Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 29.04.2024 до 05.05.2024

29 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта в 7.44 ч. Марс е в точен съвпад с Нептун в 29-тия градус на Риби. Ако днес се чувствате леко лежерни, не ви се работи и енергията ви е много ниска, да знаете, че е от това. Мъжете особено ще са в още по-неизгодна ситуация, защото този аспект много им влияе на решенията и действията.

Марс е действието, Нептун е наркозата, романтика, илюзия и желание за релакс и откъсване от действителността. Марс иска да работи и да се доказва, а Нептун го люлее в ръцете си и му обяснява, че нищо не си заслужава такива големи усилия и амбиции.

Затова, който иска днес да е успешен и концентриран, трябва доста сериозно да поработи върху концентрацията си. Този аспект ще е в сила до 3 май.

Венера преминава в Телец в 14.32 ч. до 23 май.

Повече за Венера в Телец ТУК

За привържениците на ритуала по посрещане на планетата в нов знак инструкции има ТУК

30 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта денят започва с хубави аспекти, които ще носят късмет и успех на тези, които успяват да преодолеят инертността. Влиянието на Марс и Нептун, все още е в сила, този аспект подкрепя творческите личности, психолози, лекари и лечители, занимаващи се с аромотерапия, хомеопатия, хипнотерапия и други.

Денят е ефективен от сутринта до 18 ч. След 18.21 ч. Луната вече преминава във Водолей. До края на деня общуването с приятели и съмишленици може да не даде очакваните резултати, а дори напротив да активизира напрежения и противоречия. Ще трябва да се обсъждат сериозни теми и да се взимат смели решения.

Вечерта в 18.43 ч. Марс преминава в силния за него знак Овен до 9 юни.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  18.19 ч. – 18.21 ч. !!!

01 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме емоционално-нагорещено май месец. Сутринта в 7.27 ч. Венера е в напрегнат аспект с Плутон. Ревност, съмнения, желание за обсебване и пълен контрол в отношенията и партньорствата ще се водещи през целия ден. Бъдете внимателни и с всички финансови въпроси и теми, въздържайте се от даване и вземане на заеми, както и от голямо харчене. Има опасност, после да съжалявате за постъпките си.

Още от сутринта е възможно някои обстоятелства силно да ви развълнуват и да ви отклонят от собствената ви програма и настройка за деня.

Внимавайте да не прекалите с недоволство, изискания и поставяне на неизпълними условия, защото може да си влошите отношенията за дълго време.

Вечерта след 18 ч. ще има щастливи стечения на обстоятелствата, които ще разведрят атмосферата и ще изяснят някои заплетени ситуации.

02 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Влиянието на планетата Плутон, която носи трансформация и по-дълбоко осъзнаване е   силна в тези дни. Сега тя е стационарна, отчетливо подчертана и акцентирана, защото от днес ще е ретроградна през следващите няколко месеца. Което означава, че днес и следващите 3-4 дни, всички събития ще се пречупват през емоционална призма и много по-силно и  активно ще ни ангажират вниманието.

Най-ползотворната  част на деня ще е от сутринта до 12.29 ч., като от рано сутринта до посочения час ще има повече напрежение, недоволства и конфликти.

След 12.30 ч. вече Луната е без курс до 22 ч., това ще са часове, в които може само да довършвате вече започнати неща, но недейте да започвате нещо ново. Проверявайте всичко внимателно, разсеяността ще е голяма.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  12.29 ч. – 21.53 ч. !!!

03 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Днес ни очаква приятен и много продуктивен ден с изобилие от хубави аспекти.

Марс и Плутон са в хармоничен аспект в 11.59 ч., който днес и следващите три дни ще дава много енергия и концентрация. Подходящо време за работа, за спорт, както и за започване и бързо приключване на неща, които дълго сте отлагали, точно поради липса на желание и сили.

Слънцето и Луната са в хармоничен аспект, който допълнително ще засилва имунитета и ще носи комфортно настроение.

Всичко това добре се съчетава и с положителната финансова активност, така че днес може да се постараете повече, за да се възползвате от този продуктивен ден.

04 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Силният заряд с хубави енергии и ентусиазъм от вчера продължава и днес. Както хубаво сте набрали инерция, спокойно и днес може да намерите време както за свършване на важна служебна или домашна работа, така и за спорт и почивка.

Денят е приятен и хармоничен също като вчера, затова обявяваме зелен код.

Емоциите ще са отново водещи, още повече, че сега и Луната е в Риби, което засилва този фон на преживяване, състрадание и нужда от споделяне и съпричастие.

До 13 ч. на обяд всичко ще се развива с бързи темпове. След 14 ч. поне една добра новина, хубаво предложение и оптимистично стечение на обстоятелствата ще ви зарадват и ще ви накарат да повярвате в доброто и в чудото на предстоящото възкресение.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  22.08 ч. – 23.42 ч. !!!

05 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Мир, светлина, доброта и душевен комфорт ви пожелавам! Винаги може да се само рестартирате и  обновите, да възкръснете   за нови идеи и в  нова посока на развитие в живота!

В този празничен ден Луната е в Овен като много рано сутринта е в съвпад с Марс. Това е провокативен, дразнещ аспект, който винаги създава напрежение и конфликти дори и в хармоничните семейства. Ранните часове на деня от 5 до 9.30 ч. сутринта може да предизвикат недоволство и спорове. Който може нека тактически да си поспи до късно, за да избегне този аспект.

До края на деня енергетиката е благоприятна, настроението празнично и контактите ще носят повече радост и разнообразие, отколкото отегчение и притеснение.

Интересни ще са вечерните часове след 21 ч. нататък, защото ще са много показателни и поучителни за събитията през следващата седмица.

В понеделник отново е празник, характерното за него е, че цял ден Луната ще е без мажорни аспекти, т.е. ще е на лунна пауза, без курс. Внимателно шофирайте и не поемайте сериозни ангажименти.

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.