Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 19.12.2022 до 25.12.2022

19 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Скорпион от рано сутринта. Веднага ще усетите смяната на енергетиката, събитията ще станат много по-интензивни и изискващи решения и дори незабавни действия. Днес и утре трябва да се постараете да изчистите всички спешни неща, изискващи вашето внимание. Не ги отлагайте, не избягвайте неприятните разговори, свършете си задълженията, дори да си смятате за ограничаващи или скучни.

Добре е да уредите и финансовите си задължения, да погасите заеми или кредити. Не чакайте последния момент, това винаги може да го свършите. Ако искате да се възползвате от дните на благоприятна финансова активност може да го направите на 22, 23 или 27 декември, но днес и утре също са благоприятни дни.

Започваме една интересна седмица наситена с важни астрологични, астрономични и духовни събития.

  • На 20 декември в 16.33 ч. Юпитер вече за постоянно навлиза в Овен до 16 май 2023 г.
  • На 21 декември в полунощ 23.49 ч. настъпва Зимното слънцестоене, тогава е най-дългата нощ за годината и най-краткият ден, в този момент настъпва астрономическата Зима.
  • До 22 декември Луната я в силно намаляваща фаза, едновременно с това намалява и продължителността на деня, нараства нощта;
  • На 23 декември в 12.18 ч. настъпва новолуние във втория градус на Козирог;
  • На 24 декември е Бъдни Вечер;
  • На 25 декември е Коледа;

 Днес за последен ден Юпитер е в Риби, утре той преминава в Овен до 16 май 2023 г. Винаги на границата на подобен ингрес (навлизане на планета в нов знак) дните са много интензивни. Водните знаци Риби, Рак и Скорпион вече предават щафетата на късмета и успеха на огнените знаци: Овен, Лъв и Стрелец. Водните знаци да не се разстройват, за тях ще има и други поддържащи ги астрологични аспекти, освен Юпитер.

Напомняне: На  19 декември  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) 20 декември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  20 декември, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 20 декември и ще излезете от поста на 21 декември 2022 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

20 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Скорпион, това е знака на трансформациите и прераждането. Затова дните, когато този знак е на небето са много напрегнати. В пряк и преносен смисъл Скорпиона иска кръв (все пак това е знака на хирургията), затова в тези дни стават и много наранявания. Бъдете предпазливи и не рискувайте.

 Още от сутринта ще разберете това, защото  до 10 ч. часовете  са много нервни и конфликтни. След това  идват добри и продуктивни часове до 17 ч.

От 17 до 20 ч. може да се усеща умора и спад в настроението.

Най-важната новина за днес е преминаването на Юпитер от Риби в Овен в 16.33 ч. до 16 май 2023 г. Сега щафетата на късмета и откриването на нови хоризонти да очакват всички огнени знаци – Овен, Лъв и Стрелец.

На 23 декември очакваме новолуние в Козирог. Постарайте се до тогава да приключите с важните неща не само за месеца, но и за годината. До новолунието не предприемайте нови неща, започнете постепенно да почиствате и подреждате околното пространство.

21 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Ефективната част на деня започва след 9.14 ч., когато Луната навлезе в Стрелец. Настроението веднага ще се подобри и ще се появи положителна настройка за предстоящите празници.

Не забравяйте, че днес и утре е крайно препоръчително да се ориентирате към приключване на старите теми и поети проекти и ангажименти. Предайте каквото можете и ви е по силите, не отлагайте. Сега е времето да се освободите, за да може да посрещнете новия енергиен период.

До края на деня аспектите са благоприятни. Макар и силно да намалява Луната, защото наближава новолуние на 23 декември, ще има достатъчно енергия и добро настроение. Днес е важен ден на смяна на зодиакалните знаци късно в полунощ. Честито на всички представители от зодия Козирог, след настъпването на рождения ви ден идва вашето време на обновление и благоприятна изява.  

Тази вечер в полунощ 23.49 ч. настъпва Зимното слънцестоене, предстои най-дългата нощ за годината срещу 22 декември  и съответно  най-краткият ден, в този момент настъпва астрономическата Зима. В този момент и Слънцето навлиза в Козирог до 20 януари 2023 г. Това е важен етап, в който се приключва един важен енергиен период и започва нов. Това е една от най-важните четири преломни точки на смяна на сезоните, когато реално се сменят амбиции и потребности, дори се променят и биологичните ни ритми. Сега можете да заложите плановете за  следващите три месеца до настъпването на астрономическата пролет на 20.03.2023 г. Всички духовни практики, които искате да направите за настъпването на Зимното слънцестоене, ако не успеете да останете до полунощ, може да ги  направите на 22 декември, силата им няма да се намали.

ЛУНА БЕЗ КУРС00.00 ч. – 09.14 ч. !!!

22 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Днес е последният лунен ден за този месец, утре очакваме новолуние в Козирог. Може да усетите  липсата тонус и енергия, поради силно намаляващата Луна, поради предстоящото новолуние. Задължително трябва да намерите време да изчистите къщата, да измиете и да въведете ред. Изхвърлете стари, счупени и ненужни вещи, защото те отблъскват късмета. Това е важен период от годината, когато е задължително да се отървете от старите енергии.

