Подстригване за любов и късметКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ПОДСТРИГВАНЕ ЗА ЛЮБОВ И УСПЕХ СПОРЕД ТИБЕТСКИТЕ ВЯРВАНИЯ

За да привлечете ЛЮБОВ, УСПЕХ, ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ДЪЛГОЛЕТИЕ, КРАСОТА и БЛАГОПОЛУЧИЕ е добре да се подстрижете на следните дати: през СЕПТЕМВРИ 2020 г.

6 септември цял ден!!!

9 септември цял ден!!!

14 септември цял ден!!!

15 септември цял ден!!!

24 септември цял ден!!!

25 септември цял ден!!!

 

ВАЖНО ПОЯСНЕНИЕ: Необходимо е поне един път месечно леко да подрежете крайчетата на косата, за да отворите тези енергийни канали. Не се чувствайте задължени на всяка една от цитираните дати да се подстригвате. Един, два пъти е напълно достатъчно.

Мистиците възприемат косата като енергийни антени, които символизират седмата, коронна чакра Сахасрара. Затова е много важно как се отнасяме към своята коса.  

Често ме питат, дали може сами да се подстрижете: от моите лични наблюдения мога да кажа – да, може. Но ако вярвате силно в съществуващото поверие, че не е добре да се подстригвате сами, защото си отрязвате късмета, тогава идете на фризьор.

Народните вярвания повеляват, че не трябва да доверяваме косата си дори на много близки хора, като роднините например, защото настъпвали усложнения в отношенията. Преценете сами кой метод ще изберете. Важно е в какво вярвате, защото именно то се реализира.

Тези дни са съобразени само с влиянието на лунните дни, а не и с преминаването на Луната през зодиакалните знаци. Затова изброените тук дати се различават от препоръчителните дати, посочени в другата рубрика „ЛУНА И ПОДСТРИГВАНЕ, КЪДРЕНЕ, БОЯ“.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации: