Полезни съвети за посрещане на новата 2024 година

ЦВЯТ НА БОГАТСТВОТО И ПОРТМОНЕТО

За идващата година това е синият цвят, всички разновидности на синьото, от небесно до тъмно синьо.

Принципно е добре винаги портмонето ви да е ново, така привличате нов късмет. Ако сте доволни от финансовия си успех на досегашното ви портмоне, то не го изхвърляйте, стига да не е подносено и да не изглежда вече физически старо, може по изключение да го ползвате и предходното си портмоне. Има и друг вариант, оставете го като втори портфейл, където да си заделяте пари. Но, в никакъв случай не изхвърляйте поне още 2 години портмонето, в което сте имали доволно количество пари. То видимо ви носи късмет, запазете го като сложите в него поне една банкнота и една монета.

За мъжете синьото може да се замени успешно и с черно, защото черният цвят в конкретният случай се явява като дублетна форма на синьото. Тези изводи се правят на базата на източната астрология, там се борави с цветовете на стихиите. И в зависимост от това, коя стихия е полезна за годината, така се определят и полезните цветове.

ОБЛЕКЛО В НОВОГОДИШНАТА НОЩ

За да привлечете късмет, здраве и просперитет не само догодина, но и в следващите 20 години – сложете нещо червено. Този цвят ще привлече енергията на огъня в живота ви, която се свързва с творчество, жизнерадост, блясък на ума. Така символично ще успеете да се свържете с тази стихия до 2044 г.

За тези, които искат да повишат и финансовото си ниво, сложете синя дреха.

Може да комбинирате тоалета си  между двата цвята или  включете някой от посочените цветове в  бельото.

ПОДРЕДБА НА НОВОГОДИШНАТА ТРАПЕЗА

Не слагайте месо от птици, особено при настъпването на годината на Дракона. Принципно още по българските земи има такова вярване, че не трябва да се поставя птица на новогодишната трапеза, защото ще отлети щастието през годината.

Ако навлезем още по-дълбоко в натрупаните архетипни представи, птиците са представители на мистичната птица Феникс, която живее 500 години, след това изгаря и отново се възражда от пепелта си. В китайската митология Дракон и Феникс, това е небесната двойка, която символизира любов и хармонично партньорство. Затова не трябва да се слага птица на масата, защото ще се обиди Драконът – управителя на Новата Година.

На новогодишната трапеза се постарайте да сложите макар и малко, престижни неща, да има   изобилие, за да е богата годината. Всички ястия трябва да са подредени естетично и красиво, Драконът е артист по душа и обича хармонията.

Покривката може да бъде в зелен цвят в чест на Зеления Дракон, който ще управлява 2024 г. Ако нямате зелена, то винаги може да я замените с класическата бяла, златна или сребърна новогодишна покривка, която съответно има вълшебните свойства да обединява хората около нея.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.