Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 18.12.2023 до 24.12.2023

18 ДЕКЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Готови ли сте да посрещнете една от най-предпразничните седмици в годината? Пожелавам ви да успеете да намерите детския си възторг и радост от идването на празника и всеки ден да направите нещо малко, което да ви зарадва именно вас. Когато сте в отлично настроение и душевна хармония, ще успеете да отдадете радост и обич и на околните.

От астрологична гледна точка седмицата е емоционална и динамична.

Най-изявени в това отношение ще са 20 и 21 декември, когато Венера е в опозиция с Уран. Тогава трябва да реагирате максимално нестандартно и артистично на предизвикателствата в любовта и партньорствата. В монетарен план този аспект може да ви провокира да сте неразумно щедри, но спокойно, днес и на 22-ри, колкото повече харчите, толкова повече разширявате вашия финансов канал. Само една важна подробност, харчете с радост. Дори весело прошептявайте на парите, независимо как ги плащате в брой или с карта и телефон, че ги пускате да по пътешестват по света и ги чакате да се завърнат при вас многократно преумножени. Пожелавайте на хората и институциите, на които давате парите, здраве, радост, просперитет и богатство. Пожелайте им го мислено, с убеждение, че това непременно ще се случи, все едно сте вълшебник!

И така, този понеделник е позитивен, хармоничен и изпълнен със събития, които ще трасират следващите седмици благоприятно. Единствено не забравяйте за ретро Меркурий, той обича да си прави шеги, пазете си пари, документи, имущество и ключове, бъдете осъзнати през цялото време.

19 ДЕКЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Още един приятен ден, единствено много рано сутринта, който е ранобуден трябва да е деликатен в общуването и да внимава докато закусва да не се пореже или изгори.

Луната цял ден е все още в Риби, емоционална и душевно пластична, ще ни помогне да сме деликатни, интуитивни и състрадателни.

Следобед от 14.30 до 16.30 ч. се засилва романтичния елемент, може да ви споходят спомени и преживявания, дайте ход само на хубавите, помнете, че каквото мислите, това и привличате. Това са и часове на разсеяност, затова обостряйте вниманието, не се пускайте по течението.

20 ДЕКЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Овен, огнена и спонтанна, тя ще ни прави директни и смели. Но, това за взаимоотношенията не всякога е най-доброто. По-деликатните хора ще се чувстват пренебрегнати или наранени. Особено, когато Луната в Овен се съчетае със сформиращият се конфликтен аспект на небето на Венера с Уран, който ще е точен утре сутрин.

Днес и утре се заредете с търпение и разбиране. Не бързайте да се ядосвате, обиждате, не си разваляйте празничното настроение. И да знаете, че ако не се вгледате в преминаващия напрегнат момент той ще отмине, а след това, когато е преминал афекта, много по-лесно ще може да внесете корекции и да се разберете.

На практика Уран почти „взривява“ Венера, шокира я, може да се изненадате от постъпки и думи, от предателства и липса на разбиране. Но, не прибързвайте, много от неприятностите ние сами ги разширяваме и застопоряваме в живота си, като им предадем излишно голямо значение.

Венера опозиция Уран, ще се успокои и „отработи“ както казваме в астрологията, като се занимавате с творчески дейности, посещавате различни културни мероприятия. Ако ви се налага да харчите по-голяма сума пари днес и утре премислете добре, защото Уран ни прави спонтанни и прибързани.

Вечерта можете много разумно и заземено да осмислите нещата и да вземете правилното поведение благодарение на сформиращия се хубав аспект на Меркурий със Сатурн.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  00.00 ч. – 00.48 ч. !!!

21 ДЕКЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Овен, до 12.30 ч. тя е в хармоничен аспект с Марс, който ще ускорява събитията и ще носи енергия и ентусиазъм. Денят е подходящ за предпразнично суетене и приключване работата за годината, но в емоционален и личен план може да се окаже доста напрегнат. В 9.04 ч. сутринта Венера е в точна опозиция с Уран. Този аспект може да предизвика доста изненади и тревоги в жизненото поле на любовта, партньорствата и приятелските връзки.

Нестандартно и предизвикателно поведение може да се изтълкува много директно и неправилно. В такъв момент има вероятност много връзки да рухнат, както и бързо да се създадат нови, но внимание! Тези връзки, които сега възникват няма да са устойчиви!

