Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 16.01.2023 до 21.01.2023

16 януари 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Тази седмица ни очакват няколко интересни събития:

  • В сряда на 18-ти най-сетне Меркурий става директен;
  • Отново в сряда на 18 януари Слънцето е в съвпад с Плутон – това е много интензивен период на прегрети желания, амбиции, време на свръх усилия и концентрация;
  • На 20 януари Слънцето преминава във Водолей;
  • На 21 януари е новолуние във Водолей. Тогава вече настъпва енергията на годината на водния/синия Заек, защото се отбелязва и Китайската Нова Година.

Днес и утре Луната е в Скорпион, това са последните два дни преди обръщането на Меркурий в директна посока. И двата дни ще са интензивни, напрегнати, с много работа и задължения, повечето от които ще са довършване или поправка на предишни проекти и ангажименти.

Динамиката на седмицата ще се задава и от друг сериозен фактор, това е съвпадът на Слънцето с Плутон в 29 градус на Козирог. Тази седмица ще е белязана с много вътрешни и външни борби и трансформации.

Днес от рано сутринта самите събития ще напомнят за себе си, дори и да мислите, че ви очаква относително спокоен ден, все нещо спешно и важно ще се появи. Особено важни ще се сутрешните часове от 7 до 9 ч, защото от временни трудности и противоречия ще може да се ориентирате в правилната посока до края на месеца.

Вечерта след 16 ч. е доста нехармонична, напрегната и сприхава. Има опасност от скандали, които ще поведат след себе си вътрешна неувереност и ниско самочувствие.

17 януари 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Скорпион, пригответе се за сериозен, емоционален ден.

Много неща днес може да ви подразнят с тяхната спешност и настойчивост. Отлично ще се почувствате след като се преодолеете и ги свършите. От днес вече Меркурий е почти неподвижен, намира се в стационарно/директна позиция. Но това още повече ще засили негативните страни на този период. Бъдете добре подготвени за забавяне, закъснения, объркване на файлове, обаждания и неадекватна информация.

Още от сутринта до 11 ч. ще има събития, които може да ви помрачат настроението. На много ниско ниво ще са тонусът и енергията. След 11 ч. постепенно тези състояния се преодоляват и до 16 ч. ни очаква интензивен период.

Не предприемайте нищо важно и бъдете внимателни в интервала от 16.28 ч. – 19.34 ч., защото Луната е без курс.

След 19.34 ч. Луната вече навлиза в Стрелец. Веднага ще се усети положителна промяна в настроението, дори може да постъпят и добри новини за предстоящите дни.

Напомняне: На   18 януари   2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта)  19 януари. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   19 януари, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 19 януари и ще излезете от поста на 20 януари 2023 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС16.28 ч. – 19.34 ч. !!!

18 януари 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес в 15.08 ч. Меркурий вече тръгва в директна посока. От утре отпадат всички забрани и ограничения,  забавяния и отлагания във времето, които произтичаха от ретроградния период. Днес планетата ще бъде силно акцентирана, защото е в неподвижна – стационарно/директна позиция.

Бъдете внимателни, защото може да има задръстване по пътя, дребни инциденти, да се бавят или объркват получателите смс-и и имейли и др. Тръгвайте навреме за работа или училище. Възможно е направените планове за днес за пореден път да се отложат и осуетят.

Слънцето и Плутон са в точен съвпад в 16.41 ч. в 29° на Козирог. Това е много силен, енергиен и трансформационен аспект. Дава мощна концентрация и сила на волята. Вероятни са промени във финансите и кариерата. Повишава се и безпокойството, мнозина не могат да издържат на силната енергия на Плутон, която винаги подтиква към развитие и промяна. Ако има някакъв назрял проблем, той ще бъде провокиран и ще изисква бързото му разрешаване.

За утре правете планове само до обяд – 12 ч., защото след това Луната ще бъде без курс.

Напомняне: На   18 януари   2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта)  19 януари. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   19 януари, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 19 януари и ще излезете от поста на 20 януари 2023 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

19 януари 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Много кратък ще бъде днес деловият ден, от сутринта до 12.10 ч. Рано сутринта има вероятност да се изпитва умора, объркване, трудно ще може да се вземат решения. Ако имате някакви спешни неща за вършете, направете ги преди обяд.

В този интервал не се препоръчва да се предприема нищо ново, защото скоростта на Меркурий все още е с бавна скорост, а Луната е вече в силно намаляваща фаза. В събота на 21 януари очакваме новолуние в 2° Водолей. Едва след новолунието и настъпването на новите енергии ще може да се предприемат нови инициативи.

Преди новолунието се постарайте да подредите и почистите, да изхвърлите ненужното.

