Новолуние в СтрелецКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


На 3 декември, 2013 г. в 02:23 ч. е новолунието в зодиакалния знак Стрелец

НА ВСЯКО НОВОЛУНИЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ПОЖЕЛАЕТЕ НЕЩО, КОЕТО ИСКАТЕ НАЙ-СИЛНО И ТО ЩЕ СЕ СБЪДНЕ!

(по идея от книгата на Жан Спилър „Астрология на новата Луна“, изд. „Аратрон“, 2006 г.)

Новолунието има силата да сбъдва желания. Не пропускайте никога този магичен момент.

КАКВО ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ, КОГАТО НОВОЛУНИЕТО Е В СТРЕЛЕЦ?

Разбира се, на първо място поставяте своите най-съкровени желания.

Ето ви още идеи, какво можете да си пожелаете на това новолуние:

  • Стрелец управлява търсенето на истината, това още включва и въпроси свързани с: религия, искреност и честност, директна комуникация, молитва и висше направление.
  • Стрелец управлява природния свят, включващ: връзката с природата, интуицията, спокойствието на ума.
  • Стрелец управлява свободата, включваща: спонтанност, авантюризъм, добри очаквания, изследователски дух, пътувания чужбина.
  • Стрелец управлява закона, включващ: адвокати, етика, морал, съвест, съдебни процедури.
  • Стрелец управлява оптимизма, включващ: вяра, приятелство, късмет, щедър дух, храброст.
  • Стрелец управлява висшето образование, включващо: наставници, колежи и университети, философия, търсене на отговори, намиране на решения.

 

ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЩАСТЛИВО НОВОЛУНИЕ!

НЕКА СЕ СБЪДНАТ ВСИЧКИ ВАШИ ЖЕЛАНИЯ!

 

ВАЖНИ ПРЕПОРЪКИ:

Препоръчително е желанията да се пишат на хартия, така им се придава допълнителна сила, осъзнават се по-добре. Желанията се пишат в рамките на 24 часа от настъпването на новолунието. Можете да напишете до 10 желания.

Само не забравяйте след това да приберете листа на сигурно място, далеч от любопитни погледи.

Когато се изпълнят желанията ви, първо благодарете, след това скъсайте листа и го изхвърлете. Можете да го изгорите, а пепелта да изхвърлите в течаща вода. Пак напомням, не забравяйте да благодарите за това, че желанието ви се е изпълнило.

Кога все пак желанията не се изпълняват?

– Когато имате съмнение и сте изпълнени с недоверие.

– Когато желанието ви е насочено към друг човек.

Запомнете: желанието ви трябва да засяга единствено самите вас! Не трябва да се опитвате да влияете на други хора, нищо няма да постигнете. Имате достъп само до своя собствен „файл“, до своята съдба. Помислете какво трябва да направите самите вие, за да се сбъдне желанието ви, което включва и други хора. Само по този начин можете да формулирате желанията си.

За тези, които все пак не искат да пишат своите желания, по различни причини:

Отделете си поне 15 мин. в усамотение и си назовете желанията. Визуализирайте ги възможно най-ярко и силно, почувствайте ги, изживейте ги! Наситете ги с цвят, звук и аромат! Най-важното е, да не забравите да се „видите“ и вас самите в този образ-желание, не само да го гледате на „екран“ като на филм, ами вие да сте главния актьор във филма. Ако това го направите достатъчно ярко и силно, и успеете да изживеете съответната хубава емоция, която би трябвало да съпътства желанието ви,

ВАШЕТО ЖЕЛАНИЕ НЕСЪМНЕНО ЩЕ СЕ СБЪДНЕ!!!

Както и друг път съм ви съветвала, който от вас иска да работи по-подробно с енергията на новолунията да си закупи книгата на Жан Спилър „Астрология на новата Луна“. Там подробно е описан този процес.

Ако искате да си набавите книгата, можете да се обадите на телефона в издателство „Аратрон“: 02 980 74 55 или да пишете на e-mail: aratron@techno-link.com,от издателството ще могат да ви я изпратят с наложен платеж.

Книгата можете да видите тук.