Новолуние във Водолей или Риби на 19.02.15 г.?!?

Истината е „някъде там“!

Новолунието се случва на „ръба“ между двата знака Водолей и Риби, но има вибрацията на Риби!

За всички вас, които се интересуват по-задълбочено от астрология искам да направя важно уточнение. Завихри се голямо обсъждане, относно това, новолунието в кой точно знак настъпва, дали е в 29 градуса и 59 минути във Водолей или е в 00.00 градуса в Риби.

Изгубих прекалено много време в изследвания, консултации и анализи по този въпрос, затова сега ще съм кратка и ясна. Няма да се впускам в подробности. Прилагам снимки, които са достатъчно добри носители на информация.

1. Спрямо най-надеждните ефемериди, които имаме ние астролозите на разположение тези на Михелсон – новолунието настъпва в 01.48 ч. през нощта българско време в РИБИ!!!!

2. Според ефемеридите на Кучеренко, новолунието настъпва в 01.47 ч. в 29 градуса и 59 минути във Водолей!

Ха сега! Кое е вярното?

Ние астролозите работим с ефемериди, зависими сме от тези данни. Дори и да искаме да проверим, кое е вярното с различни компютърни програми – там нещата са още по-неуловими. Дори и най-хубавите програми дават отклонение по половин или един градус, а някои и до 1.5 градуса! Всеки, който се занимава сериозно с астрология си е късал поне веднъж нервите на тази тема!

След разговор с моите любими и уважавани колеги от Московската Астрологична Академия – стигнахме до извода, че Новолунието е в Риби!

Защо?

Първо защото най-надеждните ефемериди се смятат тези на Михелсон, и второ, което е в пъти по-важно, че дори Слънцето и Луната да се срещат в последния градус и последната минута на Водолея, то новолунието носи вибрацията на зодиакален знак Риби!

Защото принципно последният градус на всеки знак, носи вибрацията на Рибите.                   Защото е много по-важен следващият знак, който навлиза, той е много по-силен и дава истинския отпечатък и звучене. Затова смятаме, че енергията на Риби ще преобладава в новолунието.

Ако питате за моето мнение, то е следното: Новолунието е в Риби и по смисъл и по енергетика. Основавам се на най-верните ефемериди на Михелсон и на собствената си интуиция, която трябва всеки астролог трябва да слуша много внимателно.
Ако вие имате съмнения и колебания, можете да пишете желания и по темите на Водолея и на Рибите. И двете ще са верни и действени, защото всъщност новолунието се случва на ръба между двата знака Водолей и Риби!

Желая ви успех от сърце!

Прилагам снимки от двата вида ефемериди, за които споменах.

 

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.