Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 23.01.2023 до 29.01.2023

23 януари 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме новата седмица с много кратка делова част. Само сутринта е ефективна и делова до 12.21 ч. След това настъпва Луна без курс до 19.37 ч.

Преди обяд е възможно да се чувствате без сили и да нямате  настроение и желание за работа и обучение. Ще се изисква по-сериозен и отговорен подход към належащите ангажименти.

След 12.21 ч до 19.37 ч. е време на разсеяност, слаба концентрация и ниска ефективност.

Внимавайте много какво точно вършите, за да не се окаже после, че  ще трябва да го преработвате или няма на никого да е нужно направеното.

 Венера и Сатурн са в съвпад. Принципно това е единствената планета, с която Сатурн може да дружи. Положителното изражение на този аспект е, че човек може да се ориентира кои приятелски и любовни връзки са надеждни и могат да се задържат във времето. Същото важи и за бизнес партньорствата.

Уран е в стационарно/директна позиция днес, възможно е да се чувствате много напрегнати, да има проблеми по електроприбори или интернет. Днес и утре сънят може да е неспокоен. Непременно вземете мерки да може бързо да снемате стреса от вас, разходка, упражнения (в това число и дихателни практики), душ, басейн, йога.

ЛУНА БЕЗ КУРС12.21 ч. – 19.37 ч. !!!

24 януари 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Най-сетне започват благоприятни дни, в които ще можете да стартирате своите планове.

Денят е с благоприятна финансова активност, това много ще подпомогне повечето дейности. Луната Вече е в Риби, емоциите са водещи, в съчетание с все още стационарния Уран, който ще се усеща достатъчно отчетливо като нервно напрежение, припряност и прибързаност, може да се окаже доста изтощаващо. Затова не захващайте много неща едновременно, степенувайте ги по важност.

Самите събития ще ви покажат на какво да дадете преднина. Добрата новина е, че сега се сформира чудесен аспект на Юпитер със Слънцето, който ще е точен утре и който ще донесе късмет и нови перспективи.

Рано сутринта бъдете предпазливи, може да назреят конфликти, особено сред близките.

До 11 ч. трудно ще се постига съгласие и множество неща може да ви подразнят, затова избягвайте разговори и контакти.

До края на деня аспектите са отлични. Не пропускайте възможността да осъществите нови контакти и да започнете нещо, което е важно за вас.

За утре може да си направите смели планове, аспектите са отлични.

Това важи и за всички дни до края на седмицата, от отдавна не сме имали такъв звезден комфорт, възползвайте се.

25 януари 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Очаква ни продуктивен и успешен ден. Набелязаните ви ангажименти за деня ще се развиват благоприятно.

Денят е и с благоприятна финансова активност, постарайте се да се възползвате от това, за да активизирате личните си доходи.

Слънцето е в хармоничен аспект с Юпитер, който ще даде благоприятен начален старт на всяко събитие. Необходимият душевен комфорт и мотивацията ще са налице.  Полезното влияние на този аспект ще продължи до края на месеца.

Първата половина на деня до обяд ще носи много интуитивни прозрения. Ако ви предстои да взимате решения и се колебаете, изчакайте и анализирайте ситуацията отново след 12 ч. Тогава окончателно ще видите всички потенциални възможности за развитие.

Обърнете внимание, че вечерта имаме интервал с Луна без курс, това е време на слаба ефективност, отложете важните разговори, не давайте обещания и не поемайте нови отговорности през това време от 18.12 ч. – 20.49 ч.

ЛУНА БЕЗ КУРС18.12 ч. – 20.49 ч. !!!

26 януари 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Овен, огнената и смела природа на този знак ще оживи и тези, които до момента не са предприели още нищо важно за себе си и за близките.

Много късметлийски  днес ще са сутрешните часове. Ако до обяд ви озари идея или получите предложение, непременно се отнесете с голямо внимание. Добре е днес да станете максимално рано колкото е възможно за вас лично, за да уловите късмета си навреме.

Активни и много продуктивни ще са и обедните часове от 11 ч.  до 14 ч.

Добре ще бъде да приключите с важните неща до 16 ч., защото следва интервал от 17 до 19 ч., когато може да има недоразумения, забавяне и липса на разбиране. Особено напрегнато ще е на пътя, бъдете концентрирани докато шофирате.

За утре също може да си направите планове, денят е ползотворен.

27 янурари 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни хубав енергиен и производителен ден. Направете си максимално наситена програма, защото има всички предпоставки да се справите с нея.

Добрата новина е, че днес Луната, която все още е в Овен е в хармоничен аспекти със Сатурн. Това ще усили волята и търпението, активизира се логическото мислене и последователността при реализирането на задачите за деня.

Денят е благоприятен за запознанства и начало на нови бизнес сътрудничества.

Набелязаните цели за бъдещето ще бъдат спазени и надлежно изпълнени.

Потърсете нови контакти и възможности, сега е удачен момент да разширите своите възможности и кръга на общуване да се обогати с интересни и способни хора.

В 04.34 ч. ВЕНЕРА ПРЕМИНАВА В РИБИ  до 20 февруари.

Който желае да активизира потока на любовта и финансите в живота си, може да направи ритуал по посрещане на Венера, който може да се направи както днес, така и утре.

28 януари 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Телец. Спокоен, земен и уравновесен знак, който ще ни даде възможност днес да си съберем мислите и да се направят плановете за следващата седмица.

Времето е подходящо за пътуване и релакс, за заздравяване на връзките и семейството.

Денят е характерен с това, че ще даде първите резултати, които са били положени в изминаващата вече седмица. Който желае да намери допълнителна работа, да заработи нещо допълнително и да повиши доходите си, може днес и утре да положи усилие в това направление. Има голям шанс да се намери нещо подходящо.

Възможно е днес или утре да се стигне до пълно „отрезвяване“ от досегашни полу хвърчащи идеи и блянове, които не са донесли реален резултат. Ако до момента сте мислели, че призванието ви е в друго поприще, но там нищо сериозно и надеждно не се е получило до момента е напълно възможно отново да се завърнете към предходното си доходно и сигурно занимание.

Мислете трезво в тези два дни и ще видите, че по-лесно ще ви хрумват правилните и печеливши идеи, които ще ви дават сигурност в живота. И то не само в материално отношение, но и в останалите сфери на живота.

Непременно обърнете внимание на вечерните часове от 17.30 ч. до 20.30 ч., защото може да получите много важен знак от съдбата.

29 ЯНУАРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В много ранните сутрешни часове може да се почувствате нервни и от нещо провокирани.

Ако излизате рано да спортувате бъдете предпазливи, има опасност от наранявания.

Тази тенденция намалява и изчезва след 8.30 ч. До края на деня аспектите са благоприятни и обещават хубаво настроение и благоприятни възможности.

В случай, че  днес сте сред приятели и познати, непременно бъдете отворени за всякаква информация, защото в бъдеще тя може да се окаже много важна за вас. Макар и почивен ден, днес има вероятност да възникнат добри бизнес идеи, както и желание и възможност за обучение и допълнителна квалификация.

Денят е благоприятен за закрепване на връзките със семейството и рода. Може да се обърнете към семейните традиции, знания и способности, към родовата си памет. Това в един момент да ви стабилизира и да ви даде сигурност за бъдещите ви планове.

Непременно обърнете внимание на идеите на по-възрастните ви близки, ако овладеете първоначалните си съпротиви ще прозрете и добри нови пътища за закрепване на отношенията.

Една семейна среща днес, може много да ви обедини. Обърнете внимание и на вкусната храна и на веселието, всичко това ще зарадва душата и ще премахне напреженията у дома.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.