Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 20.05.2024 до 26.05.2024

20 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

С благоприятна енергия посрещаме новата седмица. Погледнато в перспектива, през следващите 7 дни ни очакват хубави аспекти, така че спокойно може да си направите планове.

  • 22 май Слънцето е в хармоничен аспект с Плутон;
  • 23 май е пълнолуние в Стрелец, в този ден и Венера навлиза в Близнаци;
  • 24 май Юпитер е в хармоничен аспект с Нептун;
  • 25 май Венера е в хармоничен аспект с Плутон;
  • 26 май Юпитер навлиза в Близнаци до 9 юни 2025 г.

 Денят ще се развива с лекота, бързо ще сработват интуицията и прозрението, както и емпатията.   Главният аспект за деня е хармоничен между Слънцето и Нептун.

Той ще внесе повече комфорт и творчески подем. Въпреки, че на практика Луната е без курс още от снощи от 18.49 ч. и продължава до 1.35 ч. на 21 май, няма да се усеща негативното й влияние именно заради точния аспект упоменат по-горе. Той ще неутрализира лунната пауза и няма да спада концентрацията и нивото на настроението.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  00.00 ч. – 00.00 ч. !!! – Луна без курс през целия ден, но това състояние ще се неутрализира от точния аспект за деня  на Слънцето и Нептун.

21 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Скорпион и това ще се усети още от сутринта по динамиката на събитията и на емоциите.

Сега ще станат видими всички несъвършенства, непременно вземете мерки за безопасността си, проверете дали са подновени застраховките, дали работят добре аларми и заключалки. В дните на Скорпиона е добре да се направят тези неща.

Добрата новина е, че ще има видим прилив на сили и мотивация за действие, поради наближаващото пълнолуние в четвъртък и поради сформиращия се хармоничен аспект на Слънцето и Плутон.

Каквото до момента се е бавило  и задържало поради липса на време и сили, днес и утре ще може да се задвижи.

След 16.30 до 19 ч. са по-напрегнати часове, в които се налага повече концентрация и внимание, занимайте се прецизно с ангажименти и задължения, за да нямате дългосрочни проблеми.

22 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Един ден преди пълнолуние е. Това ще е натоварена и емоционална сряда, ще трябва да се полагат усилия както в личен план, така и в професионален, ако искате да дадете най-доброто от себе си.

Срещи с влиятелни и добре осведомени личности, ще ви помогнат да получите необходимата информация и опит.

Днес е точният хармоничен аспект на Слънцето с Плутон, който ще активира лидерските способности, ще предостави възможност да се поемат повече отговорности, да се прояви сила на волята и изобретателност.

Това е ключов ден преди пълнолуние, защото може много ясно да се ориентирате, какви искате да бъдат целите ви в бъдеще. Подходящо време да се свържете с партньори за бъдещи бизнес отношения.

23 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Пълнолунието в 3-тия градус на Стрелец настъпва  в 16.54 ч. То ще даде яснота и тласък за развитие на бъдещи научни и бизнес проекти, на обучения, пътешествия и религиозен или поклоннически туризъм. Добро време да се фокусирате и върху рекламата на своята дейност, обърнете внимание на всички социални мрежи и аудио визуални методи. Вече сме в нов астрологичен период, в който рекламата ще бъде от решаващо значение за бизнеса за следващите 20 години.

Обърнете внимание, че по обяд има един час на неефективност и разсеяност от 10.29 ч. до 11.25 ч.

В този ден планетата Венера е в точен съвпад с Юпитер, който ще допринесе за подобряване на материалното благосъстояние. Приятни изненади, подаръци и добри новини ще са често срещани днес. Венера е в хармоничен аспект и с Нептун, който ще даде възможност да се сформират приятелства и любовни връзки и нови партньорства. Добро време за придвижване и на юридически въпроси.

Късно вечерта планетата Венера, която отговоря за любовта, хармонията, изкуствата и взаимоотношенията преминава в Близнаци до 17 юни. Повече за Венера в Близнаци прочетете ТУК. Който иска да активира енергията на любовта и парите в живота си да прочете инструкции ТУК.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  10.29 ч. – 11.25 ч. !!!

24 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СЛАВЯНСКАТА ПИСМЕНОСТ И КУЛТУРА!

Позитивен и благоприятен ден, наблюдавайте обедните часове от 11 до 13 ч., ще има много знаци от съдбата и прозрения за бъдещето.

В този ден посрещаме празника с чудесен хармоничен аспект на Юпитер с Нептун, който днес в 1.33 ч. е точен. Много символично, в хармония с тематиката на празника, кой ще допринесе за събуждане на духовността, желание за четене и развитие на по-високо ниво на възприятията. Пробужда се религиозността и стремеж към мистически преживявания. Творчески устрем и духовна осъзнатост, ще възникнат идеи и спонтанни желания за организиране на благотворителни акции.

Ако в тези дни възникнат партньорски или приятелски отношения, те ще се белязани повече с идеализъм, отколкото с рационалност. Затова все пак се самонаблюдавайте, за да не се окаже, че сте залитнали по големи илюзии, които са били само във вашите представи.

25 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Благоприятен и оптимистичен ден. Всички хубави аспекти до момента се фокусират и в тези два почивни дни.

Венера е в хармоничен аспект и с Плутон, който днес е точен в 14.13 ч. Неговото влияние, заедно с хубавите аспекти от предишните дни ще продължи до 28 май. Днес може да се задълбочат и развият любовни и приятелски връзки, създават се възможности и за добри придобивки и печалби.

Това ще е много ползотворен период, който ще активира сътрудничеството и взаимоотношенията в личен и професионален план.

Денят е благоприятен за срещи и разговори, за общуване с изкуството и вдъхновена творческа работа.

Само трябва да обърнете внимание, че има кратък период на Луна без курс от 17.48 ч. – 18.37 ч., бъдете внимателни тогава, особено ако шофирате или работите с машини и инструменти.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  17.48 ч. – 18.37 ч. !!!

26 МАЙ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Още през нощта в 2.14 ч. планетата на късмета, успеха, духовността и просперитета Юпитер преминава в Близнаци до 9 юни 2025 г. Това е голямо събитие за всички представители на зодията, както и на Везни и Водолей. Ако имате Асцендент в тези знаци, също е много благоприятен период.

В такъв ден, когато толкова голяма планета си сменя знака винаги има събития, които са важни и видими. Това са много ключови моменти, когато става реална промяна на енергията и на тенденциите.

Когато Юпитер ще се движи по Близнаци, ще се активизират интересите, ще има голямо влечение и склонност към духовни и религиозни знания и практики. Ще се активизират пътешествията и изучаването на нови езици, култури и религии. Ще има разцвет на интелектуалния живот и общуването. Ще се активизират разнообразни интереси и сфери на изява, само трябва да се внимава да не се остане само на повърхностно ниво. Бъдете по-избирателни и последователни в това, което ви харесва и е най-подходящо за вас.

След 17.30 до 19.30 ч. ще трябва да се положат усилия и да се направят важни избори.

След 18 ч. общуването и движението, обмяната на мисли и идеи с приятели и познати ще ви донесе положителни емоции.

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.