Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 17.06.2024 до 23.06.2024

17 ЮНИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След 9.39 ч. Луната вече е в Скорпион, денят ще е емоционално натоварен и динамичен.

Венера и Меркурий са в нехармоничен аспект с Нептун, който ще допринесе до неяснота, трудна преценка, скриване на истината.

Във взаимоотношенията също ще бъде напрегнато и неясно. Трудно ще могат да се разгадаят истинските чувства и намерения.

Луната в Скорпион ще предизвиква силни емоции, напрежение, осъдителност и критика.

Бъдете максимално сдържани, за да не се влошат неща още повече. Особено трябва да се внимава вечерта след 18 ч. до края на деня, защото може да възникнат конфликти.

Днес и утре ще трябва сериозно внимание да се обърне на всичко спешно и важно, което се появи в ежедневието. Ако нещо до момента сте отлагали и бавели сега вече ще бъде наложително да се свърши.

Венера преминава в знака Рак в 9.21 ч. до 11 юли. Повече за Венера в Рак прочетете ТУК

Който иска може да извърши ритуала по посрещане на Венера в нов зодиакален знак, повече за този ритуал прочетете ТУК

Меркурий преминава в Рак днес в 12.08 ч. до 2 юли. Мисленето и речта ще са много емоционални, в зависимост от душевното състояние бързо ще се сменя мнението и поведението, това е добър период за творческа работа.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  09.06 ч. – 09.39 ч. !!!

18 ЮНИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

И днес трябва да се внимава, защото тенденциите от вчера за неяснота и некоректност продължават  и днес. Трудно ще се правят избори, не се препоръчва сега да се започва нова инициатива или съдружие, защото ще е белязана с двойственост и нестабилност.

Фокусирайте се изцяло върху най-наложителните и спешни задачи, не предприемайте нови неща.

В рамките на деня ще е наложително да се справите с всички спешно възникнали ситуации, особено от финансов характер. Незабавни плащания на просрочени задължения, глоби, такси и други ще трябва бързо да се погасят.

Взаимоотношенията от личен характер също ще са на дневен ред. Някои  хора и ситуации може да ви се сторят много арогантни и нараняващи. Не бързайте да се дистанцирате или да предизвиквате още по-голям кризис, защото все още ще е трудно да се види реално цялата картина.

19 ЮНИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Ползотворен и същевременно напрегнат ден, в който не трябва и за момент да се разсейвате.

До обяд е малко нервно и напрегнато, ще трябва да се преодоляват трудности и неприятни дейности. Трудни ще са отношенията със семейството, има опасност от дребни инциденти от 8 до 11.30 ч.

След това вече денят ще ни увлече в своето темпо и ако сте си направили предварително план, ще може успешно да приключите с всички задачи. Особено полезни ще са всички финансови операции, които ще увеличат личния ви паричен поток.

Вечерта след 20 ч.  ще настанат интересни обстоятелства, който има повече информация и е по-търпелив, той ще владее ситуацията. Но, до крайна яснота няма как да се стигне, утре очакваме нехармоничен аспект на Слънцето и Нептун, който не дава възможност за точна преценка.

Утре късно вечерта в 23.52 ч.  е ЛЯТНОТО СЛЪНЦЕСТОЕНЕ. Идва астрономическото лято.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  19.20 ч. – 19.33 ч. !!!

20 ЮНИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Стрелец, от рано сутринта до обяд ще има множество изкушения, които може да ви предизвикат да вземете прибързани и неразумни решения. Особено внимателни бъдете с финансите, както и с поемането на нови отговорности. Всичко може да изглежда много привлекателно и примамливо, но момента не е подходящ да се впускате в авантюри.

Вечерта в 21.24 ч. Слънцето е в квадратура с Нептун. Този аспект ще се задържи до 22 юни. В този период не трябва да се подлагате на провокации, внимавайте да не бъдете въвлечени в илюзорни, двойнствени игри. Пазете се от неконструктивни и нереалистични решения.

Късно вечерта в 23.52 ч. Слънцето вече преминава в Рак до 22 юли. Честито на всички от тази зодия. Сега вие набирате набирате сили и жизнени сили, особено след настъпването на рождения ви ден.

В този ден настъпва ЛЯТНОТО СЛЪНЦЕСТОЕНЕ. Идва астрономическото лято.

21 ЮНИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Астрономическото лято вече настъпи, днес ни очаква активен ден, с много контакти, движение, кратки пътувания и постъпване на интересна информация.

Утре настъпва пълнолуние в 2° на Козирог, затова днес очаквайте активизиране на всички текущи теми и развръзка на събитията от последните две седмици.

Днес и утре всичко ще бъде видимо и ясно, ако не се чувствате достатъчно готови по даден въпрос, по-добре не се изказвайте и не взимайте отношение.

Благоприятната финансова активност бързо ще ускори паричните потоци и ще създаде добри контакти за бъдещи взаимодействия и сделки.

Днес словото е убедително и силно, ако искате да изкажете своето мнение или да представите новите си идеи или проект, то това е подходящ ден.

Меркурий и Марс са в хармоничен аспект, който ще активизира общуването, търговията и размяната на идеи.

След 15 ч. до края на деня се препоръчва вече да започнете вече с Лунната диета преди пълнолуние, която е препоръчително да се направи и утре.

22 ЮНИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Пълнолунието в 2° на Козирог настъпва  рано призори в 4.09 ч. Както винаги тази фаза на Луната е напрегната и създава нервно напрежение. Добрата новина е, че в такъв момент се активизира деловата активност и се реализират събития, на които до момента все не е достигала енергия, за да се случат.

Това, от което трябва днес да се пазите, е противопоставянето на интереси и мнения. Не е най-доброто време да спорите с началници и вишестоящи.

Пълнолунието е в опозиция със Слънцето, Венера и Меркурий, което ще създаде емоционални спорове и дискомфорт. Възможно е в този ден да се обсъждат семейни теми, наследства, имоти. Внимателни бъдете в преговори и разговори, защото в един момент може да се окаже, че не може да се споразумеете.

Непременно проведете днес  Лунната диета , защото е пълнолуние! Ще имате повече енергия и бистра мисъл.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  1.59 ч. – 2.10 ч. !!!

23 ЮНИ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Един ден след пълнолуние приливната вълна от емоции ще е спаднала, напрежението е намаляло.

Започнатите теми и разговори от вчера, сега вече ще могат да се водят много по-спокойно. Обърнете внимание на семейните въпроси и отношения, особено ако вчера сте имали конфликти.

В този ден е добре да обсъдите въпросите свързани със собствеността, смяна или придобиване на ново  жилище. Както и управление на земята, покупки, продажби и аренди. Луната все още е в Козирог и ще подпомага взимането на решения в тази посока.

Като цяло денят е позитивен, от сутринта до 13 ч. Луната е в хармоничен аспект със Сатурн, който ще помогне за организирането на деня. Ако имате някаква работа служебна или домашна, то в този интервал най-лесно ще можете да се съсредоточите и бързо да я свършите.

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.