Бъдете внимателни през оставащите часове 12.10 ч. – 21.13 ч., докато Луната е без курс. Това е непродуктивно време, носи неяснота и голяма разсеяност. Не си споделяйте идеите и намеренията, не провеждайте важни разговори. Не е подходящо време и за пазар.

ЛУНА БЕЗ КУРС12.10 ч. – 21.13 ч. !!!

20 янурари 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта може да получите интересно известие или предложение. Не бързайте да го приемете, внимателно съберете още информация и го обмислете. Защото преди новолуние се появяват големи изкушения, манипулативни хора може да искат само да се възползват от вас. Отговорете на подобни неща едва в понеделник сутринта или във вторник другата седмица.

Важни сигнали от Съдбата може да получите в часовете от 11 до 13 ч., точно тогава може да получите прозрения, че трябва от нещо да се освободите, за да можете да се реализирате по-успешно.  

Луната вече е в Козирог, време е вече да предадете работата с която сте се захванали, да завършите проекти, анализи и курсови работи. Направете всички възможно днес да приключите с това, което сте започнали в предишни периоди. Има важна символика в приключването и привършването преди всяко новолуние, защото така се отваря пространство за новите неща и проекти.

Утре късно вечерта е новолуние,  до тогава има достатъчно време да се приключи с нещата, от които искате да се отървете. В това число, лоши навици, трудни отношения, паразитни връзки. Направете си сериозен анализ от какво точно искате да се освободите, за да може да тръгнете напред.

За любителите на Лунната диета: можете да я започнете още от днес и да я продължите и утре на самото новолуние.

21 януари 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Новолунието във Водолей настъпва вечерта в 22.54 ч. В този момент ще настъпи и източната Нова Година, енергията на водния/синия или черен Заек вече ще влезе в пълна сила.

До тогава се намираме все още в зоната на намаляващата Луна, на липсата на светлина, енергия и сила. От сутринта до вечерта е добре да се занимавате само с приключване, освобождаване, почистване и изхвърляне. Непременно подредете и освободете пространството.

Все още не приемайте нови предложения и не споделяйте желанията си. Едва след настъпването на новолунието в 22.54 ч. може вече да правите планове и да напишете своите желания.

 Каква енергия ни носи това новолуние? То е силно обновяващо и прогресивно. Носи нови възможности и нови идеи. То ще се яви като едно от важните новолуния за годината, защото задава нови програми и нови хоризонти за развитие. Точката на новолунието е в квадратура с лунните възли. То се явява и средна точка между двата сезона на затъмнение на вече отминалия през октомври-ноември 2022 г и на бъдещия, който ще бъде през април и май 2023 г. Това означава, че заложеното на отминалите вече затъмнения ще се прояви. Затова за мнозина ще има голямо раздвижване в живота след това новолуние.

Днес на 21-ви  и в неделя на 22-ри януари може да пишете своите желания. Поставяйте тези листчета в подходяща кутия, далеч от любопитни погледи. Там те ще стоят докато се изпълни желанието, след това листа го изгаряме с благодарност към Висшите сили.

Повече за новолуние във Водолей прочетете ТУК

Ако все още не знаете как се формулират желания по новолуние четете ТУК

За любителите на Лунната диета:  започнете от днес сутринта, ако не сте стартирали още от вчера и я продължете до утре на обяд.

ЛУНА БЕЗ КУРС17.53 ч. – 20.30 ч. !!!

22 ЯНУАРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят след новолуние винаги носи светла енергия и надежда за по-добро. От днес Луната вече започва да нараства и увеличава защитните сили, носи повече тонус и енергия.

Ако от вчера не сте си написали желанията може да го направите и днес до края на деня.

Повече за новолуние във Водолей прочетете ТУК

Ако все още не знаете как се формулират желания по новолуние четете ТУК

От вчера вечерта вече Луната е във Водолей и самата енергетика на новолунието вече осезаемо се разгръща. Вече можете да провеждате срещи и разговори, да правите планове, да стартирате нови неща.

След дългото отлагане и продължителен застой от края на октомври досега сега може да се отпуснете и да се подготвите за своите нови инициативи.

Днес денят е позитивен и ползотворен. Може да го оползотворите максимално като общувате или си обогатявате знанията, особено в компютърните технологии и усвояването на нови програми.

Общуването с приятели ще донесе удовлетворение и радост.

Обърнете особено внимание на постъпилата информация или обаждане в часовете от 9 до 12.30 ч, наученото тогава, може да окаже ползотворно влияние за бъдещето.

С всички тези дейности може да се продължи до 18 ч. След това се задават напрегнати и конфликтни часове, особено между 19 и 21 ч.

ЛУНА БЕЗ КУРС00.00 ч. – 00.00 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.