Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 27.05.2024 до 02.06.2024

27 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Сутринта ще е напрегната и конфликтна, да се внимава от 6.00 до 9.30 ч., докато се разпадне напрегнатия аспект на Луната и Марс.

След 10 ч. енергията вече се хармонизира и до края на деня може да се свърши много полезна работа.

Все още Луната е в Козирог, това подпомага амбициите на работното и учебно място. В такъв ден положените усилия дават отлични резултати за дълъг период напред.

От 11 до 15 ч. взимайте решения, след като внимателно се вслушате в своите вътрешни мисли и усещания. Интуицията е силно обострена тогава и не трябва да се пренебрегва. Ако изпитвате за нещо все още някаква задръжка или съмнение, по-добре не избързвайте, а още малко обмислете своите действия.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  23.03 ч. – 23.46 ч. !!!

28 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Очаква ни успешен и продуктивен ден! Положителната финансова активност допълнително ще ни активизира и ще привлече нови възможности.

Луната вече е във Водолей, всичко свързано с бъдещи партньорства и идеи днес ще получи допълнителен стимул за развитие.

Днес Меркурий и Сатурн са в точен хармоничен аспект, който ще подпомогне сформиране на нови планове, подписване на договори и уточняване на параметри.

Ако до момента не сте намирали общ език с приятели и съдружници, добре е днес да подновите разговорите, те ще са много по-успешни.

До обяд може да получите добра подкрепа от приятели, а вечерта след 20 ч. наблюдавайте знаци от съдбата, които ще ви направляват как да постъпите в бъдеще.

29 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Положителните тенденции и аспекти от вчера са актуални и днес. Успешно ще се овладяват нервните състояния и припряността.

 Особено рано сутринта трябва да проявите повече търпимост и последователност, за да се довършат разговорите и преговорите от вчера. Направете и нужните проучвания и съберете повече информация. Благоприятен момент е за оформяне на договори, документи, визи и лицензи.

В обедните часове от 11 до 15.30 ч. са най-активни, всичко ще се развива неподозирано бързо, това е  най-продуктивната част на деня.

Обърнете внимание, че след 17.21 ч. вече Луната е без курс до края на деня.

Не предприемайте нови и важни неща и внимателно шофирайте след този час.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  17.21 ч. – 00.00 ч. !!!

30 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Последните два дни от месец май ще са по-напрегнати и нервни.

Луната вече е в Риби, всичко ще се приема много лично и емоционално.

Днес често ще се появява чувството на неудовлетворение и съмнение. Не трябва да се избързва с крайните решения, не бързайте с критиките. В началото на юни всичко ще влезе отново в хармония.

От сутринта до обяд трябва да се спазва умереност във всичко, в обещания, поемане на отговорност, дори и в храненето.

В часовете след 15 ч. не разчитайте на други хора, може да се разочаровате от близки или приятели. Сега не е добро време за сравнение с постиженията на другите, напомнете си, че  обстоятелствата са различни за всеки.

Нараства обидчивостта и придирчивостта за дребни неща.  Това настроение ще се задържи до 20 ч., в този интервал не е добре да изяснявате отношения и да си изказвате недоволството, защото трудно ще постигнете споразумение.

31 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта в 8.55 ч. Меркурий и Уран са в точен съвпад в 25-тия градус на Телец. Този аспект може да донесе оригинални иноваторски идеи, неочаквана благоприятна развръзка, проява на красивия ум. Другото ниво на проявления на аспекта е по-дразнещо и нехармонично, това е прибързаност, сприхавост, необоснована нервност и липса на търпение и такт.

Възможно е още от сутринта да получите интересно предложение или да се събудите ядосани и гневни на целия свят. Всичко зависи от личната астрологична карта и от карма.

Не е добре да провокирате началници и административни служители, защото може да си привлечете неприятности.

Не се учудвайте ако внезапно се развалят договори и се отложат срещи, това е напълно нормално при влиянието на Уран. Добрата новина е, че много бързо ще могат да се овладеят „загубите“ и на тяхно място ще се появят по-добри възможности.

01 ЮНИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Месец юни започва с хубави аспекти и нови възможности. В тези два почивни дни се постарайте да съчетаете практичното с приятното. Не се изолирайте и не забравяйте за вашите желания и намерения. Сега е активна  въздушната, интелектуална стихия, която подпомага учението, бизнеса и творчеството, ще  се осъществяват полезни контакти.

 Луната е в Овен, още от сутринта е в хармоничен аспект с Юпитер. Нараства желанието за подпомагане и съдрудничество за сближаване на позициите в името на общото добро. Ще се заздравяват  връзките и отношенията с приятели и семейни партньори. Потърсете контакти с благодетели,  ментори, преподаватели с всички чието мнение уважавате и има какво да научите.   

Вечерта е особено подходяща за срещи, празненства и непринудено общуване. Постарайте се да попаднете в средата, в която се чувствате най-комфортно и където можете да обмените мисли и идеи и да се вдъхновите за нови действия и проекти.

Понеделник е силен ден, може да си направите планове.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  05.56 ч. – 06.29 ч. !!!

02 ЮНИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни приятен, хармоничен ден с много движение, телефонни разговори и контакти. Подходящ е за активна почивка, спорт и общуване с приятели.

В енергетиката на деня и в приповдигнатото настроение ще се усеща сформирането на хармоничния аспект на Юпитер с Плутон, който ще е точен в понеделник. Този аспект ще предостави благоприятни нови възможности за намиране на работа, увеличаване на доходите, разширяване на бизнеса.

В духовен аспект той също ще активира интерес. Ще нараства интереса към духовни и окултни знания и практики,   към чужди култури и езици. Всеки, който усети този прилив на сили и нови възможности трябва сега да се активизира, за да поеме по нов път.

Особено интересни са вечерните часове след 19 ч., защото точно тогава може да възникнат прозрения или да постъпят предложения за бъдещето.

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.