Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 16.10.2023 до 22.10.2023

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

16 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме една интензивна и важна седмица, която се намира между двете затъмнения.

Слънчевото вече премина на 14-ти, предстои сега лунното на 28-ми октомври. Това е важен период, в който стават много осъзнавания,   трансформиране на силите и намеренията. Случват се и много предопределени неща, които трудно могат да се избегнат или предвидят.

Принципно не се препоръчва да се стартират нови проекти, защото те  ще носят отпечатъка на двете затъмнения, които носят тежък кармичен заряд. Трудно ще вървят проектите, ще са натоварени с прекалено задължителни житейски уроци.

Добре е осъзнато да се преживеят тези дни и да оценявате всичко, което се случва, защото повечето събития ще носят важна информация за бъдещето.

Този понеделник Луната е в Скорпион, сериозен знак, който обича кризисите и трансформациите, защото чрез тях се зарежда с енергия. Бъдете максимално активни и не отлагайте ангажиментите си. Днес и утре ще са напрегнати дни, когато всичко, което е спешно и неотложно ще се появи на повърхността.

Важната препоръка за деня е да се спазва баланс във всичко. Без излишества и прекалена щедрост на пари, внимание и обещания. Внимавайте и с храната, в такъв ден много лесно може да се наруши правилната диета, а и бързо ще се качат килограми, ако не се внимава.

Код за деня все пак слагаме зелено, защото ако спазвате горните препоръки, ще бъдете доволни накрая на деня.

17 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Денят е ползотворен и активен. Луната все още е в Скорпион. Концентрирайте се върху всички финансови теми, днес е подходящ ден, с отлична финансова активност.

От рано сутринта до 10 ч. е код червено ☹, внимавайте на пътя, както и във взаимоотношенията, много бързо може да възникнат конфликти, ще има високо ниво на нервни изблици.

От 10 ч. до 18.44 ч. е код зелено, тогава се включва интуицията, а след 15 ч. идват нужните сили и мотивация да се свършат неща, които изискват голям енергиен ресурс.

След 18.44 ч. вече не се върши нищо важно, защото Луната е без курс и няма да има никаква полза и резултат.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  18.44 ч. – 00.00 ч. !!!

18 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Стрелец, настават  по-спокойни дни. Като цяло денят ще е с код зелен 😊, много по-приятен и позитивен в сравнение с отминалите два-три дни.

От 12 до 14.30 ч. дребни неща може да ви подразнят, нечии капризи и нетактичност ще създават проблеми.

Много интересни ще са часовете от 14.30 ч. до 17 ч., защото ще носят важна информация за предстоящи събития.

Днес може да проведете срещи и разговори свързани с обучения или бъдещи пътувания в чужбина. Възможно е да постъпят интересни предложения в това направление.

19 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Още от рано сутринта ще постъпи интригуваща информация, която ще предопредели развитието на събитията през следващите седмици.

Динамично ще се развиват днес събитията, денят е наситен с много контакти, новини, както и неочаквани кратки пътувания.

Денят е подходящ за оформяне на документи и провеждане на разговори. Тази интелектуална динамика се създава от приближаването на Меркурий към точен съвпад със Слънцето. Този аспект ще е точен утре сутрин.

Слънцето и Луната днес са в хармоничен аспект, който ще създава вътрешна увереност и комфорт, ще се повишава работоспособността.

Само вечерните часове вече трябва да се избягват за важни неща, защото носят колебание и двойственост.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  22.03 ч. – 00.00 ч. !!!

20 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Слънцето и Меркурий са в пълен съвпад в 27-мия градус на Везни. Много динамика ще има в този ден поради този аспект. Постоянно вниманието ще бъде заето с разговори, позвънявания, обсъждане на новости и спешно постъпила информация. Кратки пътувания и наложителни командировки ще са често явление.

Най-напрегнати ще се чувстват и тези, които се обучават или изготвят някакъв писмен или статистически материал.

Внимавайте днес какво точно говорите, защото може да се обострят някои отношения. Словото днес и утре ще е доста остро и осъдително.

Постарайте се да си селекционирате ангажиментите, защото накрая на деня може да се окажете прекалено нервни и напрегнати от цялата тази лавина от събития и контакти.

Като цяло денят ще предостави много енергия за справянето с текущите събития и поради сформирането на напрегнат аспект между Плутон и Слънцето, който ще е точен утре. За мнозина последните три дни от седмицата може да се окажат твърде напрегнати и дразнещи.

21 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Напрегнат ден ни очаква, трудно ще може да се отпусне човек да си отпочива.

В 17.06  ч. Плутон е в напрегнат аспект със Слънцето, който ще създава трудности, проблеми и необходимост от промени и трансформация не по собствено желание.

Меркурий и той е в конфликтен точен аспект с Плутон, така че се прибавя и саркастично и осъждащо слово днес и утре.

Но, както добре знаем, след такива напрегнати ситуации се разчиства пътя в живота и може да дойде нещо ново. Затова се опитайте без съпротива да посрещате текущите събития. До колкото ви е възможно стойте настрана от лоши новини и конфликтни ситуации.

Утре денят ще донесе по-добри новини и облекчение от напреженията.

22 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

 Денят започва с поне една добра новина. Ще има приятни събития, които ще повдигнат тонуса и настроението още от сутринта.

Денят е с благоприятна финансова активност, постарайте се да го използвате пълноценно. Луната е в Козирог и ще стимулира подобни делови дейности.

Ако правилно си организирате деня, ще успеете да свършите много полезни неща.

Да, ще има и отглас от предходните дни от напрегнатите аспекти с Плутон, но много бързо ще осъзнаете, че всичко е било преодолимо и дори ще имате полза от промените и малките кризиси.

Много да се внимава вечерта след 20 ч. в отношенията особено у дома, защото има отново конфликтни енергии.

Днес Меркурий навлиза в знака Скорпион до 10 ноември, а утре вечер Слънцето преминава в същия знак. Постепенно навлиза скорпионската, трансформационна енергия. Това е времето на промяна, на отмиране на старото, но и поставяне на семенце в земята, за да се зароди нов живот и нов период.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  09.02 ч. – 09.07 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.