Хубав аспект имаме днес между Меркурий и Сатурн, той ще ни помогне при обучение, сериозна работа изискваща концентрация, с лекота ще можем да се фокусирам във важното и да се изразим правилно. Този аспект ще бъде активен до 23 декември.

Утре сутринта в 5.28 ч. настъпва астрономическата зима, Слънцето преминава в Козирог.

22 ДЕКЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Рано преди изгрев в 5.28 ч. Слънцето преминава от Стрелец в Козирог. Настъпва астрономическата зима. Днес е Зимното слънцестоене. Това е най-краткият ден с най-дългата нощ. От утре денят започва постепенно да нараства и съответно да нараства и нашата енергия и съпротивителни сили.

Това е особен ден в годината, който не трябва да се пренебрегва. Непременно запалете свещ или камина, ако имате възможност. Направете си равносметка, поставете си планове за следващите три месеца.

Денят ще е активен, интересен, динамичен, изпълнен с много знаци и поличби. Обърнете им внимание. Ще откриете много отговори на задавани от вас въпроси.

В 20.53 ч. Слънцето е в съвпад с ретроградния Меркурий – сега част от тайните се разкриват, намират се изгубени вещи, пристига най-сетне нужната информация.

Подбирайте си внимателно днес заниманията и хората, с които общувате, защото в края на деня може да се окажете свръх претоварени  и изнервени, ако не сте си дозирали правилно ангажиментите.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  04.48 ч. – 04.51 ч. !!!

23 ДЕКЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Динамиката и оживеното общуване от вчера се запазва и днес. По-ефективната част от деня е от сутринта до 13.30 ч. Ако имате запланувани неща гледайте повечето в този интервал да свършите.

От 13.30 ч. до 17 ч. е време на изнервеност и конфликтност. Особено с близките у дома бъдете по-търпеливи.

Взаимоотношенията с началници, преподаватели, родители и други авторитетни личности днес и утре ще имат особено значение. Ще се изисква да се подхожда с такт и смирение, за да може да постигнете.

Вечерта след 18 ч. ще се наложи да се предприеме някаква инициатива, да се прояви активност или заинтересуваност, която ще окаже благотворно въздействие за две седмици напред.

Сутринта в 9.19 ч. Меркурий, движейки се в ретроградна посока,  се върна обратно от Козирог в Стрелец. Когато се получи подобно връщане в знак назад, е много силен фактор, който ни показва, че това което е обещано до момента, решенията и намеренията, ще претърпят със сигурност промяна. Затова винаги се предупреждава в ретрограден период да не се взимат важни решения и да не се активират нови начинания.

Напомняне: На   24 декември  2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  25 декември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   25 декември, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 25 декември и ще излезете от поста на 26 декември 2023 г. след 6 ч. сутринта.

24 ДЕКЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Бъдни вечер е, време за смирение в очакване на вълшебството на Рождество Христово.

Сутринта има един интервал на Луна без курс от 08.40 ч. до 10.16 ч., който ще даде възможност на тези, които искат да осмислят всичко до момента, да бъдат малко със своите мисли. Тези часове са подходящи повече за уединение, отколкото за общуване.

От 14 до 16.30 ч. може да се почувства умора, да спадне енергията и интереса към събитията на деня. Отново си дайте време за почивка и кратък отдих, за да може вечерта да посрещнете този съкровен празник.

Непременно си купете по-голяма свещ, която да символизира вашият Бъдник, запалете я вечерта и я оставете да повече време да погори, поне 1-2 часа, за да привлече светлина, хармония, здраве и божествена благословия. Да прогони тъмните сили и лошите мисли и да зареди пространството със свежа енергия.

В 19.29 ч. Слънцето е в хармоничен аспект със Сатурн, който ще ни накара да се научим на търпимост и субординация, на смирение и търпение. Добрата новина е, че това няма да става грубо и насила, а по естествен път ще се усеща, че това е най-правилното поведение.

В този празничен ден може да се наложи да се обсъждат с началници, бизнес партньори или родители важни въпроси. Важното е, че мъдростта и разума ще победи. Винаги бъдете на страната на закона, на традицията и общо приетото и няма да имате проблеми.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  08.40 ч. – 10.16 ч. !!!

Напомняне: На   24 декември  2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  25 декември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   25 декември, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 25 декември и ще излезете от поста на 26 декември 2023 г. след 6 ч. сутринта.

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.