Подстригване за любов и късмет

Подстригване за любов и успех според тибетските вярвания

За да привлечете ЛЮБОВ, УСПЕХ, ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ДЪЛГОЛЕТИЕ, КРАСОТА и БЛАГОПОЛУЧИЕ е добре да се подстрижете на следните дати:

За да привлечете ЛЮБОВ, УСПЕХ, ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ДЪЛГОЛЕТИЕ, КРАСОТА и БЛАГОПОЛУЧИЕ е добре да се подстрижете на следните дати: през   АПРИЛ 2024 г.

  • 2, 3, 12, 13, 19, 23, 28;

За да привлечете ЛЮБОВ, УСПЕХ, ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ДЪЛГОЛЕТИЕ, КРАСОТА и БЛАГОПОЛУЧИЕ е добре да се подстрижете на следните дати: през    май 2024 г.

  • 10, 14, 20, 23, 25, 28;

ВАЖНО ПОЯСНЕНИЕ

Необходимо е поне един път месечно леко да подрежете крайчетата на косата, за да отворите тези енергийни канали. Не се чувствайте задължени на всяка една от цитираните дати да се подстригвате. Един, два пъти е напълно достатъчно.

Мистиците възприемат косата като енергийни антени, които символизират седмата, коронна чакра Сахасрара. Затова е много важно как се отнасяме към своята коса.  

Често ме питат, дали може сами да се подстрижете: от моите лични наблюдения мога да кажа – да, може. Но ако вярвате силно в съществуващото поверие, че не е добре да се подстригвате сами, защото си отрязвате късмета, тогава идете на фризьор.

Народните вярвания повеляват, че не трябва да доверяваме косата си дори на много близки хора, като роднините например, защото настъпвали усложнения в отношенията. Преценете сами кой метод ще изберете. Важно е в какво вярвате, защото именно то се реализира.

Тези дни са съобразени само с влиянието на лунните дни, а не и с преминаването на Луната през зодиакалните знаци. Затова изброените тук дати се различават от препоръчителните дати, посочени в другата рубрика „ЛУНА И ПОДСТРИГВАНЕ, КЪДРЕНЕ, БОЯ“.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.