любов, деца, приятели, творческо себеизразяване и риск – това са сферите, в които Лъвовете ще придобиват опит. Проявете повече смелост и самочувствие, само така ще привлечете успех и призвание независимо какви са вашите професия и интереси. За творческите личности ще дойде много силен и ползотворен период, когато идеите  ще бъдат реализирани. Темата за децата ще стои много сериозно пред вас – помислете дали сте достатъчно съзрели и отговорни да поемете безкористно тези задължения. Ако вече имате деца –  трябва да ги подкрепите да намерят своя път в живота.

ДЕВА

Темата на живота ви през тези две години ще бъде: дом, семейство, недвижими имоти, семейни отношения, домакински задължения и дълг. Настава време на преосмисляне на всички тези тематики и намирането на по-рационален и задълбочен подход. Много Деви ще се задомят, ще закупят имот, земя,  ще започнат да строят или изплащат дома, за който мечтаят от години. Приемете сега този план без съпротива – след време ще се чувствате много по-сигурни и щастливи.

ВЕЗНИ

Ще се фокусирате на тема усвояване на знания, учене на чужди езици, кратки пътувания. Сатурн ще ви предизвика много бързо да започнете да прилагате получените знания. Мнозина от вас ще започнат работа по специалността си или ще станат лектори, учители, инструктори. Отношенията ви с братя, сестри, съседи, братовчеди и съученици ще преминат на много по-зрял етап от развитието си. Не допускайте негативни емоции спрямо тях.

СКОРПИОН

Ще се чувствате облекчени, щастливи, свободни и сякаш по-леки от голямото бреме на Сатурн, което беше през последните 2.5 години. Благодарение на уроците и изпитанията от  тази планета ще забележите видими положителни промени. Едва ли ще има нещо, което ще ви извади от релси – закалени сте вече.

В този период Сатурн ще фокусира вниманието ви на тема пари, здраве, сигурност и самочувствие. Стремете се да създавате и да задържате, да пестите, не само пари, но и енергия, за да се почувствате по-стабилни и силни.

СТРЕЛЕЦ

Ще бъдете в центъра на събитията. Най-сетне ще  откриете това, което наистина искате. Ясно вече ще знаете от какво искате завинаги да се отървете и ще го направите. Ще се чувствате уверени, ще определите своите приоритети. Ще имате много работа, най-вече върху себе си. Трябва да се научите на дисциплина, амбициите ще се завърнат, зараждат се нови идеи. Не си пестете силите, необходимо е  да прекъснете връзките с миналото и да намерите ново поприще. Почистете и подредете живота си, така си задавате възможност за бъдещи успехи и развитие.

КОЗИРОГ

Това ще бъде период на  приключване с предишни етапи в живота, ще се разплащате с кармата. Ще изследвате  дълбините на подсъзнанието си. Много сериозен етап на осъзнаване и правилно фокусиране в бъдещето. Премахвате  страховете и съмненията. Постоянно ще имате потребност да се откъснете от забързаното ежедневие и да се обърнете навътре, да бъдете насаме. Настава период за духовно развитие и усъвършенстване на интуицията.

ВОДОЛЕЙ

Сатурн ще активира темата за  приятелите и социалния ви живот, ще има потребност от ревизия на приятелските отношения. Ще се появят нови възможности за комуникация, старите теми, идеи и връзки вероятно ще отпаднат. Бъдете по фокусирани и осъзнати, докато общувате с приятели и съмишленици не си пилейте времето само в забавления и празни приказки. Помислете как може да придадете повече смисъл на приятелските  връзки, активирайте съвместни проекти, работете заедно, развивайте се.

РИБИ

Сатурн в Стрелец ще  активира  кариерата, професионалната ви и социална реализация. Ще трябва да изберете вероятно нова посока в живота и кариерата си. Добре ще бъде да усвоите нови знания и умения, които ще ви помогнат да намерите своето истинско призвание и да повишите  качеството си на живот. Изберете нов път в своята кариера, който напълно ще ви удовлетворява – не се страхувайте, сега е момента за действие.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.