Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 28.11.2022 до 04.12.2022

28 НОЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Започваме новата седмица заредени с енергия и сила. Луната вече е във Водолей. До обяд ще се радваме на хармоничния аспект на Слънцето и Луната. Този аспект активира личната ни жизнена сила, повишава имунитета.

Денят е много динамичен и носи добри резултати. Обърнете внимание, че и е ден на финансова активност. Ще може да си свършите много полезна работа.

Днес в 20.03 ч. Марс и Сатурн са в хармоничен аспект. Благодарение на него ще имаме добра концентрация, настойчивост и голяма продуктивност. Нарастват и физическите сили, ако до момента не сте се чувствали във форма се ще усетите прилив на сили.

Днес и утре може да получите реални резултати от положени усилия в сферата ни на изява. Добри постижения ще имат политици, бизнесмени, военни, работещи в администрацията, както и в производствената сфера. Сега е ретрограден Марс, това означава, че ще може да се довърши нещо изоставено в близкото минало.

Внимавайте днес в общуването, особено след 17 ч., защото Меркурий

Денят е отличен за различни видове спорт и сериозни занимания във фитнеса.  Изпълнявайте внимателно упражненията, консултирайте се с треньора, защото има опасност да надвишите възможностите си и да се травмирате.

Наблюдавайте събитията във вечерните часове след19 ч. Разговори и ситуации ще ви покажат слабите ви места, върху които трябва да поработите през следващите 10 дни.

 За утре не си насрочвайте нищо важно и значимо за вас, защото целият ден е неефективен, Луната ще бъде без курс след 9 ч. сутринта до края на деня.

29 НОЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След 9 ч. сутринта Луната вече губи своите аспекти и цял ден е без курс. Това означава, че през целия ден може да се чувстваме много разсеяни, нищо да не ни се прави, а това с което се заемем да правим, няма да ни донесе никакви резултати, ще се окаже, че е напразно цялото усилие. Личното удовлетворение от направеното и то ще липсва.

При такова продължително време на Луна без курс се допускат най-големите грешки и пропуски.

Днес ще бъде въпреки тези обстоятелства и напрегнат, нервозен ден, защото

в 22.32 ч. Меркурий и Марс са в точна опозиция в 20-тия градус по оста Стрелец – Близнаци. Трудно ще може да изкажете мнението си без да имате противоречия и оспорвания. Напрегнати словесни „престрелки“ може да има както у дома, така и на работното или учебно място. Колкото и да спорите днес, трудно ще се стигне до споразумение. Оставете темата за друг ден

ЛУНА БЕЗ КУРС08.54 ч. – 00.00 ч. !!!

30 НОЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Риби, емоциите се засилват и са водещи във всички ситуации.

Бъдете много внимателни на кого какво казвате, защото е в сила напрегнатия аспект от вчера на Меркурий с Марс. Конфликтния фон все още е много силен.

Към него се прибавя и опозицията на Венера с Марс, която се сформира още от днес, а утре вечерта ще бъде съвсем точна.

Мъжкото и женското начало са в конфликт, трудно ще може да разберете аргументите на партньора. Видимо трябва да сте дипломатични и деликатни, както днес, така и утре.

Добрата новина за днес е хармоничният аспект на Меркурий със Сатурн, който ще дава концентрация и умения правилно да се разпределят времето и задачите за деня.

Късно вечерта след 21 ч. до полунощ може да получите добри знаци, ще проумеете как да се справите в напрегнати ситуации през следващите две седмици.

01 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Декември ще бъде доста по-лек и поносим от ноември. Само напрегнатите ситуации, които започнаха през ноември ще продължат да се доразвиват и през декември. Добрата новина е, че решенията ще се взимат много по-лесно, а преживяванията няма да са така драматични.

Днес ще бъде емоционален и напрегнат ден. Луната все още е в Риби и малките проблеми и преживявания ще се превръщат в големи, непрекъснато трябва да държите емоциите под контрол.

Най-важният аспект за деня е опозицията на Венера и Марс, жените и мъжете ще се опитват да „воюват“ за „права и свободи“. Ще искат на всяка цена да докажат правотата си, но това ще доведе до големи усложнения. Звездите предлагат да отложите тези разправии за по-спокойни дни, ако не ви е минало до тогава.

Преди обяд настроението е много войнствено, най-вече у дома, но ще се пренесе лесно и в работата и на пътя. Бъдете много внимателни до 14 ч.

След това също може да има недоразумения, днес не е подходящо време да ходите по институции, не водете преговори, не оформяйте документи.

Вечерта след 18 ч. няма да дава никаква яснота, преценките ще са замъглени от емоции.

ДЕКЕМВРИ НАКРАТКО:

Този месец няма затъмнения, това е отлична новина, защото те създават по-напрегнат енергиен фон.

Не трябва да забравяме, че Марс все още е ретрограден до 12 януари, така че остават всички предупреждения в сила. В никакъв случай не регистрирайте нова фирма, не правете съдружия, не купувайте автомобили и друго оборудване, което е произведено от метал. В това число скъпи компютри и мобилни телефони.

На 29 декември и Меркурий става ретрограден до 18 януари. Бъдете внимателни с пътуването около Нова Година. Може да се отменят полети, да има объркване с билети и багаж, да се изпускат полети. Отивайте много по-рано на летищата и гарите, пазете си парите и вещите, доколкото зависи от вас.

