Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 28.08.2023 до 03.09.2023

28 АВГУСТ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Започваме активна нова седмица с финансова активност и с нарастваща Луна.

На 31-ви август настъпва пълнолуние в 8-мия градус на Риби. До тогава дните ще са много активни.

Денят е ефективен от рано сутринта до 12.30 ч. , събитията ще са благоприятни и ще се взимат правилни решения чрез интуицията си.

Особено интересен интервал има от 12.30 до 14 ч., макар и по труден начин, ще може да получите наставления, как да се справите с наболели проблеми.

Следва период на слаба ефективност и силна разсеяност от   14.49 ч. – 17.33 ч., не вършете нищо важно през това време.

След навлизането на Луната във Водолей след 17.33 ч. до края на вечерта ще има енергия и ентусиазъм, желание и възможност да се свържете с приятели и единомишленици. Общуването с тях ще ви донесе радост, интересни идеи и  нови възможности.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  14.49 ч. – 17.33 ч. !!!

29 АВГУСТ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е във Водолей, свободолюбив, приятелски настроен, но и революционен знак.

Ще почувствате прилив на сили и желание да се развивате като усвоявате нови умения и технологии. Особено свързани с компютрите и интернет пространството.

В този ден Уран, който управлява Водолей е много силно подчертан, защото е в стационарно/ретроградна позиция. Ретроградната фаза на висшите планети не ни влияе толкова. Силни са само моментите на „обръщане“ на движението на планетата, т.е. дните на стационарност. Може да усетите нервно напрежение, необяснима раздразнителност и нетърпеливост. Не се задържайте на едно място, движете се, спортувайте, направете дори най-елементарни движения и дихателни упражнения, за успокоение.

От сутринта до 14.30 ч. може да изпитвате неудовлетвореност, възможно е да проявявате капризност или да трябва да изтърпите нечии упреци и изисквания. Нужно е постоянно да се стремите да не ви въвлекат в дребни интриги.

Следобед особено след 17 ч. до края на деня не избързвайте с обещания, поемане на нови отговорности или инициативи, защото може да се окаже след време, че не са ви били по силите.

30 АВГУСТ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Динамичен и напрегнат ден, точно преди пълнолуние в Риби ни очаква. Пълнолунието ще настъпи утре призори в 4.37 ч., затова още от днес ще се усеща голяма динамика и прилив на емоции.

Рано сутринта до 10 ч. е напрегнато и нервозно време, да се внимава във взаимоотношенията и на пътя.

Наблюдавайте събитията от 12 до 14 ч., изключително добронамерени и практични съвети ще ви дава съдбата как да постъпите през следващите две седмици.

Има период на неефективност от 12.54 ч. – 16.58 ч. през, която не трябва да се занимавате с нищо важно, не провеждайте срещи и разговори, защото няма да са успешни.

След 17 ч. Луната навлиза в Риби, емоциите веднага ще се проявят в различни сфери. Не се поддавайте на паника, избягвайте хората, които са негативни.

Вечерта след 20 ч. може да се почувствате прекалено уморени и затормозени, не влизайте в разправии с по-възрастните хора около вас.

ЛУННА ДИЕТА! ЛУННА ДИЕТА! Започнете още от днес с лунната диета, за да имате отлични резултати! Вечерята трябва да бъде пропусната или да е съвсем лека и постна, за да може да спите добре и да не сте прекалено нервни.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  12.54 ч. – 16.58 ч. !!!

31 АВГУСТ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Пълнолунието в 8-мия градус на Риби настъпва още преди изгрева в 4.37 ч., това по изключение се явява второто пълнолуние за този месец.

То носи енергията на Сатурн, затова може да се почувстваме затормозени, угнетени или натоварени с безброй задачи. Сатурн е планета на отговорностите, уроците, дисциплината, затова може да се появят такива житейски ситуации, които да изискват повече усилия и концентрация. Важното е да бъдете реалисти и да приемете действителността, без да искате да избягате от отговорност.

Като цяло денят ще е напрегнат като всяко едно пълнолуние, затова не се натоварвайте излишно, не правете изяви, ако не сте добре подготвени и внимавайте какво говорите днес, защото може да кажете нещо в повече от необходимото.

ЛУННА ДИЕТА! ЛУННА ДИЕТА! – Не забравяйте днес до края на деня да спазвате лунната диета за здраве и красота!

01 СЕПТЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Сутринта и на обяд все още активно ще се обсъждат и преживяват събитията от пълнолунието, което беше вчера.

Добрата новина е, че преди обяд е много силна интуицията, която ще се прояви точно, когато имате нужда. Ще има възможност да получите помощ, съвет и разбиране и да преодолеете някои трудности и прегради.

В интервала на Луна без курс не си заслужава да се занимавате с нещо важно, постарайте се да избегнете срещи и разговори от 13.36 ч. – 16.26 ч.

След 16.30 ч. Луната вече навлиза в Овен и настроението се подобрява, идват нови сили и нови теми.

Трябва да се внимава след 20 ч., защото Луната е в напрегнат аспект с Марс и много бързо добронамерения тон и разбирането, което сте получили от сутринта сега изведнъж да се замени с конфликти и дори агресия. Най-внимателни бъдете в семейното обкръжение.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  13.36 ч. – 16.26 ч. !!!

02 СЕПТЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Тази събота ни очаква приятен ден, в който може да се почувствате радостни и удовлетворени от положените усилия до момента.

Времето е подходящо за активна почивка и зареждане с нови сили. Луната в Овен ще ни активира към повече движение и спорт, добре е да не се заседявате.

Най-приятните и хармонични моменти ще бъдат от сутринта до 14 ч., но и до края на деня настроението ще е хубаво и стабилно.

Все още е ретроградна Венера, затова не е изключено днес да се появят стари приятели и да се възстановят предишни връзки.

03 СЕПТЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Сутринта в неделя  ще е относително спокойна. След 11 ч. ще се наложи да се справяте с неща, които не са ви много приятни. Странете от властни и манипулативни личности, най-вече жени, защото ще бъдете натоварени с не особено приятни задължения.

 От 12 до 14 ч. има възможност  да получите много полезни съвети от хора на които се възхищавате или искате да им подражавате. Много важна ще се окаже всяка една информация, която достигне до вас от различни източници.

 Обърнете внимание, че имаме и Луна без курс от 14.58 ч. – 18.01 ч. – знаете, че това е време на голяма разсеяност и неефективност.

Вечерта след 18 ч. Луната навлиза  в Телец. До края на вечерта темата е изцяло емоционална, защото Венера вече е стационарна. През нощта срещу понеделник Венера вече се развърта в директно движение.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  14.58 ч. – 18.01 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.