Как да привлечем по-бързо ново и хармонично жилище?

Ако искате да се пренесете в по-красиво, хармонично и богато жилище, трябва първо да хармонизирате настоящото място, където живеете. Направете всичко възможно то да стане красиво и уютно, дори и с подръчни средства. Дръжте го фанатично чисто и подредено. Вероятно сте забелязали следния феномен: тъкмо направите ремонт на жилището си и веднага след това се явява благоприятна възможност да си купите или преместите в много по-голямо и красиво жизнено пространство.

Ето на това се казва фън шуй в действие!

Когато облагородите енергиите около себе си може да привлечете нещо голямо и хубаво. Никога недейте да говорите против жилището, в което се намирате в момента. Направете всичко възможно да го подобрите, да хармонизирате своята карма и така то символично ще ви „пусне“ да отидете на ново място, където да бъдете щастливи.

Никога не напускайте старото жилище с мърморене и недоволство, защото ще пренесете тази енергия и на новото място и скоро след това няма да се чувствате и там добре.

Винаги благодарете на жизненото пространство, което сте обитавали до този момент.*

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации по Фън Шуй предимно по имейл: mishell.nikleva@gmail.com

*При препечатка на статията непременно трябва да се спомене авторът и сайта „АстроНовини от Мишел“!

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.