Ще усетите, че   денят е с хубава енергия поради настъпилото вчера в полунощ Зимно слънцестоене и преминаването на Слънцето в Козирог до 20 януари 2023 г. Затова е много важно да си направите своите планове за следващите три месеца. Днес непременно запалете свещ, която е добре да гори продължително. Като запалите свещта се помолете вие и семейството ви да сте предпазени от беди, представете си как пламъка изгаря и прогонва лошата енергия. Добре е да запалите и благовония, тамян или индийски ароматични пръчици, може и арома-лампа с естествени аромати.  В този ден символично трябва да се подсили светлината, защото дните са много кратки, липсва достатъчно естествена светлина и това се отразява на настроението. Вечерта е добре да се сложи на масата питка или погача, украсете я като Слънце. Сложете орехи, мед и плодове. Всичко това символизира късмет, здраве и благополучие за семейството. Съберете се около масата и благодарете за изминалата година както за хубавите неща, така и за изпитанията, които са ви направили по-силни и с повече опит.

Денят е с благоприятна финансова активност, това е изчислено с методиките на източната астрология, можете да се възползвате да си изплатите  задълженията, които имате.

Ако искате добри резултати започнете още от днес  Лунната диета. Добре е да я продължите и до утре вечерта.

23 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

В 12.18 ч. настъпва новолунието в 2° Козирог. Точката на новолунието, което представлява съвпада между Слънцето и Луната прави квадратура, напрегнат аспект към Юпитер. Този аспект винаги дава възможност за полагане на усилия и изменения. В случая, взаимодействайки с Юпитер, тези изменения може да са много големи. Разбира се, за всеки човек те ще се проявят в зависимост от личния му хороскоп, както и от волята му за промяна.

Тук има важна подробност, внимавайте да не си поставяте прекалено големи и непостижими цели. Дайте си ясна сметка дали са по силите ви. На този аспект на Слънцето с Юпитер е възможно неправилно да прецените своите възможности. Затова е добре да се консултирате с близки или специалисти по темата. За да прецените колко време и потенциал ще са необходими за постигането на целта.

Възможен е и друг сценарий – да попаднете в ситуация, когато ви възлагат прекалено големи задачи и отговорности, с които няма да може да се справите. Може да се изисква от вас да прекрачите своите нравствени и етични граници (Юпитер).

На това новолуние ще е доста трудна преценката на силите и възможностите спрямо стремежите.

Днес до края на деня е благоприятното време за писане на желания.

Повече за новолуние в Козирог прочетете ТУК

Инструкции за писане на желания прочетете ТУК

Днес е благоприятно време за провеждане на Лунната диета.

ЛУНА БЕЗ КУРС00.00 ч. – 09.51 ч. !!!

24 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очакват ни два хубави празнични дни. Днес на Бъдни вечер и утре на Коледа аспектите ще са благоприятни.

Ако сте си набелязали някаква работа за деня може много бързо и успешно да я свършите до края на деня. Който е закъснял със закупуване на подаръци и почерпки, може да го направи сполучливо и днес, за щастие денят е благоприятен за пазар.

От днес вече започва постепенно да нараства деня и да намалява нощта. С всеки ден ще нараства жизнената енергия и оптимизма.

Ако вчера не сте успели да си напишете желанията по новолуние в Козирог, непременно го направете днес, особено ако искате да промените нещо в своята работа и кариера.

Като пишете желанията си не забравяйте, да напишете и стъпките, които трябва да направите, за да се приближите към тяхното реализиране. Не очаквайте някакви тайнствени сили магически да ви помогнат. Припомнете си поговорката: „Помогни си сам, за да ти помогне и Господ“. Това е тайната в желанията, само тогава се сбъдват, когато и вие проявите инициатива и готовност нещо да направите и нещо да промените.

Вечерта не забравяйте да си намислите желание, без да го пишете, намислете си нещо съкровено, което е свързано само лично с вас. Намислени на  Бъдни вечер тези желания се сбъдват.

25 ДЕКЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! ЧЕСТИТА КОЛЕДА!

НЕКА ИМА ПОВЕЧЕ ДОБРОТА, ХАРМОНИЯ И РАЗБИРАТЕЛСТВО!

ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЗДРАВЕ И СИЛИ ДА РЕАЛИЗИРАТЕ МЕЧТИТЕ СИ!

До 9.15 ч. времето ще е лениво и трудно ще се планира, защото Луната ще е без курс.

След това Луната вече навлиза във Водолей и до края на деня аспектите ще са благоприятни.

Срещите с приятели, близки и роднини има шанс да протекат миролюбиво и приятно.

Между Слънцето и Луната ще има хармоничен аспект, това е добра предпоставка за стабилно настроение и хармония.

Меркурий е в хармоничен аспект с Нептун, общуването ще е добронамерено, хората ще са настроени меланхолично, ще си споделят и доверяват един на друг.

Луната ще е в хармоничен аспект с Юпитер, това ни обещава приятни преживявания, хубави жестове и изненади, хармонично взаимодействие с околните.

Дори и ретроградният Марс (агресия, конкуренция), ще бъде в хармонични аспекти.

Само от нас зависи да влезем в синхрон със звездите и да имаме чудесни празнични дни!

ЛУНА БЕЗ КУРС05.12 ч. – 09.15 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.