На 20 декември Юпитер вече окончателно навлиза в Овен, честито на всички огнени знаци: Овен, Лъв и Стрелец.

Напомням, че на 9 и на 11-ти  са дни Без Богатство, когато не трябва да се дават големи суми пари. Не сключвайте сделки, не давайте заеми, не теглете кредити. За големи суми става въпрос, дребния пазар за дома не влиза в тези предупреждения.

02 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Овен, този знак винаги ни вдъхновява за действие, за повече движение и взимане на бързи решения без много да се замисляме.

Денят наистина е чудесен да се движим бързо в пространството, но точно днес не взимайте важни решения, защото има на небето такъв аспект, който сериозно ще ни разконцентрира.

Още през нощта Меркурий и Нептун са в точен конфликтен аспект квадратура. Днес   ще се прояви като желание да се избегне реалността. Човек ще вярва и вижда само това, което иска да види, това, което живее в неговите собствени представи. Едно ще виждате, а на практика ще се окаже нещо съвсем друго.

Денят не е добър да се договаряте, да оформяте документи, много внимателно трябва да боравите и с документи, особено ако става въпрос за пари.

Много добра новина имаме за днес и утре, Венера е в точен хармоничен аспект със Сатурн, това е благоприятно време да се помирите с „половинката“, с приятели и партньори, ако в предходните дни сте имали недоразумения.

Напомняне: На  3 декември  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) 4 декември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  4 декември, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 4 декември и ще излезете от поста на 5 декември 2022 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС04.45 ч. – 06.42 ч. !!!

03 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Тази събота е с хармонични аспекти и хубава енергетика.

Луната все още е в Овен и цял ден е с хармонични аспекти последователно със Слънцето, Марс, Сатурн и накрая за вечерта като подарък с Венера.

Така че, днес можете спокойно да си вършите замисленото, общуването ще е засега приятно, без изненади и домашни напрежения.

Денят е подходящ както за почивка и развлечения, така и за работа и обучение.

Дори и домакинската работа ще върви леко и приятно, направете я днес, защото утре ще ви е доста по-трудно.

След 15 ч. вече ще започне да се усеща силно проявлението на напрегнат аспект между Венера и Нептун, който ще е точен утре преди обяд.

Затова за всички, които са в нови любовни и приятелски връзки, важно предупреждение: не се впускайте с всички сили и с напълно отворено сърце, преди да сте се уверили, че познавате партньора. Да не говорим, че принципно до 21 януари (неколкократно съм предупредила! 😊 ), изобщо  НЕ Е ДОБРЕ да се стартират нови отношения.

Така че, днес и утре – да се внимава, защото може да попаднете в заблуда и онова, което виждате или ви се казва да се окаже пълна измислица.

Напомняне: На  3 декември  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) 4 декември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  4 декември, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 4 декември и ще излезете от поста на 5 декември 2022 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

04 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Тази неделя ще бъде доста особена, ще трябва внимателно да подбирате дейностите за деня. Може да се окажат плановете ви напълно неосъществими и дори нереалистични.

Трудно ще може да си съберете мислите за сериозна работа или обучение, затова си позволете повече релакс, занимания с любими неща, общувайте с всички форми на изкуството, които са ви приятни, в това число и много четене на психологическа, романтична или медицинска литература.

Намерете време за лечебни процедури и духовни практики, които обичате. Медитациите днес са особено подходящи.

Добре ще се чувстват творческите натури, защото тяхното въображение ще може да се докосне до много фини измерения и хубави фантазни образи.

В 9.21 ч. Венера е в квадратура с Нептун. Този аспект носи разочарования в любовта, вероятно ще имате много романтична представа за партньора, но действителността ще се окаже друга. Днес без приятелски и любовни срещи, за да не си навлечете усложнения.

Внимавайте да не попаднете в двойнствени връзки и отношения, те винаги се трансформират в голяма катастрофа.

Днес ще е много силно влиянието на Нептун, който е стационарно директен. Той ще ни направи много сънливи, мечтателни и дълбоко преживяващи. Може дори да си припомните неща от далечното минало, които да почувствате отново така сякаш сега се случва. Може доста да се обсъжда до колко това е полезно, но все пак е добре да не стоите прекалено в миналото, защото това ви откъсва от реалността и губите ценно време за живот.

И така, започваме деня с продължителен период на Луна без курс 07.47 ч. – 13.39 ч., вече знаете, че това е много непредвидимо време, когато много се греши и много сме разсеяни, тук двойно внимание за всичко трябва да се приложи.

Но, до края на деня времето може да ви се стори лениво и много трудно уловимо, поспаливо и мечтателно, заради статично/директен Нептун.

Важно предупреждение: Недейте да изпадате в самосъжаление, дори и да изпитвате някакво разочарование не се разрешава повече от 3 до 5 мин. да си поплачете. След това се взимайте в ръце и веднага с нещо се разведрете, не допускайте да пропаднете надолу в бездната на трудните емоции.

Днес са абсолютно забранени (така би трябвало да бъде и във всички останали дни, разбира се) алкохол и някакви упойващи вещества, това може да ви доведе до истинска депресия и непредвидими здравословни усложнения.

ЛУНА БЕЗ КУРС07.47 ч. – 13.39 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.