Как да сме здрави през зимата с хомеопатия


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Зимата е почти на прага и осезателни са вече първите симптоми на настинки и вируси. В стремежа си да си помагаме с природни методи, често се обръщаме към хомеопатията, която дава впечатляващи резултати при третиране на първи симптоми, а и не само.

mira-2

Хомеопатията е все по-популярен метод за лечение на остри и хронични оплаквания, както и за профилактика, затова ви каним на 2 лекции с класическия хомеопат Мирослава Делчева-Пепелджийска.

Мирослава Делчева-Пепелджийска ще ни разкаже повече за това как да се предпазим от вирусните заболявания през зимния сезон и как с природни средства да помогнем на организма си да се справи с тях. Ето и някои от въпросите, които ще се разгледат по време на лекцията:

· Какъв е хомеопатичния подход при остри вирусни състояния и настинки?
· Какво е значението на острите заболявания за здравето – могат ли да са полезни те за тялото?
· Каква е психологическата символика на настинките?
· Значението на профилактиката и каква да бъде тя?
· Хомеопатични лекарства за грип и настинки

Водещата Мирослава Делчева е магистър по фармация, класически хомеопат, преминала 3 годишно обучение по хомеопатия за медицински специалисти в България, както и редица международни семинари по хомеопатия. Участва в Управителния съвет на Асоциацията на лекарите хомеопати в България и е представител в подкомитета по фармация на Европейския комитет по хомеопатия. От няколко години провежда обучения и лекции на различни теми, свързани със здравето, здравословното хранене, емоционалната интелигентност и общуването в семейството.

Заповядайте на

30 ноември от 19.00 до 20.30 в Къщата на Мая, кв. Стрелбище, ул. „Твърдишки проход“, бл. 60А, срещу Английската гимназия. Таксата за участие е 20лв.
Запишете се на тел. 0887 68 68 59 или e-mail: casadimaya21@gmail.com.


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв