Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 26.12.2022 до 01.01.2023

26 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят започва доста невротично. Особено напрегнато ще е в дома и в семейните отношения.

В приятелските връзки също може да настъпят неловки и дразнещи ситуации.

Не ходете там, където принципно  има потенциални конфликти.

Постарайте се днес да сте максимално самостоятелни в заниманията си.

В случай, че това е невъзможно, не обръщайте внимание на предизвикателствата за разговори и анализи на конфликтни теми. Тази тенденция ще се задържи от сутринта до 13 ч. Следват няколко приятни и неутрални часове от 13 до 18 ч. – те са подходящи за срещи и разговори, за виждания с приятели и споделяне на общи идеи.

След 18 ч. спада енергията и настроението. Ще се наложи с нещо или с някого да се съобразите и да отстъпите. По-добре си отпочинете, вместо да се напрягате да сте във добра форма.

След  20.21 ч. Луната вече е без курс, пълна липса на ефективност, срещите няма да ви дарят с усещане за пълнота и радост. Внимавайте при шофиране.

ЛУНА БЕЗ КУРС20.21 ч. – 00.00 ч. !!!

27 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

 След 9.35 ч. Луната вече навлиза в емоционалните и мистични Риби. Любов и състрадание ще изпълни сърцето ви, ще имате потребност да споделите или изслушате нечии проблеми и да помогнете.

Слънцето и Луната са в хармоничен аспект,

Като цяло денят е хубав и оптимистичен. С благоприятна финансова активност, може успешно да се възползвате от него.  Особено днес важи правилото: колкото сте по-щедри, толкова и годината ще е по-богата за вас.

Можете да извършите хубав ритуал днес за сбъдване на желания. Силно е числото 27, защото то символизира бъдещото процъфтяване, успех и богатство.  Намислете си едно желание, което да идва  от сърцето ви и да засяга лично вас, без да са намесени други хора. Ако желанието е на любовна тематика, тогава кажете: „Желая да съм щастлив/а в любовта и да бъда с правилния човек“. Не се фокусирайте в конкретна личност, за да сработи желанието правилно. След като го намислите излезте навън, припомнете си отново своето желание, представете си, че вече то се е сбъднало и извървете уверено и с увереност 27 крачки. Повтаряйте този ритуал следващите 27 дни. Всеки ден от тях извървявате по 27 крачки, като през това време сте извикали в съзнанието си представата и най-вече усещането, все едно вече желанието ви се е случило.

ЛУНА БЕЗ КУРС00.00 ч. – 09.35 ч. !!!

28 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От днес вече Меркурий силно забавя своето движение, защото от утре ще бъде ретрограден. Затова се пригответе още от днес да започнат проявите на ретроградната планета. Възможно е да се отложат срещи, да отпаднат ангажименти.
Транспортът отсега вече ще бъде доста непредвидим, тръгвайте винаги по-рано, за да успеете.

Луната все още е в Риби и създава силен емоционален фон на деня. Много рано сутринта от 6 ч. до 10 ч. може да се ориентирате във важни за вас въпроси, ще получите много отчетливи знаци как да продължите да се държите в някои деликатни и важни за вас ситуации.

До края на деня Луната е в хармоничен аспект с Уран. Това определено е добра новина, защото въпреки вече силно забавения ход на Меркурий има шанс за справяне относително бързо с набелязаните планове.

За утре не си оставяйте никаква важна работа, защото едва ли ще бъде свършена.

Не назначавайте нищо важно от сутринта до 12.37 ч., защото времето няма да бъде ефективно.

 

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 29 декември 2022 до 18 януари 2023 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК

29 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В делово отношение днес ни очаква много кратък ден,  защото първата му половина от 08.21 ч. – 12.37 ч. Луната е без курс. Точно в този интервал трябва много, много да се внимава, защото от днес вече става ретрограден и Меркурий. Тези два фактора, могат да направят този интервал много напрегнат и непредвидим. Особено на пътя, има вероятност да настъпят неприятни ситуации.

Меркурий след 11.26 ч. се „обръща“ в ретроградно движение до 18 януари, през този период ще трябва да се внимава при обработка на информация и документи, както и да не се предприемат нови дейности.

Днес след 12.37 ч. Луната вече навлиза в Овен и въпреки застоя в транспорта и комуникациите, ще ни импулсира към някаква активност. До края на деня, аспектите са добри и може да си свършите наложителните рутинни дейности.

Днес Меркурий и Венера са в съвпад в 25-тия градус на Козирог – този аспект дава красноречие, образно мислене, добронамерени постъпки и помисли. Има хармония между чувствата и разума и това дава повече увереност.

ЛУНА БЕЗ КУРС08.21 ч. – 12.37 ч. !!!

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 29 декември 2022 до 18 януари 2023 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК

30 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Овен, като цяло денят е с добри аспекти, ако временно се примирим с ретроградната фаза, която ще се проявява почти във всичко и ще внася затормозяващ елемент. Ако искате да свършите нещо бързо и динамично използвайте първата половина на деня от сутринта до към 14 ч.

От днес вече не трябва да забравяме за ретроградния Меркурий и много внимателно ще трябва да се планират всички пътувания – кратки или по-продължителни в следващите празнични дни, защото едва ли ще преминат гладко.

Възможни са задръствания, отлагания, необходимост от презаверка на билети или документи.

В цялата тази пред празнична обстановка не забравяйте да си пазите багажа и парите. Документите и те трябва да бъдат на надеждно място, защото има много голяма опасност от загуба или кражба. Ретроградният Меркурий има тази особеност да активира подобни неприятни ситуации.

31 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес ще бъде напрегнат и припрян ден от сутринта до 19 ч. Възможно е да има проблем при пътуване, преместване в пространството дори и на близки разстояния, тръгнете навреме и не бързайте, не се дразнете на дребните неуредици, които може да се появят.

Настроението и то няма да е устойчиво особено след 12 ч., може да се проявят капризи и липса на самочувствие.

Ако шофирате или пазарувате в интервала 14.45 ч. – 19.10 ч. бъдете много внимателни, защото тогава Луната ще бъде без курс, може да се допуснат грешки.

Хубавата новина за деня е, че след 19.10 ч., когато Луната вече навлезе в Телец всички тези дразнения и лоши настроения ще се разсеят.

Понеже Венера и Плутон са в съвпад, който ще е точен утре сутринта, днес и утре ще са подчертано емоционални и бурни в личен план дни. Можете да подновите стари отношения (ретроградните Марс и Меркурий способстват за това), установените връзки може да ги освежите и емоционално да ги активирате. Не се препоръчва да се избързва със създаването на нови връзки по време на тези ретроградности. Можете да се запознавате, да флиртувате, но не избързвайте в интимен план, защото това се смята за старт на отношенията. Оставете го за след 21-ви януари.

Не давайте поводи за ревност, а и самите вие не прибързвайте да ревнувате. На този аспект принципно може да се появят поводи на тази тема, но не прибързвайте със заключенията.

В новогодишната нощ аспектите ще се хубави, настроението ще бъде отлично.

Предварително си намислете желание и докато бият празничните камбани в полунощ непременно си го изговорете на ум.

ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НАСТЪПВАЩАТА НОВА 2023 ГОДИНА!

ЛУНА БЕЗ КУРС14.45 ч. – 19.10 ч. !!!

01 ЯНУАРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ЧЕСТИТА НОВА 2023 ГОДИНА!

НЕКА ТЯ ДА БЪДЕ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ИЗОБИЛНА!

Започваме Новата Година с Луна в Телец. Това е много хубаво в символичен аспект, нека годината за всички да бъде плодородна, богата и сита! Вземете от Телеца неговата упоритост, устойчивост и неотклонност, когато преследвате целите си!

Добрата новина е, че днес цял ден имаме хубави аспекти.  Слънцето и Луната са в хармоничен аспект и това ще се отрази благотворно върху настроението и цялостната енергетика през деня.

Темата днес определено ще е емоционална, Венера е в съвпад с Плутон в 7.22 ч. в 28-мия градус на Козирог. Емоциите се нажежават до червено. Активизират се приятелските, партньорските и сексуалните отношения. Прилив на сили и желание за флирт ще почувстват дори и хората на по-зряла и напреднала възраст.

В негативното изражение на този аспект може да събуди ревност, измяна и желание за манипулации на сексуално-емоционална основа.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.