Хармоничен аспект на Венера с Нептун

жажда за красота, естетика  и любов

Това е един от вълнуващите аспекти в астрологията, който не оставя никого равнодушен, независимо от пол и възраст.

Венера и Нептун са много сходни по природа, и двете планети имат отношение към любовта, изкуството, красотата, естетиката. Когато са в хармоничен аспект (тригон, секстил, съвпад) тези качества на планетите многократно се засилват.

Този аспект символизира романтиката, изразява всички клонове на изкуството – музика, поезия, изобразително изкуство, актьорско майсторство.

Артистичният и художествен потенциал, който символизират тези планети,  се нуждае от постоянно развитие и задълбочаване. Иначе може да си останем само в сферата на мечтите и фантазиите.

Дори хармоничен аспект на Венера-Нептун, понякога може да доведе  до непрактичност, поради прекалената мечтателност и стремеж към непостижим идеал.

Ако имате хармоничен аспект на Венера-Нептун в хороскопа си, то вие притежавате склонност често да се запознавате при странни обстоятелства. Много сте романтични в любовта. Привличате чувствителни, творчески, нерешителни или  онеправдани хора, които имат постоянна нужда от вашата подкрепа и състрадание. Приемате своите партньори с цялото си сърце, но това ви прави много уязвими.

Този аспект показва, че притежавате емоционална, естетична и духовна и окултна натура. Надарени сте с възможности в художествените професии, хуманитарните дисциплини, имате дарбата да се занимавате с наука.

Този аспект ви кара да доказвате своята ценност чрез възвишени чувства. Постоянно  се стремите към духовно развитие и към по-висшите сфери на разума.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.