Новолуние в Козирог

На 1 ЯНУАРИ 2014 г. в 13:15 ч. е новолунието в зодиакалния знак КОЗИРОГ

Това новолуние обещава да бъде много силно и градивно. Не само, защото се случва на 1 януари, ден, в който традиционно искаме да привлечем положителна промяна и късмет, а защото новолунието активира много силна астрологична конфигурация от аспекти, които обещават достатъчно енергия и сили за трансформация.

НА ВСЯКО НОВОЛУНИЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ПОЖЕЛАЕТЕ НЕЩО, КОЕТО ИСКАТЕ НАЙ-СИЛНО И ТО ЩЕ СЕ СБЪДНЕ!

(по идея от книгата на Жан Спилър „Астрология на новата Луна“, изд. „Аратрон“, 2006 г.)

Новолунието има силата да сбъдва желания. Не пропускайте никога този магичен момент.

КАКВО ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ, КОГАТО НОВОЛУНИЕТО Е В КОЗИРОГ

Разбира се, на първо място поставяте своите най-съкровени желания. Ето ви още идеи, какво можете да си пожелаете на това новолуние.

– СИГУРНОСТ В БЪДЕЩЕТО

– ПОЕМАНЕ НА ОТГОВОРНОСТ

– ПОСТИГАНЕ НА ЦЕЛИ

– УСПЕХ, ПРИЗНАНИЕ

– УМЕНИЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ

– ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ СКЛОННОСТТА КЪМ КОНТРОЛИРАНЕ

– ВРЕМЕ

– ВЗИМАНЕ НА РАЗУМНИ РЕШЕНИЯ

– САМОДИСЦИПЛИНА

– КОМПЕТЕНТНОСТ

– ПУБЛИЧЕН ИМИДЖ

– АМБИЦИЯ

– ОПРЕДЕЛЯНЕТО НА ЦЕЛИ

– ПРОФЕСИИ

– УСЪРДНА РАБОТА

– РЕАЛИЗАЦИЯ

– МОЖЕТЕ ДА СЕ ОСВОБОДИТЕ ОТ:

  • ЛИПСА НА РАДОСТ, СТРОГОСТ, СТРАХ ОТ НОВИ ПОДХОДИ, ПЕСИМИЗЪМ, ЛИПСА НА ГЪВКАВОСТ, СЕБЕОСЪЖДАНЕ

– МОЖЕТЕ ДА СТАРТИРАТЕ ЛЕЧЕНИЕ НА:

  • КОСТИ И СТАВИ, АРТРИТ И РЕВМАТИЗЪМ, КОЛЕНА, КОЖА, ПСОРИАЗИС И СЪРБЕЖИ

ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЩАСТЛИВО НОВОЛУНИЕ!

НЕКА СЕ СБЪДНАТ ВСИЧКИ ВАШИ ЖЕЛАНИЯ!

ВАЖНИ ПРЕПОРЪКИ:

Препоръчително е  желанията да се пишат на хартия, така им се придава допълнителна сила, осъзнават се по-добре. Желанията се пишат  в рамките на 24 часа от настъпването на новолунието. Можете да напишете до 10 желания.

Само не забравяйте след това да приберете листа на сигурно място, далеч от любопитни погледи.

Когато се изпълнят желанията ви, първо благодарете, след това скъсайте листа и го изхвърлете. Можете да го изгорите, а пепелта да изхвърлите в течаща вода. Пак напомням, не забравяйте да благодарите за това, че желанието ви се е изпълнило.

Кога все пак желанията не се изпълняват?

  • Когато имате съмнение и сте изпълнени с недоверие.
  • Когато желанието ви е насочено към друг човек.

Запомнете: желанието ви трябва да засяга единствено самите вас! Не трябва да се опитвате да влияете на други хора, нищо няма да постигнете. Имате достъп само до своя собствен „файл“, до своята съдба. Помислете какво трябва да направите самите вие, за да се сбъдне желанието ви, което включва и други хора. Само по този начин можете да формулирате желанията си.

За тези, които все пак не искат да пишат своите желания, по различни причини:

Отделете си поне 15 мин. в усамотение и си назовете желанията. Визуализирайте ги възможно най-ярко и силно, почувствайте ги, изживейте ги! Наситете ги с цвят, звук и аромат!  Най-важното е, да не забравите да се „видите“ и вас самите в този образ-желание, не само да го гледате на „екран“ като на филм, ами вие да сте главния актьор във филма. Ако това го направите достатъчно ярко и силно, и успеете да изживеете съответната хубава емоция, която би трябвало да съпътства желанието ви,

ВАШЕТО ЖЕЛАНИЕ НЕСЪМНЕНО ЩЕ СЕ СБЪДНЕ!!!

Както и друг път съм ви съветвала, който от вас иска да работи по-подробно с енергията на новолунията да си закупи книгата на Жан Спилър „Астрология на новата Луна“. Там подробно е описан този процес.

Ако искате да си набавите книгата, можете да се обадите на телефона в издателство „Аратрон“: 02 980 74 55 или да пишете на e-mail: aratron@techno-link.com, от издателството ще могат да ви я изпратят с наложен платеж.

Книгата можете да видите тук.

 


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.